Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlarr canımm evet yaaa noldu bu topiğee nazar değdi nazarr ebru da hiç uğramıyor artık noluyo yaa rosemm heni geliyodun bugün haydin amaa gelin artıkkklava:klava:klava:klava:klava:iyi akşamlarrr şekerlerr 2 gündür pek giremedim nasılsınızzz
hmm çarbamba gelirim diyen rosemm bile uğramamışş
niyeti ciddi değil kızlar bizi oyalıyorrr ona göreee :))))))
arzu ela burası hayelet topik oldu sorma nerede o eski günlerrrr(((((((((((
birben ve ızabelle giriyordu bak bizde giremedik 2 gündür iyice perili topiğe dönüştüü(((((
günaydınnn anam topikte gene kimse yokk kamilemmmm çokk geçmiş olsunnn canım hayırdır neyin varr gripmi oldunn canımm:1hug::1hug::1hug:günaydınnnnn,hastayımmm bugünnnn((((((
canım benimm geçmiş olsunn bizde iyiz tahada iyi arkadaşım geldi bugün oturduk sohbet ettik şimdi gitti ooo kaçaklardan rosemm hm gelmiş hoşgeldin canımm hayırlı olsun oo ne güzel hazırlanmışsınız sözee allah tamamını erdirsinn hadinn öptüm hepiniziŞenizŞenizŞenizhayırlı olsun canımm allah tamamına erdirsin inş
ee sen nasılsın rosemmm
ızabelle sağol canımmm özel günümdeyim ve fena sancım var üşütmüşümde galibaa
akşam ağladım ağrıdan (
sen nasılsınn canım oğluşun nasıll
hımm kızlar teker teker dökülmüş yopiğe bakıyorumda aferim size ee yoklamaya gerek kalmadı bu durumda çoğunluk burada..
marmaristeki güzel nerde buraaradaaaaaaaaa hımm onunda bi ifadesini alalım bakalım ilk görüşte.
Kamileciğim çok üzüldüm canım ağrı kesiciler işe yaramıyomu? off ne kötü sancıdır o yarabbim acil şifalara versin.Ah yakınında olsaydımda o poğaçaları minikimize ben yapı verseydim keşke.:sinifsinif: Sana baya eziyet olacak şimdi
Cumanız mubarek olsun arkadaşlar Allahım gönlünüze göre versin herşeyi...:Saruboceq:
ben buralardayım canlarım ..yerimseniben
zeynoya gecmiş olsun yok mu:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:aa az daha unutuyordum bizim çocukların sözüne ettiğiniz tebrikler için çok teşekkür ederim...........a.s.a.s.
selamm kızlarrr!opuyorumnanaktan
uzun zaman oldu uğramayalı...:kedi:
zeynoya gecmiş olsun yok mu:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz: