ızabella gel tatlım sen bana her daim olur yemeğimm
sağol canımm valla ne iyi olurr ne zormuş hem ev hem iş allahtan eşim var yoksa beni duman olmuştum sağolsun sofrayı hazırlıyo salatayı yapıyo banada çay demlemek kalıyo hihoyyythihoyyythihoyyytızabella gel tatlım sen bana her daim olur yemeğimm
yapıcak tabi hayatım.Merak etme sen yaparsın her işini hayatım ben sana güveniyorum.Hem çalışırken insan daha düzenli oluyor.Ben geceden yapıyodum yemeğimi işten gelince çok güzel oluyo öyle sanki başkası yapmış gibi.Sen becerilkisindir yaparsınnsağol canımm valla ne iyi olurr ne zormuş hem ev hem iş allahtan eşim var yoksa beni duman olmuştum sağolsun sofrayı hazırlıyo salatayı yapıyo banada çay demlemek kalıyo hihoyyythihoyyythihoyyyt
Hayırlı cumalar arkadaslaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ohhh ne güzel sohbetler edilmiş topik eski haline geliyo yavas yavas
Bu arada benide unutmamıssınız sagoluna.s.a.s.a.s. bu aralar giremiyorum fazla benim cocuklar evdeler biliyosunuz henüz okula gitmiyolar kıs günü dısarıda cıkamayınca bilgisayarda vakit geciriyorlar bana bilgisayar kalmıyo faaliyet falan yapıyoruz birlikte ama bir yere kadar neyse simdi babalarıyla kardan adam yapıyolarkaydirigubbakcemile5 izabellem seni unuturmuyum canım benim topiğine ugrayacam söz
Bu arada bugün karne günü heyecanlı bir gündür okullu meleklerimiz için güzel notlar diliyorum
Hepinize sevgiler:1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet canım çalışınca her şey daha düzenli bende senin gibi akşamdan yapıyorum yemeğimi ohh hazır sofrayı kur tamam sağol bebekimmŞenizŞeniz ayy canıma bak sen ne varmış bir tane dörtte hiç rezil olurmu yaa çalışkan yeğenim benim hepsi beş olsa nolur dediğin gibi kıyamam ben ona üzülmesin sakın ne kötü karneler var ohhhh çok öptüm ikinizideŞenizŞenizyapıcak tabi hayatım.Merak etme sen yaparsın her işini hayatım ben sana güveniyorum.Hem çalışırken insan daha düzenli oluyor.Ben geceden yapıyodum yemeğimi işten gelince çok güzel oluyo öyle sanki başkası yapmış gibi.Sen becerilkisindir yaparsınn
evet karneler alındı ama benim kızızmın 1 tane 4 ü var diye karneyi kimseye göstermiyo.Rezil bir karneymiş güya.Ayol hepsi 5 biri 4 olsa nolur deli benim kzım ya anasına çekmiş.Ayyy anne kuzusudur oooooo
hoşgeldin canımmm evet yaaa çok soğuk neredeyse ısınamıyoruz evde yanii aayy sabah işe gitcez birde offf bu soğukta yaaaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-selammmmmmmmmmmmmm ben geldim buz gibi istanbulll
selam arkadaşlar
anaaaa karuya bakk kızzz ne arıyon sen o saatte bakayımmm gidip yatsana anacımmmŞenizŞenizhadi bakalım benden erken günaydın diyen olabilecekmii....yok işteeeeeeee
GÜNAYDIN KK NIN EN GÜZEL ANNELERİİİİİİİİİ
ROSEM SİZİ ÖPÜCÜKLERLE UYANDIRSIN MI...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.
aaaaaaaaaaaaaa kim gelmişş ebrucum hoşgeldin yaaa nerelerdesin kıss sen çok özlettin kendini nasılsın ne var ne yok ben işe başladım bu arada işteyim şu anŞenizŞenizkızlar ben geldim.nerdesiniz ya.
rosemcim sanırım sen uyuyorsundur.
o saatde hala burda olunca.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan