Kz Anneleri gelin bizde coalm

hııımmmm öylemi dersin kaydirigubbakcemile3

belkide senlede tanışıyoruzdur

bana rosemmm falcı dedi okumuşsundur :roflol:
meleğinin resminden çıkardımmm seniiiyerimseniben
hoşgeldin tatlım nasılsınnn:1hug::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.

benimi tanıyon aaaaaa mümkündeğil olumunekankayizsmile

ama sağol iyiyim sen

tabiii canımm nereden mümkün olacakk
iyiyim canım çok şükürrr
güneşiii özlüyorum son günlerde havalardan bunaldımmm
eeee anlat bakalımmm birazzz ne var ne yokkk

ne olsun işte eski dostlardan ayrı kalınca çok özleyen bir yapım var anladın sanırım

ne olsun işte eski dostlardan ayrı kalınca çok özleyen bir yapım var anladın sanırım
anladımm canımm ne iyi olduu özlemiştikk:1hug::1hug: eski tadı da yok buraların herkes dağıldı:1no2:
bir yerlere gülzeynoyla ben uğruyorum genelde rosemm dersenn işine gelirse arada laf atıp kaçıyorr:jeyyar:

kıyamammm siz öksüzmü kaldınız ben geldim olmamı yetmemmi gülüşlerim yerim siziolumunekankayizsmile

iyiki geldin canımmm,olumunekankayizsmile ben çıkmalıyımm
görüşmek üzeree öptümmm meleğimide öp benim içinnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
az önce diğer topikte okudummm kuman olmuş seninnnboshayallersmileboshayallersmile

kıyamammm siz öksüzmü kaldınız ben geldim olmamı yetmemmi gülüşlerim yerim siziolumunekankayizsmile

Şenizhihoyyytalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

yanii çookkk sevindimmmmmmmmm.....

emelllllll frezyaaa zeynommyenigelen gülllüm derinimm çıkın dışarıya oynayalımmmmm önüm arkam sağım solum sobeeee
hi hii rosem sahalarda kızlar anca kendime geldim eee bugün topiktende belli oldu sanırım
hareket var kızlar gün ortası burda olun gelmeyeni yakarımmmm

yeminimi bozdurtmayın banaaaaaaaaaaasırnaşık şeysırnaşık şey

günaydin hanimlar amam cene yabmişiniz maşallah benimi takip ediyonuz gidiyimde siz öyle gelin emei

kız rosem kustum sana hiç selam sabha yok ask olsun .

hemen bakiyom dalmişin yeni gelenlere ne istyon ya rahat birak kız delü öptüm hepinizi

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım bugünn
frezya tatlım nasılsın canımm,
rosemm gece elektrik bir gitti sabah geldii tatlımm
şansszızlık işte uzun zaman sonra denk gelmişken sohbet edemedikk görüşmek üzere öpüldünüzzz vira-vira seni ayrıca öptümmmmm

günaydın sabah-öglen-akşam yani günün her saati şekerleri olumunekankayizsmile

kamilecim iyidir cnm sagolsin umarim sende iyisindir tatlim öpldun.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr anamm ben işe girdin diye hemen unuttunuz bakıyomda beniiisenağlamasenağlamasenağlama ee ne varsa eski dostta varmışş sağol rosemmm senden başka kimsenin aklına geldimiz yokk yaa vira vira sen kimsin kevsermisin yoksaa ayy oysan çok sevinirimmmmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın gulız burası çok sakin sanırım kız anneleri pek sus pussskaydirigubbakcemile3

X