- 9 Şubat 2017
- 13
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi lovedreams89
-
Ilk gidisiniz ise cicek ve pastaArkadaşlar erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gidicem. Giderken ne almalıyım? önerilerinizi bekliyorum..
Saksi cicegi daha guzel bence kalici olur. Yaninada bir pasta tamamdir. Cikolata falan almayin yanina kiz istemeye gider gibi olmasinAynen cicek olabilir saksıda da olur el cicegide.
Bende cikolata yerine farkli bir tatli daha iyi olur diye dusunuyorum pastada olur ama farkli birseyde olur. Mesala her zaman yenilen seyler degilde daha farklı bir tat.Saksi cicegi daha guzel bence kalici olur. Yaninada bir pasta tamamdir. Cikolata falan almayin yanina kiz istemeye gider gibi olmasin
Cayin yanina birseyler alin diyicem ama kendiside ikram hazirlar. Ya tatli ya pasta baska nolur ki..Bende cikolata yerine farkli bir tatli daha iyi olur diye dusunuyorum pastada olur ama farkli birseyde olur. Mesala her zaman yenilen seyler degilde daha farklı bir tat.
Fincan takımını bende düşündüm ama ilk sefer için çok mu iddialı diye vazgeçtim aslındaÇiçek ve fincan takımı olabilir
olabilir çok mantıklı şanımız yürüsün :))))Ev aksesuarıda güzel olabilir baktıkca sizi hatırlar.
İlk sefer için çok ağır olmasın diyorum ama kalitelide olsun istiyorumCayta gidiyorsaniz kurabiye ,sik bir lokum ,lokumlu cikolata ya da cicek ,
süper fikirBen Atatürk çiçeği almıştım :)
Gelinim aldı diye nispet yaparolabilir çok mantıklı şanımız yürüsün :))))
Oklavayı sen al canımBence oklava al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?