Kz Anneleri gelin bizde coalm

EBRUMMM BİZİM DELİ KIZ NERELERDE ACABA YOK BU GÜN HİÇ...:bbo:

canım sabah bir ara selam verdi sonrada birdaha görünmedi.
herhalde işleri yoğun.yada enişte geldi ona sarmakla meşgul.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canlarım bugün kahveler benden
Afiyet olsun

OY OY OYYYYYYYYYYYYY ebrum koşşş kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilebak bizi düşünen birileride varmış yaşasın heyoooooo:sm_cool::sm_cool:

ohh be zeynom ellerin dert görmesin inşallahh laf olsun diye değil haa valla çok iyi geldi yaaa arkadaşım benimmmmmmmm
saol canımmmmmma.s.a.s.

sanada yapanlar bulunsun inşallaahhhhhhhhhha.s.a.s.a.s.akşama kocişinde sana yapsın inşallahhhhh:roflol:

yaa benim çok ayaklarım şişiyo kızlar yaa off bileklerimi bir görseniz koccaman oldular
akşam eve gidince bi bakıyorum ki ayakkabıdan taşmışlar portlak portlak olmuşlar neden acaba

ellerimdede var ama ayaklarım çok şişiyor :çok üzgünüm:

yaa benim çok ayaklarım şişiyo kızlar yaa off bileklerimi bir görseniz koccaman oldular
akşam eve gidince bi bakıyorum ki ayakkabıdan taşmışlar portlak portlak olmuşlar neden acaba

canım ya aynı sorun bende de var.birde aşırı zonklama var.hele yatınca daha fazla oluyor.
allah allah neden acaba.ben bir tek bende var sanıyordum.bak sendede varmış.
:uhm: :uhm: :uhm:

Yoook kızlar yaa ben öyle bişey demedim yanlış anlamıssınız bizimki 2 ekimde 5 yıl bitecek ama simdiden kutlamaları aldım ne güzel:roflol::roflol::roflol::roflol:
ozamn kutlamadılar filan demek yok ona göre peşin peşin kutladıkk:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

geçmiş olsuzn canım dr görün bence bir :1hug::1hug:

Canlarım bugün kahveler benden
Afiyet olsun
ellerine sağlık canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktançok güzelmiş biraz soğuttum kahvemi ama yetiştimm

ozamn kutlamadılar filan demek yok ona göre peşin peşin kutladıkk:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bencede hayatım haklısın.bak peşin peşin kutladık işte.
:roflol: :roflol: :roflol:

şekerlerrr ben artık gider yarına kadar
lisenin şenliği var akşam oaraya gideceğim gelin sizide götüreyimm
şimdi çaya kızkardeşime geçiyorum eğlenceye oaradan gideceğimm
görüşmek üzere:)))))))))) öpüldünüzzz

canım ya aynı sorun bende de var.birde aşırı zonklama var.hele yatınca daha fazla oluyor.
allah allah neden acaba.ben bir tek bende var sanıyordum.bak sendede varmış.
:uhm: :uhm: :uhm:
ayy ebrum aynı vallaa acaba sıcakta hep aşağıya sarkık duruyoruz ondanmı şekerim gece de bileklerim nasıl ağrıyo sonraa ahh ahhhh evde olmak vardı şimdi beee:çok üzgünüm:

EVET EVET KAMİLEM nolur nolmaz erkenden kutlayın bakalımmm benimkide aralıkta 15 gün sonrada benimkini kutlarız:roflol::roflol::roflol:

kamilemmm gel sıcak kahve var kardişşş ee bak zeynom önce davrandı bugünnn hayatım bi seferde başkası sana yapsın dimi amayerimseniben

delikafaduldendelikafaduldenselam kızlarrrrrrrrr nasılsınız?

şekerlerrr ben artık gider yarına kadar
lisenin şenliği var akşam oaraya gideceğim gelin sizide götüreyimm
şimdi çaya kızkardeşime geçiyorum eğlenceye oaradan gideceğimm
görüşmek üzere:)))))))))) öpüldünüzzz
hadi canım.sana iyi eğlenceler.
bizim yerimizede eğlen olurmu hayatım.
:dance: :dance: :dance:
ayy ebrum aynı vallaa acaba sıcakta hep aşağıya sarkık duruyoruz ondanmı şekerim gece de bileklerim nasıl ağrıyo sonraa ahh ahhhh evde olmak vardı şimdi beee:çok üzgünüm:

EVET EVET KAMİLEM nolur nolmaz erkenden kutlayın bakalımmm benimkide aralıkta 15 gün sonrada benimkini kutlarız:roflol::roflol::roflol:

kamilemmm gel sıcak kahve var kardişşş ee bak zeynom önce davrandı bugünnn hayatım bi seferde başkası sana yapsın dimi amayerimseniben

olabilir hayatım.belkide dediğin gibi bütün gün sarkık duruyor onun için öyle şişiyor.
hele benim nikahtan sonra daha beter olmaya başladı hayatım.hiç ağrısından duramıyorum.ayakkabı bile doğru düzgün giyemiyorum tatlım ya.
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bende şimdi evde olmak ne kadar isterdim.
uffffffffff ya yaz geldimi iş hiç çekilmiyor vallahi.
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

Nerdesin bakim sen çabuk hemen hesap ver gezdin tozdun dimiiii:eek:klava:
:roflol::roflol:yok şekercimm anneme gittim geldim tahayı uyuttum bende uyuyup kalmışım:roflol: sen nasılsın canımzemuszemuszemuszemus

kedicikkk hoşgeldin neymiş bu başarı bizde kutlayalaım bakalım prensesimizikaydirigubbakcemile5

unutmayız seni arkadaşaım aaa aşk olsun biz çok zeki anneleriz bunamadım daha ayolll sen git gel bakalım bekleriz seni
:roflol::roflol:

E hadı kutlayın sekerım o zaman opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/285744-birlikte-dusunup-basardilar.html

Aaaa hıc bı topıge slm verıpde bu kadar ılgısız bırakmazdım ama yogunum bugun
Bı rahatlıyım alacam hepınızın ıfadesınııııı
şakkıdı

OHHH anneye gidilmiş uyunmuşşş ohhh kıskandım işteeeeemafoldumben

kızlar merhaba ben geldim bir aksilik olmazsa 5 gün yokum

X