Labiaplasti olan var mı?

beş yıla yakın evliyim.Hala eşim beni çıplak halimle görmedi.Bu da tabi insanı psikolojik olarak sıkıyor.Hep karanlıkta birlikte oluyoruz.Hadi bunu geçtimde,bende farklı sağlık sorunlarına yol açıyor.Çok terleyen bir insanım,genital bölgemde tabiki daha nemli oluyor.ıç dudaklar sarkık olduğu için dışardan daha rahat bakteri kapıyorum.Ve idrar yolu iltihabım mantarım hiç geçmiyor.Jinekoloji doktorumla görüştüm,mantar için idrar yolları için,değişik bi kaç ilaç kullandıktan sonra o da uzunluktan kaynaklı daha rahat bakteri kapılabilir dedi.Tabiki nem en önemli etken.ıstediğin kadar temiz tut,bencede estetiksel sorundan kaynaklı.Bakalım bi kaç güne kadar bende hacettepeye gitmeyi düşünüyorum.Tel ile aramam direk giderim.Daha anlaşılır olur.izlenimlerimi aktarırım arkadaşlar.Herkese geçmiş olsun.

bu ameliyatı olanlar aileniz ne diyor bu işe haberleri falan varmı benimki kesin sorun çıkarırda

Ben annemle ameliyata gittim hiç bir sakınca gormedi yaptırmamda bir arkadaşımız hala dışarda demiş ilginç ben uyandığım anda ilk altıma bakmak geldi üstüme örtü örtmüşler kaldırdım baktım aaaa dumdüz bir çizgi halinde ve pansuman bezi duruyor ust kısmında, bir arkadaşım yazmıs o gece hiç uyumadım ağrıdan 3-4 günde sünnetli oğlanlar gibi bacaklarım açık yürüyordum ama 7. gun doktorum kontrole çağırdığında rahatlıkla popomun üstüne oturuyordum acı falan kalmamıştı herşey yolunda çok güzel olmuş dedi ameliyat sonrası hijyene cok dikkat etmek gerekiyor eczanelerde satılan steril suyla yıkadım baticon ve bir merhem kullandım bir kaç gün sonra üstten duş aldım bebek şampuanı kullanarak ...

cnm senle ben birmiyim :) sen yaşını başını almış bir insansın annen ne diyebilir tek başına da gidebilirsin birincisi bekarım ikincisi bakireyim üçüncüsü 21 yaşındayım :)

Yok canım vazgeÇtım hacettepeden jınekoloĞa gıtmek daha mantıklı geldı bakalım araŞtırma devam bılgı verırım canım

öncelikli amacımız zaten hijyen, hergün çamasır değiştirip, pamuklu çamasır giyip onları giymeden ütülemek işkece.. günlük pedler ise naylon olduğu için daha beter yapıyor, hele o pedi gece çıkarmadan yatta bak gece anormal bir kaşıntıyla uyanıyorsun..

işte sorun zaten hijyen, 20 senedir farkettirmeden uğraşmaya çalısıyorum..Böyük yetenek doğrusu :jeyyar:

sonra güzellik tabii, normal olmadığımız ortada.. bunu bekar olan birisi olarak aileden gizleyerek halletmeye çalısıyoruz çoğumuz, daha öncede söyledim evli olanlar zaten gören görmüş boşver diyebilir.. yorgan altında gizli birşey yapıyormus gibi sevişmeyede karsıyımkaydirigubbakcemile3 canım hiçmi açılmucak bu yorgan sengözlerimebaksanab

cnm senle ben birmiyim :) sen yaşını başını almış bir insansın annen ne diyebilir tek başına da gidebilirsin birincisi bekarım ikincisi bakireyim üçüncüsü 21 yaşındayım :)

lapioblasti ameliyatıyla bakireliğin hiçbir ilgisi yok ki bakirelerde olur bu ameliyatı.zarar verici bir ameliyat değil bu.kimi insan da bu şekil bozukluğu da doğuştandır.yaşında küçük değil.yazıyı okurken 13-14 diyeceksin sandım.

alexis peki nasıl dışarda hala seninki yaa:) yanee şu an yeni yaptırdığın için olabilir belki hani daha inmemiştir şişlikler fln. orası hassa bi bölge ya. valla bence zaten en az 6 ay 1 sene arasında tam bi iyileşme olabilri.. ben de ona göre ayarlıcam maddi manevi kendimi zaten. sen kaçıncı günündesin? son durumu ne? :]

20. gunumdeyim
sol ic dudak haaala inmedi
hala da dısardalar gayet
oncekinden daha AZ dısardalar ama dısardalar yani

sanırım klitorise de bişiler yapmak gerekiodu ama doktorum bni uyarmadı
paramı kazanmaya başliyim bi daha olmam gerekicek galiba aman ya ooooooffff

ya bi daha o ameliyat çekilirmi ya. valla du bakalım 20 gün olmuş. iner daha..

bakireliğe zara vermediğini biliyrum am atek gidipte bir aksilik olursa diye tedirginlikleirm var tabi.. yaşım küçük değil evet sözlüyüm evet ama bunu bana söyleyen arkadaş annemle gittim birşey demedi demiş o arkadaş benim annemle aynı yaşta ....daha annesi nedesinn

alex canım bünyeler iyileşme konusunda farklılık gösterebilir En az bir ay bekle sonra doktoruna git zaman kaybetme yapmak zorunda hiç ama hiç kaçarı yok Çok sinir oldum ya şu doktora canım bak güzel haberlerini bekliyorum Umarım ilk dediğim gibidir

Merhaba arkadaşlar, aynı sorun bende de iç dudaklar olması gerekenden uzun. Neredeyse bütün yazılanları okudum, yalnız olmadığımı hissetmek beni mutlu etti. Ben oaray bakınca çok üzülüyorum neden normal kızlar gibi değilim diye. Yaşım 19 ve ben bundan acilen kurtulmak istiyorum ama hiç param yok ne yapacağımı bilmiyorum aileme de söyleyemiyorum çünkü bakire değilim. Mesela ağda yaptırmak için kuaföre gitmek istiyorum sırf bu yüzden gidemiyorum çok utanıyorum. Sizce kuaföre gideyim mi yani daha önce böle bişey görmüşler midir nolur yardım edin..

angelove, devlet bu aamelyatı D grubu amelyat altında karşılıyor. Bu konuda amelyat yapmış olan (yani işi bilen) bir isim var. Onu baya araştırdım. Figen Özgür, Hacettepe'de ve amelyat 600-700 civarı bir miktara yapılıyor.(bu genel anestezi, lokal çok daha düşük 400-500 civarı, asistanlar yaparsa hiç para vermiyorsun, tabii ben riske girme derim :) Para tamamen hastaneye verilecek yani, özelde değil. Kadın hem çok iyiymiş hem de ilgileniyormuş. Ben de adını ilk Kuzeyoshan arkadaşımızdan duymuştum ve hakkında baya araştırma yaptım. Kısacası o kadar büyük meblalar ödemene gerek yok. Para biriktirip 1 sene içinde olabilirsin :)

Bu arada bakire olup olmamanla alakası yok ki. Yani ailene söyleyince bunu orana bakıp anlayamazlar. Benimki küçükken enfeksiyon kapmıştı ve orasının bir tarafı kocaman olmuştu korkumdan kimseye diyememiştim. bir süre sonra indi, ama orası öylece kaldı

şu kuaför mevzuuna gelince. oraya ben de gidemiyorum, ama her gün ona benzer onlarca görmüşlerdir yani, ama ben yine de utancımdan gidemiyorum

Bu arada bu yaşadığın binde bir görülen bir vaka değil. Birçok kadında var olan bir şey. Kimisi genetik, kimisi mantar, kimisi enfeksiyon, ilerleyen yaşlarda da sık ilişkiden dolayı oluyor. Canını bu kadar sıkma. :)

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Ben bi de İzmir'de oturuyorum Ankara'ya hayatımda gitmedim hiç bilmem etmem. Şimdi aileme sölesem böle böle ameliyat olayım diye bilmiyorum ya çok korkuyorum. Annem mesela doktorla görüşünce doktor dermi ki bakire değil falan diye bilmediğim için mantık da yürütemiyorum. Sen o bayana(Figen Özgür) ameliyat olmadın mı henüz? Çok sağol cnm...:1rolleyes:

Yav doktora ne ki milletin cinsel hayatından. Zaten o kontrol ayrı, o kontrol ayrı. Yani biri içerde biri dışarda. Doktorun bunu anlaması için başka bir şekilde bakması gerek. Hem doktor bunu kontrol etse bile bunu ailene neden söylesin. Bu etik değil. Sen başka şey için gitmişsin doktora. doktora ne senin cinsel yaşantından. Yani bunlar yanlış düşünceler :)
Sen izmirdeki araştırma hastanelerindeki estetisyenlere mail at. Bu amelyatı yapan var mı bir kolaçan et. Eğer varsa ona kontrole git. ılk kontolde konuşun, nedir ne değildir. Sonra annene dersin anne ben böyle böyle bir durum var. Doktora gittim, sana da diyemedim utancımdan dersin. Doktorun söylediklerini anlatırsın. Amelyata da beraber gidersiniz. ıçin rahat olsun.
Ben amelyat olmadım daha. Temmuzda olacağım inşallah. Yalnız doktor seçiminde çok dikkatli ol. ıçine sindiğinden emin ol.

Canım tekrar tekrar tşk ederim. En yakın zamanda aileme sölicem, umarım kurtulurum bi an önce. Ameliyat olunca da yazarım yine buraya. Hoşçakal :)

Arkadaşlar, ben de doktor arıyorum. Buradaki izlenimlerim bu ameliyatı daha çok ertelememe yönünde. Bu arada genital estetik konusunda istanbuldan Dr Aylin Karanlık'ın adı ön plana çıkıyor. Başka forumlardan ona ameliyat olan birkaç kişiyle konuşmuştum. ınsanlar foruma ameliyat öncesinde giriyor anladığım, sorunları çözülünce pek uğramıyorlar. Başka da bayan cerrah adı duymadım istanbuldan. hep Hacettepe diyorsunuz, istanbul da yok hacettepe arkadaşlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…