Kz Anneleri gelin bizde coalm

oyyy yinee geldimmm!!!
rosemmm ben de kahvee içemm bak aklıma getirdin!!
emelll naberrr??:1hug:
nunukk nerdeymişş seninn topikkk???:sm_confused:
hoşgeldin canım iyim nolsun herzamanki işler iştehihoyyythihoyyyt

neyse ben cikayim melisayi alipta gelecem görüsürüz bye

hoşgeldin canım iyim nolsun herzamanki işler iştehihoyyythihoyyyt
benim kızz yokk şu ann gamyoncuiremsuyemekk yapacamm birazz bekliyorummm rahatt rahatt yazıyorumm az sonraa gelirr babasıylaaa !!!gamyoncuiremsu

İyi aksamlar kız anneleri:teytey::teytey::teytey::teytey:
Bugün topik yogunmus ne güzel ama ben yoktum komsudaydım:sm_confused::sm_confused:
İstanbul bulusması var demek bol bol resim istiyoruz ona göre
Hepinizi öpüyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Roseeem sana küstüm beni görmedin yada begenmedinlmaz:lmaz:senağlamasenağlamasenağlama:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

iyi aksamlar nasilsiniz bakalim

günaydın arkadaşlar güzel bir hafta sonu geçrmenızı diliyorum

selam kızlarrr hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum yaa kızlar benim topiğimi başka yere taşıyacaklar başka isimle ben size haber vericem haberiniz olsun:1hug::1hug:

Günaydın arkadaslar:teytey::teytey::teytey::teytey:
İyi haftasonları hepinizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mutluuu haftaa sonlarııı!!!opuyorumnanaktan

selam herkeslere nasilsiniz
ben biraz keyf yaptim gerci karisik oldu ama hem ders calistim hem magazin izledim hem müzik hem melisa hemde uzandim ne cok sey yapmisim iki saatte vayyyyyyyy bana simdide accik islerimi yapayim önce sizlere bakayim dedimmm

gülzeynom yafrim öpüldün muscccccccccccckkkkkkkkk cot güzeldi simit sicakmista oooo öslemisim ya tr simidini ((((((((((

klava::roflol::roflol:selamm
FLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞŞŞ

evevtt istanbul buluşması gerçekleştiii.........:teytey::teytey::teytey:
zeytinburnu ndaki kafenin müdürü kovana kadar oturdukkk:roflol:

kevseri bi ara zorla yolladıkk aa bide baktık geri gelmezmii:roflol::roflol:
evet ebrum kızı ben kızımm ve aile dostlarımızın kızı yani oda benim kızım sayılır
kevser ve cadoloz kızı hep beraber güzel bir gün geçirdik

detaylar pazartesiiişutarafagitti

dur kız kaçma hemen offffffffff ben gelemedim annemin boya badana işleri vardı tahayı bırakamadım anlat azcık dahaa

selam canım gelseydinn banane bananee:dance:sırnaşık şey

aman rosemm hanım anlatmazsan anlatma merak ta etmiyorum zaten hıh hasbam:dilcikar::dilcikar:

hadee etmiyomuşşş:roflol:
hayatım oturduk muhabbet ettik işte baya kaldık ama
çok eğlenceliydii
kevser serrayı kayınvalidesine götürdükten sonra daha rahat muhabbet ettik tabi ama bana çok uzak geldi yol

hadee etmiyomuşşş:roflol:
hayatım oturduk muhabbet ettik işte baya kaldık ama
çok eğlenceliydii
kevser serrayı kayınvalidesine götürdükten sonra daha rahat muhabbet ettik tabi ama bana çok uzak geldi yol
evet canım çok uzak neyse allah izin verirse bidakinde bende varımm resim çektinizmi acık görelim gül yüzünüzüopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yoooo çektirmedik
ben zaten reim çektirmeyi sevmem kii hiç kızlarında aklına gelmedi doğrusu hiç konusu olmadı

ama inşallah bidahakine mutlaka gellllllŞeniz

yoooo çektirmedik
ben zaten reim çektirmeyi sevmem kii hiç kızlarında aklına gelmedi doğrusu hiç konusu olmadı

ama inşallah bidahakine mutlaka gellllllŞeniz
neyse göremicez sizi haa kısmet inşallah bidaki sefere:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…