• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kvye hediye ne alabilirim

Şık bir fincan takımı ve çiçek yeterli olur
Ben seneler evvel öyle yapmıştım çok hoşuna gittiğini hala anlatır

Benim ilk hediyem özel gümüş tepside özel baklavaydı şimdimin parasıyla 250 lira civarına almıştım.
"Iyy bu çok şekerli, ne var içinde?" Demişti tipine vurulduğum kaynanam:KK11:

Şimdiki aklım olsa bir buket çiçek yeter derdim.

Bence eli boş git.
Öyle sevimli olucam diye binbir kılığa girme.
Hatta sevimli olma.
Zira iyi kv yoktur yolun başında benim kv m başkalarının kv si gibi değil diyen zavallı gelin vardır .
Pişman olacağın şeyler yapma ağırlığını koy göster gücünü:halay:

Bence eli boş git.
Öyle sevimli olucam diye binbir kılığa girme.
Hatta sevimli olma.
Zira iyi kv yoktur yolun başında benim kv m başkalarının kv si gibi değil diyen zavallı gelin vardır .
Pişman olacağın şeyler yapma ağırlığını koy göster gücünü:halay:
Hahahahajahajaj:)))

Ama erkek arkadaşına sormalısın bence, ne sever diye. En klasik olanı tatlı, pasta vs. Ev hediyesi tarzı bir şey istersen de seviyorsa güzel bir çerçeve alabilirsin, erkek arkadaşın da sizin fotonuzu takar sonradan.

Fincan takımını bende düşündüm ama ilk sefer için çok mu iddialı diye vazgeçtim aslında

Çay fincan takımları var yaninda minik seramik çaydanlıği ile ben anneme almıştım bayılmıştı. Yani çiçeğin yanina vazo olabilir tablo olabilir duvar saati olabilir . Ama pahalı göz boyayan bir hediye olmamali

Bence ilk defa tanışmaya giderken bişey almana gerek yok çünkü sen iyi niyetli düşünüyosun ama kv ler bunu ileride "gösteriş için getirmiştin" zaten deyip başına kakıyorlar(tecrübeyle sabit)...O yüzden ciddi bişey yokken alam hediye falan

Bence ilk defa tanışmaya giderken bişey almana gerek yok çünkü sen iyi niyetli düşünüyosun ama kv ler bunu ileride "gösteriş için getirmiştin" zaten deyip başına kakıyorlar(tecrübeyle sabit)...O yüzden ciddi bişey yokken alam hediye falan
Doğru yaptığımı biliyordum :sampiyon:

Bence kaktüs al. Al bak şimdiden alıştırma olur dersin kvye:KK53:
Şaka bir yana bence meşhur bir yerin tatlısı veya güzel bir pasta olabilir. Ben yerinizde olsam ekstra hediye almazdim. Doğum günü,yil dönümü vs degilki bu. Tanışma için ikramlik bir şeyler yeterli diye düşünüyorum:KK51:

Bilmem bir şey almaya gerek var mı? Bir ev eşyası alsanız evine uymayabilir, beğenmeyebilir. Burada yazılanlar gibi gösteriş yaptığınızı düşünenler oluyor(muş) o kadar özenip seçtiğim hediyeye böyle düşünülürse aşırı bozulurum ve pişman olurum. İlk tanışmalarda ben olsam riske girmem bu yüzden. Güzel bir çiçek yaptırırım bir de kaliteli bir yerden tatlı alırım, baklava gibi tatlılar değil de hoş görünümlü bir meyveli pasta olabilir, makaronlardan alabilirsiniz, cupcake falan da güzel olabilir. Yeterli olacağını düşünüyorum.

Back