bu ameliyatı olanlar aileniz ne diyor bu işe haberleri falan varmı benimki kesin sorun çıkarırda
Ben annemle ameliyata gittim hiç bir sakınca gormedi yaptırmamda bir arkadaşımız hala dışarda demiş ilginç ben uyandığım anda ilk altıma bakmak geldi üstüme örtü örtmüşler kaldırdım baktım aaaa dumdüz bir çizgi halinde ve pansuman bezi duruyor ust kısmında, bir arkadaşım yazmıs o gece hiç uyumadım ağrıdan 3-4 günde sünnetli oğlanlar gibi bacaklarım açık yürüyordum ama 7. gun doktorum kontrole çağırdığında rahatlıkla popomun üstüne oturuyordum acı falan kalmamıştı herşey yolunda çok güzel olmuş dedi ameliyat sonrası hijyene cok dikkat etmek gerekiyor eczanelerde satılan steril suyla yıkadım baticon ve bir merhem kullandım bir kaç gün sonra üstten duş aldım bebek şampuanı kullanarak ...
beş yıla yakın evliyim.Hala eşim beni çıplak halimle görmedi.Bu da tabi insanı psikolojik olarak sıkıyor.Hep karanlıkta birlikte oluyoruz.Hadi bunu geçtimde,bende farklı sağlık sorunlarına yol açıyor.Çok terleyen bir insanım,genital bölgemde tabiki daha nemli oluyor.İç dudaklar sarkık olduğu için dışardan daha rahat bakteri kapıyorum.Ve idrar yolu iltihabım mantarım hiç geçmiyor.Jinekoloji doktorumla görüştüm,mantar için idrar yolları için,değişik bi kaç ilaç kullandıktan sonra o da uzunluktan kaynaklı daha rahat bakteri kapılabilir dedi.Tabiki nem en önemli etken.İstediğin kadar temiz tut,bencede estetiksel sorundan kaynaklı.Bakalım bi kaç güne kadar bende hacettepeye gitmeyi düşünüyorum.Tel ile aramam direk giderim.Daha anlaşılır olur.izlenimlerimi aktarırım arkadaşlar.Herkese geçmiş olsun.
cnm senle ben birmiyim :) sen yaşını başını almış bir insansın annen ne diyebilir tek başına da gidebilirsin birincisi bekarım ikincisi bakireyim üçüncüsü 21 yaşındayım :)
lapioblasti ameliyatıyla bakireliğin hiçbir ilgisi yok ki bakirelerde olur bu ameliyatı.zarar verici bir ameliyat değil bu.kimi insan da bu şekil bozukluğu da doğuştandır.yaşında küçük değil.yazıyı okurken 13-14 diyeceksin sandım.