Labiaplasti olan var mı?

angelove,annenin ilk söylediğindeki tepsini yumuşatmak için çaba göstermelisin..çogu bayanın ortak sorunu bu...annene söyleyebilmen bile cesarettir,birçoğumuz ailelerimizden gizli yaptırdık...seni gercekten rahatsız edecek boyuttaysa ikna etmeye uğraş..ikna olmuyorsada bu kadar kafana takma para biriktirebilirsin sabırlı olup...neşeni kaybetme boş yere...hihoyyyt

bakire olup olmamanızı anlamak için doktorun sizi jinekolojik muayene etmesi lazım.dışardan bakılınca belli olacak bir şey değil bu.kaldı ki lapioblasti ameliyatıyla hiç alakası yok.en uzmanım diyen doktor dahi sizi alttan muayene etmeden anlayamaz.için rahat olsun.böyle bir şey mümkün değil.sen anneni şöyle ikna et.orada irilikten, küçük dudaklar çamaşırıma sıkışıp pantolonuma sürtünmekten tahriş olup yara oluyor.iltihap oluşuyor beni çok rahatsız ediyor de.ikna olur.bunu sağlığın için olmak zorunda olduğun bir şey gibi göster.

Walla biricikciğim ameliyatı olurken kadın doğum masasına yatılıyo, doktorun görmemesi mümkün değil, ama seniha'ya katılıyorum, doktor bilse bile gidip bunu ailesine yetiştirecek değil ya. Yetiştirmesi için psikolojisinin bozuk olması lazım

hiçbir doktor bunu yetiştirerecek konuma düşmez kendini düşürmez bence

arkadaşlar kadın doğum masasına yatıyosunuz ama eğer labioplasti için gittiysen sen istemediğin sürece doktor jinekolojik muayene yapmaz yani kızlık zarına bakmaz.zaten öle açtığın zaman bakılacak gibi değil.angelove bence rahat ol....ayrıca sen istesen bile emin ol bunu doktor sana bile sölemez çünkü doktoru bu durum ilgilendirmez..

parıltıcm sen nasıl oldun buarada msn ekledim ama sen yoksun bir konuşamadık senle..

kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim. çok mutlu ettiniz beni. ilk burdan bi arkadaştan cesaret alarak anneme söleyebilmiştim sağolsun o da. dediğiniz gibi yapıcam çok rahatsız ediyo tuvaletimi yaparkende falan derim umarım bi şekilde ikna olur. bende dediğiniz gibi düşünüyodum ama yinede korkularım vardı doktor konusunda. eğer ameliyata ikna edebilirsem ailemi doktorla konuşurum artık hani ben bakire değilim aileme sölemeyin gibi değilde; tüm bilgiler gizli kalıcak aileme ameliyattan başka bi konuda bahsedilmicek değil mi derim. zaten tutup da sölemez bence dediğiniz gibi hipokrat yemini var. çok sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun.. Şeniz

canım zaten sölemez inan buna ayrıca küçük dudakların bir zararlarından birtanesi mantar yapıyor.çünkü kat kat deri kıvrımları olduğu için hava alamıyor ve özellikle yaz ayların terlemeden dolayı mantar gibi rahatsızlıklara sebeb oluyor annene bu şekilde de söyleyebilirisin...şimdiden geçmiş olsun.

Herkese merhaba,

Ben 2 gün önce Süleyman Bey'e ameliyat oldum. Ve çok memnunum. Biraz pahalı ama değdi.merak ettiiniz herhangi bir şey varsa cevaplayabilirim.

Merhaba.. bende ankarada yaşıyorum ve bu ameliyatı olmak istiyordum. bir süre önce süleyman beye muayene oldum , daha sonrada emin olamadım bir plastik cerrah ile görüştüm.. Süleyman bey bana iç dudakların kenarlardan bir şerit gibi çıkartılması tarzında tarif etti.plastik cerrah ise dudaklardan bir pasta dilimi gibi üçgen kesi alınıp diğer uçların birleştirilip dikilmesini tarif etti ve yurtdışı kökenli animasyon tarzı bir videoda bunu gösterdi. ben şaşırınca ve bu tekniği hiç duymadığımı söyleyince yurt dışında hep böyle yapıldığını şerit şeklinde çıkarılırsa his kaybı olabileceğini sinirlere zarar verebileceğini ayrıca kenarlarda ameliyat sonrası uzun bir süre dikişlerde sertlik olacağını bu şeklin daha uygun olduğunu anlattı. lokal anestesi ile yapacakmış.. genele gerek yokmuş.. kafam çok karıştı tabi. siz hangi teknikle oldunuz ve bir sıkıntı oldumu? ne kadara mal oldu.. umarım istediğiniz gibi olmuştur..aydınlatırsanız çok memnın olurum şimdiden teşekkürler

merhaba arwen, bahsettiğin yönteme wedge metod deniyor. diğer method ise trim. trim yöntemi yani klasik yöntem. klasik yöntemde iç dudaklar şerit gibi kesiliyor dediğin gibi. wedge yöntemi ise pastadan dilim keser gibi parça çıkarılıyor ve kesilen yerler tekrar birbirine dikiliyor. dolayısıyla dudaklar daha küçük görünüyor. wedge yönteminde daha kolay iyileşme ve daha doğal görünüm sağlanıyor. ancak eğer iç dudakarında renk koyuluğu varsa wedge yönteminde bu koyuluk kaybolmaz. bu 2 yöntemin internette çizim şeklinde videoları vardı.

ben bunları bayağı araştırdım çünki ben de ameliyat oldum. 3 hafta oldu. hiç ağrım filan olmadı. gayet iyiyim. bende klitoris çıkıktı ve labia lar da büyüktü. trim yöntemi uygulamış doktor, ben sonradan sorup öğrendim. tek derdim klitoris çevresinde ufak çaplı şişlikler kaldı ama zamanla geçecek sanırım.

ne güzel ya ne bilinçlidiniz ben gözü kapalı yattım koltuğa sanırım benimki wedgw canım ama koyuluk demişsiniz evet koyu benim klştorisede dokunulmadı oradaki parça öyle duruyo ne yapsamki tekrarmı yatsam acaba bilmiyorum düğünden önce kafam karıştı şimdi

ya bir de ameliyat olan arkadaşlarda yani klitorise operasyon yaptıran ya da yaptırmayan da herhangi bir hissizlik oldu mu iyileşme döneminden sonra? yani ameliyat olduktan sonra cinsel duygularda bi değişme oluyor mu, hissizlik gibi?
mavikedi cnm bu arada çok tşk ederim sana da ilgilendiğin için. :Saruboceq:

rica ederim angelove.canım klitorise müdahale olmuyo sadece üstteki deri kıvrımlarına oluyor ayrıca tam tersi olduğunu söyledi doktorum deriler alındıktan sonra daha çok hissetmemize sebeb olacakmış merak etme ama sen yinede bu kafandaki soruları bir uzman doktorla konuş.çok iyi olur inan ameliyat olmadan önce ben de karar veremiyordum ama doktorla konuştuktan sonra çok rahatladım.

bence kafanı karıştırma hiç. senin klitoris ne kadar çıkık bilmiyorum ama benim bayağı çıkıktı ve üzerinde deri katlantıları vardı. şu anda 3. hafta oldu ve klitoris yine aynı yerde duruyor sadece üzerindeki deri daha az dolayısıyla hem o kadar büyük durmuyor hem de daha kolay uyarılabilecem.

hayır his kaybı yok. cinsel ilişki olarak test etmedim henüz ama manuel yöntemle test ettim bir kayıp yok hatta eskisinden de iyiydi lol.

slm emotion aynı sorun bende de var benim hatta vajen de çift :teytey: fazla fazla sende çok ii araştır doktorum hamilelikte sorunlar çıktığını sölemişti..şimdiden geçmiş olsun.

evet gittiğim doktor zaten evlenmeden önce bir ameliyat olma dedi içeriye yönelik olarak, evlendikten sonra denersin bebek olmazsa ilaçlı rahim filmi çektirirsin (ki kardeşim çektirmişti çok acı veren bir şey bir hafta acıyormus) orada bebek olusumuna engel durum net olarak açığa çıkar ve ameliyatı var olursun ama ameliyata gerek kalmadan da bebek olabilir sorunsuz doğum yapabilirsin dedi.. elbette tekrar sorup araştıracağım benim derdim şimdilk bebek doğurma aşaması olan evlilik sürecini atlatmak.. hala kararsızım labioplasti için.. zaten ameliyat için elimde olan parada gitti umutsuz bekliyorum şimdi.. olmayan zamana bıraktım..

canım umarım hiç sorun çıkmaz..maddi sorunlarını da kısa sürede aşarsın merak etme..ama doktorunu iyi araştır

çok tşkrler arkadaşlar sayenizde cesaret ve bilgi topladım özellikle bu operasyonu yaşayanlarla konuşmak mükemmel bişey. bende izmirdeyim; yavaş yavaş doktor araştırmasına başlayım düğünüme yakında yaptırırım Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…