Kz Anneleri gelin bizde coalm

amanda kızarmış banane öpecen işte kuzummmm fustugummm naz yapma öp dedim ama tükürük yok coşmadan opuyorumnanaktan

sağol tatlım sende gezenti oldun neyse annene bol selam ellerinden öperim canuuummma.s.
sağol canımmm teessüf ederim kevsercimm tüm baharda evde oturmak zorunda kaldım ama değil mi özgür olunca yerimde durmayacağmı belitmiştim
gezinti oldum evettttzemuszemuszemuszemuszemuszemusnasıl olsa sonbaharda yeniden kapanırım eve bari şimdilerde tadını çıkarayımmmyerimseniben
dur şöyle biraz daha öpeyim seniŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

oh afiyet olsun tatlişkom.
sende öpüldün canım.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz[/QUO

soğol canımmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

gez anacım gezzzz benim içinde gezzzz yaaa neden herkez tükrüklü öpiyiiii kızdırmayın beni heyttttetttyyy

amanda kızarmış banane öpecen işte kuzummmm fustugummm naz yapma öp dedim ama tükürük yok coşmadan opuyorumnanaktan
öpmiycem işte sen ne dersen de öpmiycem işte.:eek:lmaz: :eek:lmaz: :eek:lmaz: :eek:lmaz:
sağol canımmm teessüf ederim kevsercimm tüm baharda evde oturmak zorunda kaldım ama değil mi özgür olunca yerimde durmayacağmı belitmiştim
gezinti oldum evettttzemuszemuszemuszemuszemuszemusnasıl olsa sonbaharda yeniden kapanırım eve bari şimdilerde tadını çıkarayımmmyerimseniben
dur şöyle biraz daha öpeyim seniŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

oh afiyet olsun tatlişkom.
sende öpüldün canım.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz[/QUO

soğol canımmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kamilecim öpme şekerim bunu bak öpünce havaya giriyor.
sen beni öp şöylede doya doya gez sen güzelim.

Şeniz Şeniz

vayyy satış he sorarım ben size gelin bakeyimmm buraya öpmeyeceklermiş öpün dedim valla aglarım susturamazsınız

vayyy satış he sorarım ben size gelin bakeyimmm buraya öpmeyeceklermiş öpün dedim valla aglarım susturamazsınız

ağla ağla banane.:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
öpmiycem seni işte.
:eek:lmaz: :eek:lmaz: :eek:lmaz: :eek:lmaz:

kızım iyi derinim şükür uyumaması gerekiyordu işte ama nerde zor durdu 2 saat sonra uyudu kucamda kafa şişti ama atlattı buna şükür ama ben çok korktum haylada kendimde değilim o çığlık aklımı aldı sanki

iyi gecelerr kızlarrr!opuyorumnanaktan
ya kevserciğimmm benimm kız da çoookkk düştü!hihoyyyt
bebekleri melekler koruyor derler bence çok doğru!a.s
benimm cadoloz var ya hiç yerinde duramazdı bensiz de uyumazdı hala öyle;
sürekli yataktan aşağıya yuvarlanırdı ben uykusuzluktan şaşmış bi şekilde dolanıyordum hep!:bbo:
şimdi de yere atıyo kendini sürekli uyanıp yerden yatağa alıyorum sabah kadar kedi fare oyunu gibi uyuyoruz valla!kaydirigubbakcemile
bunun ilerdeki hali nasıl olcak çok merak ediyorum!!!benneyaptımki
işte böyle bütün bebeklerin bi yataktan düşme vukuatı oluyor yani!
Allahım kötülerinden korusun hepimizin yavrusunu!:Saruboceq:
çokkk zorr büyüyorlar çookkk!!!:emir_bebek:

günaydın hanımlar.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
hepinizi öpüyorum ama kevseri öpmüyorum.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
hepinizi öpüyorum ama kevseri öpmüyorum.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydınnn
günaydınnn
geç oldu ama kusura bakmayın iş güç derken anca geldimkaydirigubbakcemile2
cadoloz ebru ne iş öpmüyormuş öpeceksin lennnnn dagıtırım burayı :eek:klava:

günaydınnn
günaydınnn
geç oldu ama kusura bakmayın iş güç derken anca geldimkaydirigubbakcemile2
cadoloz ebru ne iş öpmüyormuş öpeceksin lennnnn dagıtırım burayı :eek:klava:

öpmiycem işte.ben öpünce tükürüklü öpüyorum.sende bundan hoşlanmıyorsun.

:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

ne aşkı.bizim aşkımız dün bitti.senin haberin yokmu şeker.
:

mymeka: :mymeka: :mymeka:
:a015: :a015: :a015:

X