- 12 Ocak 2009
- 4.049
- 1.089
- Konu Sahibi kSo
- #3.881
ay buda bana taktı haaa kafana taş düşsün emi benim kadar merak etme 45kg ben:sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:Topik sakin olur tabiii sen öglye kadar uyursan:tomato::tomato::tomato:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay buda bana taktı haaa kafana taş düşsün emi benim kadar merak etme 45kg ben:sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:Topik sakin olur tabiii sen öglye kadar uyursan:tomato::tomato::tomato:
ay buda bana taktı haaa kafana taş düşsün emi benim kadar merak etme 45kg ben:sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:
öylesin tabi canımm sen ölüyü bilem diriltirsin kısss:teytey::teytey:aaa emelimede bakın kız ben topik canlandırıcımıyım kii :dance::teytey:
ölü topikler canlandırılır..:roflol::roflol:
sevdiklerime uygun fiyata naniknanik
öylesin tabi canımm sen ölüyü bilem diriltirsin kısss:teytey::teytey:
ee ben biliyom bilmesem dermiyim canımsın bende dün camları sildim tülleri yıka ütüle çok hamlamışım bugünde ohhh tembellik yaptım valla:teytey::teytey:Kızım ben bunu yaptım zaten babam ölmüştü kalp durmuştu geri getirdim babamı ben
sırnaşık şeysırnaşık şey
(allahın izniyle tabii)
gelirim canım gelmemmi sen iste yeterki Şenizya bana yardıma gelseydinya en ykın bizi güya emelciğim
atla bi mini büse hoopp buradasınnn gel benim camlarıda bi sil bende sana çay yapim karşılıklı içelim temiz camların önündeea.sa.s
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:aaa emelimede bakın kız ben topik canlandırıcımıyım kii :dance::teytey:
ölü topikler canlandırılır..:roflol::roflol:
sevdiklerime uygun fiyata naniknanik
ohhh gülzeyno hm konuştun konuştun gittin alaısmarladık bile demedin cadııııııııııkötükedihüso
rosemmm ben burdayım sen yoksun şekerrr
nunukanne hoşgeldin canım