E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi buket143
kızlar merhaba öncelikle ameliyat olanlara geçmiş olsun diyorum. daha öncede yazmıştım ben. aynı sorun bende de var. bakire değilim ve bu yüzden çekniyordum aileme sölemeye. yani doktora ameliyat olunca aileme bakire değil diye sölemesinden korkuyordum. burda bi arkadaş sağolsun yardımcı oldu bana. orası doktoru ilgilendirmez dedi yani bakire olup olmamakla ilgisi yok dedi. tutup da bunu ailene sölücek değil dedi. ama ben sizinde fikirlerinizi almak istedim. sizce böle bi durum söz konusu olur mu?
bi de anneme söledim ben anne böyle böyle sorunum var dedim, ameliyat olup düzelttirmek istiyorum dedim. annemin tepkisi: napcan ameliyat olup genç kızken benimde öyleydi sonra menapoza girince bişey kalmıo dedi ne alakaysa!!:bbo: böle sapıkça şeylerle neden uğraşıosun anlamıyorum dedi. delirmek üzereyim ya ben annemi bu konuda nasıl ikna edebilrim?? kendim gidipte olamam çünkü maddi imkanım yok anca ailem karşılayabilir. annemde böle diyince ne yapcağımı şaşırdım.. yardımcı olun bana nolur...senağlama
Herkese merhaba,
Ben 2 gün önce Süleyman Bey'e ameliyat oldum. Ve çok memnunum. Biraz pahalı ama değdi.merak ettiiniz herhangi bir şey varsa cevaplayabilirim.
Merhaba.. bende ankarada yaşıyorum ve bu ameliyatı olmak istiyordum. bir süre önce süleyman beye muayene oldum , daha sonrada emin olamadım bir plastik cerrah ile görüştüm.. Süleyman bey bana iç dudakların kenarlardan bir şerit gibi çıkartılması tarzında tarif etti.plastik cerrah ise dudaklardan bir pasta dilimi gibi üçgen kesi alınıp diğer uçların birleştirilip dikilmesini tarif etti ve yurtdışı kökenli animasyon tarzı bir videoda bunu gösterdi. ben şaşırınca ve bu tekniği hiç duymadığımı söyleyince yurt dışında hep böyle yapıldığını şerit şeklinde çıkarılırsa his kaybı olabileceğini sinirlere zarar verebileceğini ayrıca kenarlarda ameliyat sonrası uzun bir süre dikişlerde sertlik olacağını bu şeklin daha uygun olduğunu anlattı. lokal anestesi ile yapacakmış.. genele gerek yokmuş.. kafam çok karıştı tabi. siz hangi teknikle oldunuz ve bir sıkıntı oldumu? ne kadara mal oldu.. umarım istediğiniz gibi olmuştur..aydınlatırsanız çok memnın olurum şimdiden teşekkürler
ne güzel ya ne bilinçlidiniz ben gözü kapalı yattım koltuğa sanırım benimki wedgw canım ama koyuluk demişsiniz evet koyu benim klştorisede dokunulmadı oradaki parça öyle duruyo ne yapsamki tekrarmı yatsam acaba bilmiyorum düğünden önce kafam karıştı şimdi
ya bir de ameliyat olan arkadaşlarda yani klitorise operasyon yaptıran ya da yaptırmayan da herhangi bir hissizlik oldu mu iyileşme döneminden sonra? yani ameliyat olduktan sonra cinsel duygularda bi değişme oluyor mu, hissizlik gibi?
mavikedi cnm bu arada çok tşk ederim sana da ilgilendiğin için. :Saruboceq:
slm emotion aynı sorun bende de var benim hatta vajen de çift :teytey: fazla fazla sende çok ii araştır doktorum hamilelikte sorunlar çıktığını sölemişti..şimdiden geçmiş olsun.