Labiaplasti olan var mı?

bu ameliyatı olanlar aileniz ne diyor bu işe haberleri falan varmı benimki kesin sorun çıkarırda

o zaman gidip o doktora dolgu yaptırırsın etrafına kalmaz inşallah:teselli:

ayy cogumuzun ailesi fln bilmio
ama annesiyle fln gidenler de var...
ya bu dolgu işi de yani iice garip gosterio bazılarını
iice topbik oluyosun aşşagıdan

ayy cogumuzun ailesi fln bilmio
ama annesiyle fln gidenler de var...
ya bu dolgu işi de yani iice garip gosterio bazılarını
iice topbik oluyosun aşşagıdan

mesela benimki etrafı fazla küçük o yüzden dolguda gerekebilir, kilo almaya çalısıyorum birde dolgunlaşsın diye ama bi işe yaramıyo :uhm:

ya bnm bacaklarım cok kalın
o yuzden zaten etime dolgunum yani orda da
ama o zaman da iç dudakları sıkıştrıp dışarı cıkartıyo
yani kilo cozum deilllll : )
sinir oluyorum
tam kilovermiştm ameliyat yuzunden sporu fln braktm
mecburen de yiyosun ilaç verio cunku...
geri aldm ya kiloları sinir oluyorummmmm !!!!!

Bende Alexis' e katılıyorum . Tabi herkesin ağrı eşiği farklıdır belki ben ameliyat falan geçirdiğim için daha dayanıklıyımdır. Ağrı , sızlama oldu bende. 2 gün kadar sürdü. 3-4 gün sandalye, koltuğa oturamadım.Yarı yatar şekilde yemek falan yedim. Çünkü oturmaya çalışınca dikişler geriliyor ,acıyor ve kanama oluyor. Temizlik pansuman her tuvaletten sonra önemli.

hah şimdi ömrüme ot tıkadınız, ellerim titriyo şincik korkudan beh!

kızlar hani bana cesaret vallahi kırıldı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya kızlar benim düğün yaza kilo almamam lazım iyice kafam karıştı ya arladaşlarım kaç haftada normale dönüyorsunuz bide benim 5 kilo fazlam var düğüne dek vermem lazım alırsam gelinlik olmaz haaaaaaaaaaa

ya o zaman acele et derim cunku bn kilo aldımmm =(
ama almayadablirsin yani
bunyeden bunyeye deişir

bi de korksan bile illaki yaptrcagın bi ameliyat yani
korkuyorum fln gbi şeyleridüşünüp de kendi canını sıkma
bliosn guzellikle rahatlık hiçbizaman yan yana olmazzzzzzz :)))

sağol cnm haklısın kaç haftada toparlandın peki

ya ilk gece cok agrm oldu
sonraki 3-4gun bacaklarımı kapatamadım yururken :))
cok cok az agrım sızım oldu.
ama 5. yada 6. gunde toparlandm dieblrm sanırım

ya ilk gece cok ktydu dedim ya
bn panik oldm böle of kske yaptrmasaydım bu acıyla nası yaşicam fln die
gece 3te mi ne uyandm, agrı gitmiş
yani korkmayın o kadar cabuk iyileşio ki
her gun oburunden daha iyi oluyo =)

canım çok sağol gerçekten çok yardımcı oldun. çok güzel yüreğin var umarım herşey gönlüne göre güzel olur. Sayende cesaretim arttı

hayatm ne demek ya, brbrimize yardm etmemiz lazm yani
kimden yardm isteyeblrz ki bn de bu sitedekilerden güç alıp karar verdm yoksa kimblir yaptrmayadablrdim yani
dert etmemeye calış sen de tmm mı

bu arada doktorunu COKKKKK iyi arastr
iyi birni bul içine kurt düşmesin sonraa =)

bizden başkası kalmamış cnm halbuki ben açık açık destek cesaret istedim . Uğurlar olsun diğerlerine farkını gösterdin tekrar tekrar teşekkür ederim canım. Artık özelden danışırım sana Bende senin hep güzel haberlerini almak isterim Çok öptüm tatlımmmmmmm

ya ben dün akşam oldum dikişler beni çok gerio şu anda.. bu dikişler de eriyecek mi düşecek mi alınacak mı anlamadım valla... bi gecse su agrı ya pofff

geçmiş olsun canımcım Umarım bende sayenizde deneyimlerimi yazacağım ıyiki varsınız

okuduğum kadarıyla 4 5 gün sabır yani ort 1 hafta sıkıntı çekiliyormuş. Kiminde 2. günden sonra kiminde ise 4. günden sonra dikiş düşmüş Birkaç gün sabret En büyüğünü atlatmışsın O masaya yattıktan sonra bence bitmiştir. Adet sancılarım çok ağrılı alışığım ben sancıya en azından sonunda fazlalık olandan kurtuluş var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…