• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kyk kredi borcu ödeme?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
381
141
103
arkadaşlar kredi borcu internetten ödenemiyor mu? Ben sitesinden deniyorum sürekli ama olmuyor. Neyi yanlış yapıyor olabilirim?

ödeniyor intertten. nerde nasıl bi hata veriyor?

arkadaşlar kredi borcu internetten ödenemiyor mu? Ben sitesinden deniyorum sürekli ama olmuyor. Neyi yanlış yapıyor olabilirim?

2 kere üst üste ödeme yapmamış olma ihtimaliniz var mı? O zaman vergi dairesine mi ne düşüyor. Gidip ordan ödemeniz gerekiyor. İnternetten ödeyemiyorsunuz artık.

Hala ödeyemedim vergi dairesine düştü benim. Tam niyetleniyorum ödemeye vergi dairesi zımbırtısı çıkıyor vergi dairesine de yolum düşmedi hiç . Kaldı öyle

2 kere üst üste ödeme yapmamış olma ihtimaliniz var mı? O zaman vergi dairesine mi ne düşüyor. Gidip ordan ödemeniz gerekiyor. İnternetten ödeyemiyorsunuz artık.
Nasıl yani? Ben 3 ay ödememiştim geçen gün toplu 3 aylık ödedim vergi dairesine falan düşmedi..

Nasıl yani? Ben 3 ay ödememiştim geçen gün toplu 3 aylık ödedim vergi dairesine falan düşmedi..

Valla benim kardeşime oldu. Malesef üst üste iki ay ödemeyince bir daha internetten ödeyemedik. Aynı şey eşimin kardeşine de oldu. Sizin durum nedir bilemedim.

Benimde öyle oldu o zaman ya tüh. Başka biri ödese olur mu?
31 ekime kadar yeniden yapilandirma var.benimki vergi dairesine dusmustu.yapilandirip odedik.son 3 taksit kalmisti yeniden yapilandirdik.pesin odeyecez.benimkini esim oduyordu tc ile.

Şuan gelir idaresinin sitesinden ödeniyor..biz bir yıldır ödüyoruz yapılandırmaya gerek var mı peki kızlar?

Hala ödeyemedim vergi dairesine düştü benim. Tam niyetleniyorum ödemeye vergi dairesi zımbırtısı çıkıyor vergi dairesine de yolum düşmedi hiç . Kaldı öyle

Bende 3 aydır ödemedim. Nasıl gidicem vergi dairesine :KK43:
Kızlar vergi dairesine düşseniz de internet vergi dairesinden kredi kartıyla ödeyebilirsiniz ben öyle yapıyorum, her ay vergi dairesine gitmenize gerek yok.

https://intvrg.gib.gov.tr den giriş yapıp ödeyebilirsiniz.

Nerden ödüyoruz bu sitede tam olarak. Öncesinde bir şifre filan almamıza gerek var mı?
Bakıp söyleyeyim dedim ama mobilden giremiyorum siteye nedense. Kolay bir site zaten biraz kurcalarsan bulursun. E devlet şifrenle ya da tc kimlik numaranla giriş yapabilirsin, orada kyk ödemeleri diye bir sekmenin olması lazım daha dün ödedim.

Bakıp söyleyeyim dedim ama mobilden giremiyorum siteye nedense. Kolay bir site zaten biraz kurcalarsan bulursun. E devlet şifrenle ya da tc kimlik numaranla giriş yapabilirsin, orada kyk ödemeleri diye bir sekmenin olması lazım daha dün ödedim.

Baktım ama karışık geldi cepten girdiğim için belkide. Yada akşam olduğu için hata veriyor olabilir. Sabah tekrar deniyim

Back
X