K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kSo
- #1.301
tükürüklü öpmesene oooo kızım sana diyommm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tükürüklü öpmesene oooo kızım sana diyommm
sağol canımmm teessüf ederim kevsercimm tüm baharda evde oturmak zorunda kaldım ama değil mi özgür olunca yerimde durmayacağmı belitmiştimsağol tatlım sende gezenti oldun neyse annene bol selam ellerinden öperim canuuummma.s.
dur şöyle biraz daha öpeyim seniŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
oh afiyet olsun tatlişkom.
sende öpüldün canım.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz[/QUO
soğol canımmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
öpmiycem işte sen ne dersen de öpmiycem işte.lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:amanda kızarmış banane öpecen işte kuzummmm fustugummm naz yapma öp dedim ama tükürük yok coşmadan opuyorumnanaktan
sağol canımmm teessüf ederim kevsercimm tüm baharda evde oturmak zorunda kaldım ama değil mi özgür olunca yerimde durmayacağmı belitmiştim
gezinti oldum evettttzemuszemuszemuszemuszemuszemusnasıl olsa sonbaharda yeniden kapanırım eve bari şimdilerde tadını çıkarayımmmyerimseniben
dur şöyle biraz daha öpeyim seniŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
oh afiyet olsun tatlişkom.
sende öpüldün canım.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz[/QUO
soğol canımmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
kamilecim öpme şekerim bunu bak öpünce havaya giriyor.
sen beni öp şöylede doya doya gez sen güzelim.
Şeniz Şeniz
vayyy satış he sorarım ben size gelin bakeyimmm buraya öpmeyeceklermiş öpün dedim valla aglarım susturamazsınız
kızım iyi derinim şükür uyumaması gerekiyordu işte ama nerde zor durdu 2 saat sonra uyudu kucamda kafa şişti ama atlattı buna şükür ama ben çok korktum haylada kendimde değilim o çığlık aklımı aldı sanki
günaydın hanımlar.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
hepinizi öpüyorum ama kevseri öpmüyorum.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydınnn
günaydınnn
geç oldu ama kusura bakmayın iş güç derken anca geldimkaydirigubbakcemile2
cadoloz ebru ne iş öpmüyormuş öpeceksin lennnnn dagıtırım burayı klava:
:gitme::gitme:senağlama ebru beni öpmüyorrrrrrrrsenağlama
ebru ebru duy sesimi öp benüüüü
ne aşkı.bizim aşkımız dün bitti.senin haberin yokmu şeker.
:
mymeka: :mymeka: :mymeka:
:a015: :a015: :a015: