Kz Anneleri gelin bizde coalm

günaydın derincim.
buluştuk hayatım ama resim çektiremedik.yani aslında unuttuk canım.
konuşmaktan resim çektirmeyi unuttuk hayatım.

günaydın derincim.
buluştuk hayatım ama resim çektiremedik.yani aslında unuttuk canım.
konuşmaktan resim çektirmeyi unuttuk hayatım.
aaaaa oldu muu şimdiii buu??:dilcikar:
ee neler kaynattınızz?
güzel miydii nasıl geçtii??
kaç kişii buluştunuzz?:sm_confused:

canım çok güzeldi gerçekten.
yetmedi bile gün bize.
3 kişiydik hayatım.kevser,gülay ve ben.
ve tabi bizim tatlı kızçelerimiz.
harika bir gündü hayatım.

merhaba kızlar
derinim bekledik niye gelmedin ki şekerim:dance:

şimdi merak edersin işte böyleee
Ama sen istanbul a geleceksin ya o zaman görüşürüz şekerim senlede merak etme sen

merhaba kızlar
derinim bekledik niye gelmedin ki şekerim:dance:

şimdi merak edersin işte böyleee
Ama sen istanbul a geleceksin ya o zaman görüşürüz şekerim senlede merak etme sen

nereye kayboldun ya.
şimdi burdaydın hayatım.

naber kızlarrr
oooo buluşulmuş ohhhh ,insan fotoyu nasıl unutur beeelmaz:

Gelen geri hemen kacmıs
Kızlar nereye kayboldunuz:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

hi hii geldim şekerim ee artık evdeyimya bi gidip bi geliyorum bendesırnaşık şey
dur mutfağımıda temizleyeyim sen yazarken hayatım
arzu ela merhabaa bi konuşamadık seninlede tühh ama sende hemen kaçıyosun
zeynomm gülümmm opuyorumnanaktan

ay muzurluğum üzerimde yine ama vakit yok yaa

ben bi su içim he ebrummmm geliyorum hemen...

merhaba rosemcim hosgeldin
Nasıl gidiyor ev hanımlığı bakayım:hulya::hulya:cokacimcoook-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

oooooo tam azamanında gelmişim herkes burda nehabersizin kızlarr bakemmm:sm_cool::sm_cool:

zeynom ben zaten çok severim evde olmayı beni sıkmaz.Ama geçen hafta hiç evde olamadım ki.Ev çalıştığımda daha temizdi.:roflol: AA bu ne dedim karar vewrdim 2 gün çıkmıycam dışarı dedimDün baya ince işleri yaptım şimdide genel temizlik.Yok ama olacak gibi değil bana daha 5 gün lazım mışş anammm ev inceden inceye gidiyomuş
:roflol::roflol:
benim tek günüm vardıya zeynom izinli günüm yaniyetişemiyodum bişeye.E ramazandı bayramdı derken ince işler hep kalmıştı.Fırsat bu fırsat

roseeeeeem yine nereye kayboldun klava:klava:klava:
oooooo tam azamanında gelmişim herkes burda nehabersizin kızlarr bakemmm:sm_cool::sm_cool:

Hosgeldin hayatım iyiyiz senden ne haberopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Anlıyorum sni canım bende bayram sonrası yaptım öyle ince bi temizlik bikac gün sürdü o zamanlar bana kızıyordunuz nerelerdesin sen diye ama bi,tmiyo yetişmiyo
Biraz yorulursun ama mis gibi oturursunuz ne güzel
Kolay gelsin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tşkk zeynom valla yapınca mis gibi oluyo ohhh rahat rahat gezerim artık zor bulursunuz beni:roflol:

anacım geliyorum kimse yok çıkıyorum dolmuşlmaz:delikafadulden

ştttt tatlış naber bakalım nasıl gidiyo topiğinn bi geldim ama fırsatbulamadım daha yazmaya fazlaca bişey
iyim canım evde oturuyorum tahayla topik iyi biraz sakin sen orayada bir el at:roflol::roflol:

tşkk zeynom valla yapınca mis gibi oluyo ohhh rahat rahat gezerim artık zor bulursunuz beni:roflol:

Ne gezmesiymişklava:klava:klava:
İşlerini bitir ve otur pc basında bakıyım iki çift laf edemiyoruz aaaaalmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…