Kz Anneleri gelin bizde coalm

iyi akşamlarrr şekerlerr 2 gündür pek giremedim nasılsınızzz
hmm çarbamba gelirim diyen rosemm bile uğramamışş
niyeti ciddi değil kızlar bizi oyalıyorrr ona göreee :))))))
arzu ela burası hayelet topik oldu sorma nerede o eski günlerrrr(((((((((((
birben ve ızabelle giriyordu bak bizde giremedik 2 gündür iyice perili topiğe dönüştüü:KK43:(((((

iyi akşamlarrr şekerlerr 2 gündür pek giremedim nasılsınızzz
hmm çarbamba gelirim diyen rosemm bile uğramamışş
niyeti ciddi değil kızlar bizi oyalıyorrr ona göreee :))))))
arzu ela burası hayelet topik oldu sorma nerede o eski günlerrrr(((((((((((
birben ve ızabelle giriyordu bak bizde giremedik 2 gündür iyice perili topiğe dönüştüü:KK43:(((((
iyi akşamlarr canımm evet yaaa noldu bu topiğee nazar değdi nazarr:nazar::nazar::nazar: ebru da hiç uğramıyor artık noluyo yaa rosemm heni geliyodun bugün haydin amaa gelin artıkk:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:

kızlarrrrrrrrrrr heyooooooooo roseminiz geldiiiiiiii.......
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktannaniknaniknaniknanik

nasılsınız bakalımm aa üzerinize ölü toprağımı serildi beee
kamilem ve izabellamı kutluyorum topiğimizi yanlız bırakmamışlar aferim kızlar size
vereliniortakŞenizŞeniz ve 2 öpücüklede tebrik ediyorum

arada sırada uğrayanlarada kızgınlıklarımı dile getiriyorum kötükedihüso

iyiki acık boş bıraktık topiği he hemen kaynamışsınız başka topiğemi kaçtınız bakim heeeeee
kamilem geçmişler olsun hayatım aman bi yakamı bırakmadı hastalık benimde ama koşuşturmaktan dinlenemedim ki

neyse kızlar gelelim havadislere

evet çok şükür oğlumuzu kızımızla sözledikkkkkkkkkkkk...:lepi::lepi:
allah tamamına erdirsin nazarlardan korusun:nazar:

çok güzeldi kızı eşim istedi.kızın babasıda çocukluk arkadaşıdelikafadulden
dün gece onlardaydık babası diyo ki oğlum sattın beni hani sen dideminde babasıydın
geldin kızı sen istedin

oda diyo ki oğlum kızımızla oğlumuz işte kız tarafı erkek tarafı yok artıkdelikafadulden
herkes çok mutluydu kızımıza bir söz yüzüğü bir pırlanta yüzük bir kolye taktık çok beğendi
çookk şık bir çikolata en iyi yerden (aman aammann bide süslettik orkidelerle çok güzel oldu)
çiçeği kendimiz seçtik 15 çiçekçi dolaştıktan sonra sırnaşık şey
aman yani anlıycanız çok özendik
istediğimiz gibide oldu çok şükür işte büüüüleeeee
artık gelinde 2 laf edeli m yav yarın Allah nasip ederse 10 da burdayım haberiniz olsun taa ki akşama kadar ona göre
yapimmi bi yuoklama heeeeeeeeee:eek:klava:

çokk öptüm sizi hihoyyythihoyyyt

hayırlı olsun canımm allah tamamına erdirsin inş
ee sen nasılsın rosemmm
ızabelle sağol canımmm özel günümdeyim ve fena sancım var üşütmüşümde galibaa
akşam ağladım ağrıdan :KK43:(
sen nasılsınn canım oğluşun nasıll

hayırlı olsun canımm allah tamamına erdirsin inş
ee sen nasılsın rosemmm
ızabelle sağol canımmm özel günümdeyim ve fena sancım var üşütmüşümde galibaa
akşam ağladım ağrıdan :KK43:(
sen nasılsınn canım oğluşun nasıll
canım benimm geçmiş olsunn bizde iyiz tahada iyi arkadaşım geldi bugün oturduk sohbet ettik şimdi gitti ooo kaçaklardan rosemm hm gelmiş hoşgeldin canımm hayırlı olsun oo ne güzel hazırlanmışsınız sözee allah tamamını erdirsinn hadinn öptüm hepiniziŞenizŞenizŞeniz

iyi geceler arkadaslar
Beni merak eden yok mu kac gündür hastayım dra gittim antibiyotik basladık bitmek üzee ama hala fena öksürüyorum uyutmuyo vücut olarak iyiyim ama öksürük fena yapıyo beni -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
neyse rosemcim gelmiş hosgelmiş masallah hayırlı olsun sözünüz
yarın 10 da yoklama var öyleyse ama ben izin kagıdı istiyorum hasta oldugum için simdiden söyleyim sonra oklavalarla üzerime yürümeyin:eek:lmaz::eek:lmaz:
Kızlar hepinizi öpüyorum izabellem kamilem frezyam... sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydin cnm arkadaşlarim hepinizi çok özleyerek başlamak istiyorum

zeynom çok geçmiş olsun bitanem acıl şifalar diliyorum.

kızlar artık esksı gibi giremyorum buraya gamze buyudukce huylarda değişiyo artık gündüzleri uyumuyo burya actğimdad hanım başka şeyler istiyo.
ondan sizlerde bakmaiyorum geçmişide okuyamadım
inşallah herkesler iidir hepinizi çok öpyorum.
kendinize ii bakin canlarim.

cumanız mübarek olsun.

günaydınnnn,hayırlı cumalarrrr
frezya canım bizde özledik seni canımm
ızabella sağol canımmm, gülzeyno geçmiş olsun canımm merak ettim etmezmiyim canım
burayamı yoksa diğer topiğemiydi tam hatırlayamadım ama seni sormuştum tatlımm acil şifalar canımm
bugün benim yine tadım yokk arkadaşlar çok sancım var sabah kzıları eşim yolladı yataktan kalkamadımm ısınınca biraz düzeldim gibi bakalımm,ayşenin yerli malı var poğaça yapacaktımm
yapmaya çalışacağım değilse meleğim üzülürr görüşmek üzere öpüldünüzzzz
rosemmmm yoklamadan önce geldimm bakkkkk hani sen neredesinnnn

canlarımmm hepinize hayırlı cumalarr diliyorumm zeynom aşkolsun merak ettik tabi canımm freyzam hoşgeldin canımm aman herkes iyi olsunda önemli olan oo zeynom çok geçmiş olsunn bende birazdan hastaneye gidicem başımda bir ağrı var bakalım ne çıkıcak kamilemm sende yat canımm ayaklarını sıcak tut hadi hepinizi öptümm canlarımmŞenizŞeniz

hımm kızlar teker teker dökülmüş yopiğe bakıyorumda aferim size ee yoklamaya gerek kalmadı bu durumda çoğunluk burada..
marmaristeki güzel nerde buraaradaaaaaaaaa hımm onunda bi ifadesini alalım bakalım ilk görüşte.
Kamileciğim çok üzüldüm canım ağrı kesiciler işe yaramıyomu? off ne kötü sancıdır o yarabbim acil şifalara versin.Ah yakınında olsaydımda o poğaçaları minikimize ben yapı verseydim keşke.:sinifsinif: Sana baya eziyet olacak şimdi
Cumanız mubarek olsun arkadaşlar Allahım gönlünüze göre versin herşeyi...:Saruboceq:

ben buralardayım canlarım ..yerimseniben

aa az daha unutuyordum bizim çocukların sözüne ettiğiniz tebrikler için çok teşekkür ederim...........:nazar:a.s.a.s.

selamm kızlarrr!opuyorumnanaktan
uzun zaman oldu uğramayalı...:kedi:

Arkadaşlarım Muharrem ayının ikinci günü bu gün biliyorsunuz Acı bir aydayız.Alıntı bir şiirle yad edelim şehitlerimizi.Allah rahmetini bol eylesin.

Ben Kerbela'yım,
Ali'min gözyaşıyım,
Etiyim, kanıyım, canıyım.

Peygamber'in katında kim HZ Ali'den daha değerli olabilir ki!

Ben HZ Ali'min hüznüyüm,
Ben Hüseyin'im.
Şehitlerin efendisi Hamza'yım ben.
Savaş alanına gönderilen hz.Ali'min kılıcıyım, Zülfikar'ım ben.
Hangi söz benden daha keskin olabilir ki!
Ben Zeynep'in gönül sırrıyım. Sakine'nin ruhuyum.
Cebrail'in kanadıyım, Muhammed'in yetimiyim.
Beni O yetiştirmişti, kendisi de yetimdi, yetimlerin sığınağıydı.
Ben onun eviyim, onun soyu, onun kanıyım, Kerbela'yım ben.
Serden geçenlerin otağıyım, cesaret ve erdemin çadırıyım,

Nasıl kıydın Fatma'nın masumuna,
Ali'nin canına, Muhammed'in gözbebeğine?

Sana dünya gerekmez, ahiret gerekmez.
Sana söz yetişmez, ateş yetişmez.
Su vermeden hangi kurban kesilmiştir ey mel'un,
Dili dudağı kavruldu masumun,
Susuz kaldı, bir damla su verin.
Boğazını hangi hançer keser ciğeri ateşle kavrulmuşun?

Ben Kerbela'yım ey Muhammed.

Gözlerimden yaş değil kan akar,
Çöl ateşinde zulüm hançeri yedim,
zalime yakalandım ey Muhammed.
Dağlanan yüreğimin hakkı için,
Günahsız dökülen kanların hakkı için ey Muhammed,
Yalvar O'na, güzel isimlerinin hatırı için yakar,
kalkış günü yolundan gidenleri bağışlasın.

Son sözü, tanıklık oldu Hüseyin'in.
Gökler kara giyindi, yer sarsıldı
Ey Hüseyin.
Saba rüzgarı esti,
Cebrail tacını alıp ağladı
Ey Hüseyin.
Kandiller söndü,
Kerbela kanla yıkandı,
Ey Hüseyin.
Sakine zalimlerin pençesine düştü,
dostlarınınevi talan edildi
Ey Hüseyin.
Kerbela garibini susuz öldürdüler,
Allah'ın gökleri yıkıldı
Ey Hüseyin!"

hımm kızlar teker teker dökülmüş yopiğe bakıyorumda aferim size ee yoklamaya gerek kalmadı bu durumda çoğunluk burada..
marmaristeki güzel nerde buraaradaaaaaaaaa hımm onunda bi ifadesini alalım bakalım ilk görüşte.
Kamileciğim çok üzüldüm canım ağrı kesiciler işe yaramıyomu? off ne kötü sancıdır o yarabbim acil şifalara versin.Ah yakınında olsaydımda o poğaçaları minikimize ben yapı verseydim keşke.:sinifsinif: Sana baya eziyet olacak şimdi
Cumanız mubarek olsun arkadaşlar Allahım gönlünüze göre versin herşeyi...:Saruboceq:

ben buralardayım canlarım ..yerimseniben

aa az daha unutuyordum bizim çocukların sözüne ettiğiniz tebrikler için çok teşekkür ederim...........:nazar:a.s.a.s.
zeynoya gecmiş olsun yok mu:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

zeynoya gecmiş olsun yok mu:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

oyyyyyyyyy zeynom gelmişşşşşş

hayatım çok geçmiş olsunnnnnnnnn
ah be gülüm bende çok hastalandım biliyomusun ve hala geçmiş değil öksürmekten canım çıkıyoooo
bak hala masam duruyo kaldırmadım buralardayım sizle olmak için
hiç yaptığım şey değil ama özledimmmmmmmmmmmmmmmm:kedi:

X