- 28 Mayıs 2015
- 841
- 1.443
- 63
- Konu Sahibi lovedreams89
Şık bir fincan takımı ve çiçek yeterli olur
Ben seneler evvel öyle yapmıştım çok hoşuna gittiğini hala anlatır
Ben seneler evvel öyle yapmıştım çok hoşuna gittiğini hala anlatır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahajahajaj:)))Bence eli boş git.
Öyle sevimli olucam diye binbir kılığa girme.
Hatta sevimli olma.
Zira iyi kv yoktur yolun başında benim kv m başkalarının kv si gibi değil diyen zavallı gelin vardır .
Pişman olacağın şeyler yapma ağırlığını koy göster gücünü
Fincan takımını bende düşündüm ama ilk sefer için çok mu iddialı diye vazgeçtim aslında
Tatli alınArkadaşlar erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gidicem. Giderken ne almalıyım? önerilerinizi bekliyorum..
Ay alakasız olacak ama bizim iş yerimizdeki çaya temizliğe bakan abla düğünde takının yanında merdane getirdi verdi bana eli maşalı ol diye tırıs tırıs eve getirmişlerdi düğün günü hala kullanıyorum kullandıkça gülüyorumBence oklava al.
Çiçek, şık bir madlen çikolata veya yaş pasta götürmek daha uygun sanki.Arkadaşlar erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gidicem. Giderken ne almalıyım? önerilerinizi bekliyorum..
Resim Çerçevesi aldım ben ilk tanımamıza suan evliyim ve hala Başucu duvarında ama benim resmi yokArkadaşlar erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gidicem. Giderken ne almalıyım? önerilerinizi bekliyorum..
Doğru yaptığımı biliyordumBence ilk defa tanışmaya giderken bişey almana gerek yok çünkü sen iyi niyetli düşünüyosun ama kv ler bunu ileride "gösteriş için getirmiştin" zaten deyip başına kakıyorlar(tecrübeyle sabit)...O yüzden ciddi bişey yokken alam hediye falan