Labiaplasti olan var mı?

kızlar eger problem oldugunu düşünüyosanız vakit geçirmeyin
iyileşmesi zaman alan bi ameliyat bu
6 aya TAM iyileşme gosteriyo (şilikler tamamen o zaman iniyomuş)
bi de şöyle bişey var
zaman geçtikçe iç dudaklar daha cok sarkıyo, haksz mıyım
before after fotolarında da farkettiyseniz dudakları cok uzun olanları ameliyattan sonra bile kotu
yani dudaklar cok uzamadan yaptrırsanız daha ii olur
bnm doktorum da öle dedi =)

süpersin valla bende hazirandan önce yaptırmak istiyorum bakalım inşallah zorlicam kendimi,kaydirigubbakcemile
bu dudaklar git gide uzarmıymıs tövbe tövbe ameliyattan sonradamı yaaa.. :1shok:
sulak yer diyemi acaba :roflol::roflol::roflol:

emotion, o görgüsüz dediğideben oluyorum galiba.. forumun baş sayfalarındada sölemiştim kuzeyhoosana böleböle mail attım diye oda bana; 'sekreterliğe sor direk. D grubu ameliyat diye. Hocaya muayene olduktan sonra sekreterliğe böle sormuştu yanımda'diye cevap vermişti.. ama arkamdan sana bu şelikde yazmış demek.. evet fiyat sordum.. çünkü ben trabzondayım gti gel oanağımda yok bunu ailemden gizli yaptıracağım eğer bu yüzden sormam görgüsüzlükse evet görgüsüzüm bu kadar görgüsüzüm, ama insanların arkasından GÖRGÜSÜZ diyerek aşağılayacak kada görgüzüs değilim..

Önce kendimi kötü hissettim ama iyi geldiniz,
Beni anladığınıza sevindim..

araştırmadayım, iyi haberlerle gene görüşürüz inşallah..

------------------

merhaba canım,

öncelilkle geçmiş olsun.ben de bu aralar çok taktım ve yaptırmak istiyorum.sen nerde ve ne kadara yptırdın ,bilgi verebilir misin?

ben ameliyattan sonra bakınca "waay ne guzel olmuş" fln diyemedim acaba ameliyattan ilk cıkıtıgm için mi öle yoksa zamanla değişcek mi offfffffff ! ya begenmezsem, o zaman napcm ya bdha ameliyat fln olamam yani iyileşmesi zorrrrrr (((

alexis tatlım bana ameliyat olmam için sana ise iyileşmen için vakit gerek..ikimize de zaman gerek yani..akışına bırak bilinçaltında yaşadık zaten bunla yıllardır..serinkanlı ol ne de olsa işin büyük bi kısmını atlattın ..duayla canım :) DON'T Worry BE happy :)

ay haklsn haytm ya off bekle bekle nereye kadar ama beklicez köpek gibi
neyse inşallah diorumm..

alexis keşke bizde beklerken zaman geçirsek değilmi ah şu gün bir gelse deneyimlerimi sizinle paylaşsam yardımcı olsam ben çok korkuyorum ayrıca hastane konusundada çok bilgisizim hiç gitmedim şükür bu kadar yanlızken bu durum için nasıl başa çıkacam o da gözümde büyüyo randevu nasıl alınır kimden ne gerekir presedür bilgim sıfır sanki öncelikle bu konuda bilgiye ihtiyacım var ben biriki üniversite hastanesini arayım diyorum bakalım bir yerden başlamak hayırlı olur belki

ya valla bn de bilmiodm hele hastane işlerinden hiç anlamam :s
adamın ofisini aradım sekreter cıktı, randevu alablr myim muayene için dedim tmm ucret 200 ytl dedi

Fıgen hanımın muayıne Ücretı 200 ytl ımıŞ kızlar ve dıĞer tÜrlÜ randevu alacaksınız fıgen hanım amelıyata gırmeyecekmıŞ yanı devlet dedık fıyasko

bu yaz bu ameliyatı olmaya niyetlenenleeeer?? ..nerdesiniz ? bi tek ben mi varım ya arkideşleeer sevinçler paylaşıldıkça artar dertler paylaşıldıkça azalır..

var vaaar, haziran gibi olcam en son haziran olmalı, ağustosda birinin düğünü var onda oynamam lazım hihoyyyt
oynamazsam kıskandı derler, hani evde kaldıkya evlelenleri hep kıskanıyoz potanisyel olarak:icecream:

şekerim bir tarih koymak hatta birde randevu almak olayın yarısı bence ben öyle yaptım, bu hafta muayene için birine gidecektim bakem ne diyo diye, bifid uterus muhabbetide varya benim, ikiye bölünmüş demekmiş doğuştan kromozomlarla ilgili bir durum, akrba evliliğinden türediğim için:roflol: akraba evliliğine HAYIR!!:mymeka:
Emme bir fırsatım olmadı.. hele bir bilgi aleim hemen yazcem size :jeyyar:
BU YAZ HEP BERABER HALLEDıYORUUZZ kaydirigubbakcemile5 sositososito

Son düzenleme:
herkes kestiriyo diyince tüylerim diken diken oldu o nası laf

:) hakkat çok hoşsun kestirelim bakalım ama canım muayine paraları çok devlet bile 200 dedi ki artık özeli düşünemiyorum ona göre tedarikli git birde telefonda çok yardımcı olmuyorlar illaki gelin diyolar.

ya valla bn de bilmiodm hele hastane işlerinden hiç anlamam :s
adamın ofisini aradım sekreter cıktı, randevu alablr myim muayene için dedim tmm ucret 200 ytl dedi

peki cnm ameliyatı kaç paraya yaptırdım devlette 500 - 1500 arası dedide

hayatm ya bn söyleyemem doktor indrim yaptı ama biraz daha pahalı senin fiyattan =)

herkes kestiriyo diyince tüylerim diken diken oldu o nası laf

ay vallaha korkuttummu sizi, tüh ben kendi beynimi alıştırmaya çalısıyom bir yandan napiim en kötü şeklini düşüneyimki daha az korkarım gibi geliyor

şekerler çok pardon yaa..:tomato::tomato::tomato:
kolay, valla çok kolay gör bak nasıl olduğunu anlamıcaz bile a.s.

ne diyelim o zaman herkese şimdiden geçmiş olsun süprizzzzz

:) hakkat çok hoşsun kestirelim bakalım ama canım muayine paraları çok devlet bile 200 dedi ki artık özeli düşünemiyorum ona göre tedarikli git birde telefonda çok yardımcı olmuyorlar illaki gelin diyolar.

burası Türkiye dedirttirmiceklerini düşünmüyordum zaten..

Daha hatunun muayene ücreti 200 lira ...
Zaten kendisi yapmıyormus ameliyatı demişsin o zaman niye ona gidip 200 lira verelimki..

herhangi bir devlet hastanesinde de bayan doktorlar çalısıyor yada sgk ile anlaşmalı özel yerler var sadece muayenede fark alıyorlar, durumumuzu değerlendirip yönlendirebilir bizi en azından..

sadece bir yere bağlanmayalım.. ok üniversite hast diye ve ücret uygun diye cazip geldi bu olay ama başka yerlerede danışıp muayene olmak lazım,

kız kardeşim de ilk doktora açarken yerin dibine geçmiştim diyor ama sonra göz muayenesi kadar bile önemsemediğini artık utanmadığını söylüyor kim bilir bizim gibi olupta durumunun farkında bile olmayan yada umurunda olmayan kaç kadın geliyordur muayeneye her gün.. biz kasıyoruz birazda..

evli olanlar daha şanslı..

ya bn ilk actıgımda utancımdan yerin dibine girdim yaa
yani en son 4. sınıfta annem gordu ondan beridir gün yuzu gostermiorum bnmkine
ama alışıyosun bi yerden sonra

bu arada kızlar bnm dikişler erimeye/sökülmeye başladııııı !!!
bazı yerlerde sanki kumaşın ipliği sökülür gbi sökülüo ama normalmiş doktora da sonrdm ameliyat olan bi üyeye de.. rengi de duzelmeye başladı, şişlikler de azalıyo

ama hala herşey dışarda
içeriye toparlancak mı toparlanmicak mı onun psikolojik savaşını veriorm içimde
yani yine dışarda kalcaksa bu kadar zahmete degmicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…