Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarr herkese hayırlı cumalarr
hoşbulduk canım evet hastaydı ama geçti şimdi daha iyii sen nasılsın ooooo yarın buluşuluyo haa ne güzelhoşgeldin emelciğim nasılsın tahacık nasıl oldu okudum acık hastaymış galiba
hoşbulduk canım evet hastaydı ama geçti şimdi daha iyii sen nasılsın ooooo yarın buluşuluyo haa ne güzel
ya bilmiyorum aslında yer neresi tam olarak belki gelirimm aa bu arada gelmedi çilek banaasenağlamasenağlamasenağlamaevet canım gelemiyosun deilmi olsun bi sonraki bize yakın olacak hayatımm ona inşallah
ya hayatım ben sana çilek gönderdim ama adını yanlışmı yazdım ne gelmemiş mii
ya bilmiyorum aslında yer neresi tam olarak belki gelirimm aa bu arada gelmedi çilek banaasenağlamasenağlamasenağlama
tühhh görüyonmu gitti güzelim çilek nayse canın sağolsun:roflol::roflol: ben eşimle bir görüşeyim belki şirketten arabayla gelirse gelirim yoksa banada çok uzak yarın haberleşiriz tahayla zor olur tranvay falan ama belki tahasız gelirim:roflol::roflol:canım ben onu izabella ya yollamışım yaa oda kimsee
yiyodur şimdi çileğinii üzgünümm:sinifsinif:
zeytinburnunda olivyumda şekerim arabayla gitmiyorum gitsem alırdım deni
çünkü bende oraları arabayla hayatta bulamam tramvayla gidicem kabataştan
selamsız ebruu nehaber bakıyom hiç görmüyon beni hıhh:dilcikar::dilcikar:canım ya işte bizim kızçeler küçük olunca yakın bize yakın olan yerleri tercih ediyoruz.
artık olmadı bir dahaki sefere mecidiyeköye falan geliriz artık.
hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar hemen bakayım topiğineeeeselammmmmmm herkese hayirli cumalar diliyorummmm
bu arada bakin konu actim katilimlarinizi bekliyorum burda yani geyikte dünyamizla ilgili
hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar hemen bakayım topiğineeee
nünükcüm hoşgeldin canım.
nasılsın bakalım.
hemen topiğine bakıyorum hayatım.
oyyy yinee geldimmm!!!
rosemmm ben de kahvee içemm bak aklıma getirdin!!
emelll naberrr??:1hug:
nunukk nerdeymişş seninn topikkk???:sm_confused:
ay şöyleeeeeeeee canım takılıyom sana ben senide evde sanıyom hep benim gibii canım eşimle bir görüşeyim gelmeye çalışıcam olmazsa sonraki buluşmada mutlaka kesin kes gelicem (allah izin verirse)canım ya ne alakası var.gel ben seni bir öpem.
Şeniz Şeniz
sizi takip ediyorum ama yoğunluktan dolayı cevap yazamıyorum.
sen şu yarın işini bir düşün.gelsen sende ne güzel olur.
hb canim iyiyim canim temizlik yaptim accik yoruldum heeee
kizimi almaya gidecem birazdan senden naber