Kz Anneleri gelin bizde coalm

kokuşum benimm bayanssulusmilesüslenmişteee
bende başladım azcık kokoşluğa geçengün nerden estiyse kendime koku aldımmmbayanssulusmilebayanssulusmile

al şekerim al yok hakikaten iyi geldi bee aa onca zamandır bi kendime bakamadım.Kız ben güzelmişim yaaadelikafaduldendelikafadulden

3 adet yumurta

Yarım su bardağı sıvı yağ

1 Su bardağı pudra şekeri

1 Paket kabartma tozu

Yeterince un

kızlar bunlarla kek olurmu hiç tarif vermişler kolay kek diye bi deniyimmi ki acep kamilem ne dersinyerimseniben

şşştt falcı yeni arkadaşı kendine ark edinip burda kalıcanı sanma taktk sna ben kafayı
cennet ten gelsende yok fayda:nazar:

sen hoşgeldin canımcığım gülizgülcüğümŞeniza.s.
hoşbulduk canımcımmm

hoşbulduk canımcımmm

ben seni sevdim hayatım sözüm diğerine sen sakın alınma emi gülcüğüm bizde çoook gül var bende gül ümyerimseniben
muğladanmısın sen ordan biri daha var bizde
güzeller güzelimiz var bi taneopuyorumnanaktan

rosemmcim içine birde portal suyu koy daha güzel olurrrrkaydirigubbakcemile5

bende sana taktım ALLAH bilir senin gibi cadınında pek bir sessiz sakin kızı vardır bayanssulusmile

bende sana taktım ALLAH bilir senin gibi cadınında pek bir sessiz sakin kızı vardır bayanssulusmile

kamileee bu falcııııııııııı kovalım bunu yardım et banaaa
bu bir sırnaşırsa ayrılmaz burdan naparız yaa

:bbo:eyvahedigeldismile

[/COLOR][/B]

sanamı aslaaaaaaaaa :nazar:

nerden buldun sen bu topiği yaa
bu bizim topiğimiz sevgili arkadaşımız kurdu bunu .Bizde devam ettirdik sen nerden çıkıyosun boş buldun geldin hemen yedirmezler sana bu topiği güzelimkötükedihüso

ayyyy sen ne şekersin yaaaaa uyuzluk bile yakışıyor ama elime geçme çok ugraşma

hem ben şimdi arkadaşınıza birşeymi dedim kurmuşsa kurmuş tamam sağolsun aaaaaaa sen git makyajını yenile boş durma

ben seni sevdim hayatım sözüm diğerine sen sakın alınma emi gülcüğüm bizde çoook gül var bende gül ümyerimseniben
muğladanmısın sen ordan biri daha var bizde
güzeller güzelimiz var bi taneopuyorumnanaktan

iyi sevindim beni sevmene :)) bende seni sevdimmm olumunekankayizsmileama vira viramıda sevdimm:kedi:benimkızımla yaşıtmış kızı..gel onuda sevvopuyorumnanaktanolmazmııkaydirigubbakcemile5
şaka bi yana evet muğladayım canım ..yani muğlalıyımm

kamile sen beni sevdinmi bu rosemmmmmmm gıcıkta
ben sevdim canımmopuyorumnanaktan
takacak kişi bulamıyordu son günlerdee ondan böyle
zamanla geçer canımm kaydirigubbakcemile3
bu arada resimdeki kızın mı maşallah çok tatlııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kamileee bu falcııııııııııı kovalım bunu yardım et banaaa
bu bir sırnaşırsa ayrılmaz burdan naparız yaa
:bbo:eyvahedigeldismile
aaa gelen kovulurmuu:eek:lmaz:
AA EVET GÜZEL FİKİR malzeme az geldide bana olur sanırım ya
nasılsın canım benim
burda karlarda kaldık sorma nasıl soğuk
iyiyim canımmm burası yağmurlu hepp elekriklerde gidip geliyorrreyvahedigeldismile
güneşi özledimmm amaa senağlamasenağlamasenağlama

aman iyi kamilem senin gibi normallerde varmış neydi o rosemmm ıyyyyy ohaoldumsmile

içimden bir ses tanışıyorsunuz diyor ama neyse çıkar kokusuukaydirigubbakcemile3

kevserrrrrrr sensinnn değilmiii :lepi::lepi::lepi:

X