Kv’nin yanında kocaya tokat...

Eee? Bu tezinizle neyi kanıtlamış oldunuz. Sonuç ne ruh hastası mıymışım?

Est.Ben öyle bir teşhis koyacak diplomaya sahip değilim.Ama bir forum açıp, her gelene çemkirmek ve çıkış yolu bulamayinca forumu kapattirmak istemek garip geldi.Yinede hazır alıntıyı yapmışken ve okuyacağınıza eminken söyleyeyim. Yaptığınız ve üste çıkma çabanız komik oldu.Ese tokat atılmaz,atılırsa kaynanandan sevgi beklenmez

Eee? Bu tezinizle neyi kanıtlamış oldunuz. Sonuç ne ruh hastası mıymışım?
Bende biraz geçmiş konularınıza baktım da ruh hastası değil ama prenses sendromu,tuhaf kıskançlık halleri,ben ne dersem o olurculuk falan var sizde

Ama gençsiniz inşaAllah zaman sizi olgunlaştırır bir abla olarak size tavsiyem buradaki yorumları kulak arkası etmeyin

Kaynananin yaninda olmasi olmamis , yoksa o kafayla adam tokati hatirlamazdi bile. Hic sevmem ickiyi agziyla icmeyen erkegi .

Hem demiş 9 yildir şöyle yagliyiz böyle yagliyiz. Eşimle bal k upunde yaşıyoruz ilk problemimiz. Sonrada neler yaşadım birikti bilemezsiniz uhuhuhu. Sorun olmadıysa eşinizin ailesinin asaletindendir o. Bir insan şurada yazdığı 2-3 mesaj da kendini yalanliyorsa...

simdi canim sen zaten hatali oldugunu kabul ediyorsun. kaynananin ben vurmuyorum sana ne oluyo sozune takilma. onun evi sarhos gelen oglu ve vurmaya kendini senden daha yetkili gormesi hadsizlik degil. sen goz yasini silmemesine takiliyorsun ama kocan sarhos gelmesine uzulup aglasan oke haklisin kaynana vurdumduymazlik yaptir derdim aglamana. ama patlattim diyosun kiz. kendine gel :)

Bu konuda benimde içim elvermezdi tabi aciz halde görmeye ama herkesin karakteri farklı İşte kendine hakim olamamış belliki konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…