Kz Anneleri gelin bizde coalm

tünaydınnn oooo maşallah bugün topik doluuu
rosemcim sağol canımm yaptım çok şükürr
artık dinlenme faslına geçtimmm
paylaşım için teşekkrlerr ewett bu ay acı bir ay aynı zamanda hicri yılın başlangıcı hepimize hayırlı olur inş bu yıll
zeynocum nasıl oldun canımm
ee anlat bakalım bizsiz neler yaptınızzzz kızlarrr

ohh ne güzel kamilem kendine gelmiş.
kızımızın poğaçalarıda yapılmış.ımmhh annesi ne de güzel yaparmışşşşş.

Zeynom nere kaçtınn aa ama hastalığın için geçmiş olsun dedim yaa..akannehir

nerdesin marmarisli güzelllllllllllllkaydirigubbakcemile3
vallaa buralardayımm ara ara bakınıyorummm!zemuszemus
evin işlerinden fırsat bulursam oturuyorumm şu an emel teyzeme sardırdı bende hiiççç oralı olmuyorummm!!!
sizler nasılsınız??:sm_confused:

vallaa buralardayımm ara ara bakınıyorummm!zemuszemus
evin işlerinden fırsat bulursam oturuyorumm şu an emel teyzeme sardırdı bende hiiççç oralı olmuyorummm!!!
sizler nasılsınız??:sm_confused:

emel kime saldırdııııı?:roflol: yapmaz benim arkadaşım öle şeyler
de bakim hayatım neler oluyor topike.:teytey::teytey:

emel kime saldırdııııı?:roflol: yapmaz benim arkadaşım öle şeyler
de bakim hayatım neler oluyor topike.:teytey::teytey:
yokk rosemimm benimm kızım olan emelden bahsediyorum durmuyorr hiçç her zamanki gibi...hihoyyyt

heeeeeeeee tamamm o zamannnn hi hi hiiiiiiiiidelikafaduldendelikafaduldenben diyorum benim emelim yapmaz öle şeyler

kamilem sancı geçti gülücükler öpücükler havalarda uçuşuyo hee :sm_cool:
ohh ohh maşallahh

ohhh anasını satayımm ben yokken gelmiş herkesssenağlamasohbetler edilmiş ne güzell sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Güzel bir haftasonu gecirmeniz dilegiyle...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın günaydın günaydın
Güzel bir hafta diliyorum herse gönlünüzce olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kıslarrr nerelerdesinizzz hepinize güzel bir hafta olsundelikafaduldendelikafadulden

Nerde bu millet???:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:uhm::uhm::uhm::uhm::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

merhaba kızlar
ya sormayın abimin eşi yani yeni söz yaptığımız yiğenimin annesi hastalandı .Çok kötüydü ambulansla hastaneye getirdik düşünün artık.bağırsaklarında ve midesinde sorunları var.Sürekli bayılıyo. :KK43:(
1 gün 1 gece ben kaldım yanında hastane bana yakın abim 2 yiğenim bende kalıyo.
Bir hasstaneye bir eve koşturup duruyorum.Bu arada bendeüşüttüm herhalde yine.Alttan üstten gidiyorum .
Ama napimki ayakta durmama gerek.Allahımya bu telaşlarım hiç bitmedi 2 aydır.Evde olmak bana yaramadımı ne.!1 gün evdee dinlenemedim bi sevinç bir üzüntü .Ama gülay hep yollarda hep koşturuyo.
Neyse bunada şükür.Şimdi biraz vakit buldumda bi yazim kızlara dedim.
Çıkınca bende kalır sanırım birkaç gün.ee gelenim gidenim olur.Ama her fırsaytta yazıcam canlarım
görüşmek üzere

merhaba kızlar
ya sormayın abimin eşi yani yeni söz yaptığımız yiğenimin annesi hastalandı .Çok kötüydü ambulansla hastaneye getirdik düşünün artık.bağırsaklarında ve midesinde sorunları var.Sürekli bayılıyo. :KK43:(
Bir hasstaneye bir eve koşturup duruyorum.Bu arada bendeüşüttüm herhalde yine.Alttan üstten gidiyorum .
Ama napimki ayakta durmama gerek.Allahımya bu telaşlarım hiç bitmedi 2 aydır.Evde olmak bana yaramadımı ne.!1 gün evdee dinlenemedim bi sevinç bir üzüntü .Ama gülay hep yollarda hep koşturuyo.
Çıkınca bende kalır sanırım birkaç gün.ee gelenim gidenim olur.Ama her fırsaytta yazıcam canlarım
görüşmek üzere
ayy canım yaa çok geçmiş olsunn allah acil şifalar versin sorma be güzelim evde olmak yaramadı sana kıss hiç dinlenemedin haa neyse sağlık olsun napcaksın sanada çok geçmiş olsun canım amann çok soğuk havalar dikkat etmek lazım çok öptüm seni bidenemmŞenizŞeniz

merhaba kızlar
görüşmek üzere
geçmiş olsun canımmm,acil şifalarrr inş :Saruboceq:çabuk iyileşirrr kolay gelsin canımmopuyorumnanaktan
Nerde bu millet???:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:uhm::uhm::uhm::uhm::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:
canımmm dün girdim 2 kez yazdım ama mesajlarım gitmedi:1hug:ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydınn,hayırlı günlerrr arkadaşlar görüşmek üzere öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

[/FONT]
merhaba kızlar
görüşmek üzere
Canım gecmiş olsun Allah acil sifalar versin sanada kolay gelsina.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Herkese günaydın arkadaslar hepinize güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canımmm,acil şifalarrr inş :Saruboceq:çabuk iyileşirrr kolay gelsin canımmopuyorumnanaktan

canımmm dün girdim 2 kez yazdım ama mesajlarım gitmedi:1hug:ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydınn,hayırlı günlerrr arkadaşlar görüşmek üzere öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın kamilececim bugünde hemen kacmıssın :eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:neyse görüsmek üzere kendine iyi bakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X