Kz Anneleri gelin bizde coalm

kevser çok sevdiğim bir arkadaşımm banlanmıştı daha öncee o sandım seniisenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

yani şimcik beni sevmiyecekmisin benide sevvvvvv ne olurrrrrrr :sm_cool: ben seviyom seni bak geldim Şeniz olmamı sev benide sev ne olurrrrzemuszemus:roflol:

yani şimcik beni sevmiyecekmisin benide sevvvvvv ne olurrrrrrr :sm_cool: ben seviyom seni bak geldim Şeniz olmamı sev benide sev ne olurrrrzemuszemus:roflol:
niye sevmiyeyim canım tabikide severim ben insan ayırmam sadece çok özledim onu o yüzden dedimm canımmmmmmmmmmmmmm senide severim bennn:1hug::1hug:

Hosgeldin canım ne iyi ettin geldin cooook özledik seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydin hanimlar amam cene yabmişiniz maşallah benimi takip ediyonuz gidiyimde siz öyle gelin emei
gel hayatım sende gelll haydaa açılşdı topik tatil bitti hanımlar

kız rosem kustum sana hiç selam sabha yok ask olsun .
aa olmamıı hayatım yaklaş öpem Şeniz
hemen bakiyom dalmişin yeni gelenlere ne istyon ya rahat birak kız delü öptüm hepinizi
ne istiycem be esas sorun istememem ama yüzsüz hala yazıyo dedim ona ben cennetten gelsende sana burayı haram edicemalsanaalsanasmile

günaydın kız anneleriii
günaydın şekerim hoşgeldinn ne iyi ettinn canımm zemuszemus
günaydın gulız burası çok sakin sanırım kız anneleri pek sus pussskaydirigubbakcemile3

şşşttt ben sana sakini gösteririm şamatanın kralı burda kızım sadece tatildeydik şakkıdı

niye sevmiyeyim canım tabikide severim ben insan ayırmam sadece çok özledim onu o yüzden dedimm canımmmmmmmmmmmmmm senide severim bennn:1hug::1hug:

hayatım bırak onu sen beni sev kokoşunu sevbayanssulusmilesırnaşık şeysırnaşık şey

hayatım bırak onu sen beni sev kokoşunu sevbayanssulusmilesırnaşık şeysırnaşık şey
ayyy canımm kokoşumm benimmm ya senden başka kimse sormuyo benii bir işe başladım unutuldumsenağlamasenağlamasenağlama hele zeynomm benim topiğede gelmiyo hiç çok kırgınım ben onaa iyiki sen varsın canım kokoşum benim:1hug::1hug:

ayyy canımm kokoşumm benimmm ya senden başka kimse sormuyo benii bir işe başladım unutuldumsenağlamasenağlamasenağlama hele zeynomm benim topiğede gelmiyo hiç çok kırgınım ben onaa iyiki sen varsın canım kokoşum benim:1hug::1hug:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

iyi akşamlarrr kızlarrrr
bugün yoğun geçti birazz nete girme fırsatım olmadı öpüldünüzzz
görüşmek üzereeee

günaydınnnn,hayırlı cumalarrrr şekerlerrrr
bugün sobayla uğraşmak zorunda kalacağızz offffff havada çok soğukkkkk:KK43:((((((

kamilecim kolay gelsin cnm burdada hafa cok soguk

cuman mübarek olsun cnm öptum seni

günaydın fıstıklaarr hepinize hayırlı cumalarr
ca6j0pen1fwvc0tm7.jpg

hayırlı cumalar kızlar...opuyorumnanaktan

merhaba kızlar hayırlı cumalar
Allah gönlünüze göre versin.Şeniz

Akaşama yemeğe misafirim var ve ben şimdi öğrendim .Allahtan dün esmiştide tatlı yapmıştı.Ya hava çok soğuk.Kamileme bak ohh Antalya'da yaşamak böyle bişey galiba anca soba yakacak hanım ohhhhhh..
Emel'im canım sen unutulmazsın hayatım ...
opuyorumnanaktan
Zeynom nerde ya..fisfisfis

ya bu soğukta şimidi ette erimezki uff ne edim ben kızlar
ya bi çorba bi makarna yezmekmi kisırnaşık şey bide tatalı dil gösteririm eh hadi bide salata cokacimcoook napim ben çağırmadım ki biz geliyoruz dediler Kış kış tatile çıktılar dün döndüler bu gecede bizdeler Ama çok severim onları Allah ne verdiyse artık.

Derinim sen yaşıyomusun anamalkisalkisalkis

Akaşama yemeğe misafirim var ve ben şimdi öğrendim .Allahtan dün esmiştide tatlı yapmıştı.Ya hava çok soğuk.Kamileme bak ohh Antalya'da yaşamak böyle bişey galiba anca soba yakacak hanım ohhhhhh..
opuyorumnanaktan

ya bi çorba bi makarna yezmekmi kisırnaşık şey bide tatalı dil gösteririm eh hadi bide salata cokacimcoook napim ben çağırmadım ki biz geliyoruz dediler Kış kış tatile çıktılar dün döndüler bu gecede bizdeler Ama çok severim onları Allah ne verdiyse artık.

ohaoldumsmileahhh ne antalayası ya toroslarfın tepesindeyimmm dağların içinde üstelik çok soğuk
sobada dolmuş söküp temizleyip az önce yeniden kurduk buz tutmuştum yeni çözülmeye başladım karar verdim zaten ekvatora taşınacağımmmkafamçokkarıştı
kolay gelsin sana canımm

opuyorumnanaktan

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kolay gelsin sanaaa et zor olur bu soğukta makarna çorba salataa ohhhh yetti gitti allah bereket versinn kıss beni kimse çağırmıyo yemeğee artık çalışan bir anneyim ama benn

X