Kz Anneleri gelin bizde coalm

sus kamilem sussss :roflol::roflol::roflol:

aaaa ebrummmm hissetmişim demek hayatımmmmmŞenizŞeniz iyi bu gün sana özel bişeyler yapıcam beklee sen:1hug:a.s.

saol bebişim.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

EBRUM Canım bende evlilik yıldönümünüzü kutluyorum canım daha nice mutlu yıllara esin ve meleginle:hooray::hooray::hooray:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi::lepi::lepi::asigim::asigim::asigim::asigimpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bu arada kac yılınız doldu canım

aaaaa sende mi bugün evlendin canım.süperrrrrrrrr
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
bizim 8 senemiz bittiyor hayatım.
sizin kaç seneniz bitiyor.
allahım uzun yıllar sizede mutlu huzurlu ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.

demek sizinde yıldönümünüz hemen sizin içinde bir pasta keselim canım
nice yıllaraa
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allah ona uzun ömür versin hayatım.
laf aramızda banada yetti bir tanesi.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bolçene bı kuzum var bılmedıgı de yok her konuda fıkır sahıbı yeterkı konusmak olsun zemuszemus
ne yani bana yetmedi de ondan m ikiledin demek istiyorsunuz:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ne yapayım sormadan çat kapı geldi cadı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Bız kılırlıyoz cat kapı gelemıyo
a.s.kedijik hoşgeldin canım,bak bendede iki kız var.tavsiye ederim al ikinciyide.
gerçi insanı bazen kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu- bu hallere sokuyolar ama olsun sevgileri herşeye değiyo:1hug:

Wayhhh yurek ıster ıkız delikafadulden

kedicikkk hoşgeldin neymiş bu başarı bizde kutlayalaım bakalım prensesimizikaydirigubbakcemile5

unutmayız seni arkadaşaım aaa aşk olsun biz çok zeki anneleriz bunamadım daha ayolll sen git gel bakalım bekleriz seni
:roflol::roflol:

demek sizinde yıldönümünüz hemen sizin içinde bir pasta keselim canım
nice yıllaraa
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yoook kızlar yaa ben öyle bişey demedim yanlış anlamıssınız bizimki 2 ekimde 5 yıl bitecek ama simdiden kutlamaları aldım ne güzel:roflol::roflol::roflol::roflol:

Yoook kızlar yaa ben öyle bişey demedim yanlış anlamıssınız bizimki 2 ekimde 5 yıl bitecek ama simdiden kutlamaları aldım ne güzel:roflol::roflol::roflol::roflol:

ha haa haaayyyyyyyyyy

zeynom ben de güldüm ne meraklılar kız hemen seninde evlilik yıldönümünü kutladılar

susim dedim bakalım zeynom yazacakmııı:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey

olsun kardiş genede kutlu olsun ha ha hayyyyyyyyyy sende çık aradan işte fenamıııısırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden

benide kutlayın benide aralıkta ama olsun delikafaduldendelikafadulden

evet zeynom şimdi farkettim .
hem iş hem size cevap yazıyım derken yanlış anlamışım hayatım
ama olsun ya benim sayemde pasta bile kestin baksana.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hani sabah güneşi yüzüne vurur da için ısınır ya
Hani gülü koklarsın da güzelliği içini sarar ya
İşte sen öyle bir şeysin
Hani denizlere bakarsın enginliğinde kaybolursun ya
Hani yıldızlara bakarsın ellerinle tutmayı istersin ya
İşte sen öyle bir şeysin
Hani yağmur yağar da ölü toprak dirilir ya
Hani tohum yeniden dirilmek için toprağa düşer ya
İşte sen öyle bir şeysin
Öyle düştün benim gönlüme.

ŞenizŞenizŞenizŞeniz
ebrummm mutlu huzurlu uzun uzun uzun yıllar inşallah hayatım eşinede ilet dileklerimi lütfen bebeğimaallah aşkkınızı daim etsin inşallahhh....s.a.s.

canım saol hayatım.çok teşekkür ederim.eşimede ileticem hayatım emin olabilirsin.
allah hepimizin aşkını daim etsin hayatım.

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

ebru canım benim,rabbim beraber yaşlanmayı nasip etsin eşinle.
nice sağlıklı uzun yıllara canım

EBRUMMM BİZİM DELİ KIZ NERELERDE ACABA YOK BU GÜN HİÇ...:bbo:

evet zeynom şimdi farkettim .
hem iş hem size cevap yazıyım derken yanlış anlamışım hayatım
ama olsun ya benim sayemde pasta bile kestin baksana.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…