Kv’nin yanında kocaya tokat...

Hazırlayamam. Evde onca erkek onca kadın. Bebekler var. Ben kimi nerede yatıracağını bilemem anlatabiliyor muyum. Kaldı ki kendisi bile bu konuda düzen sağlarken zorlandı
Evi hayal edemiyoruz olabilir. Keşke bu olaylar yasanmasaymis. Olmuş artık. Ne yapacağınıza karar verdiniz mi peki?

Eşinize vurmanizi gerektiren sebep tam olarak neydi? Anladığım kadarıyla elle tutulur bir sebep bile yok.Ailesinin ve özellikle annesinin yanında tokat olayı hiç iyi olmamış. Ayıp etmişsiniz. Birde kvnin güzel konuşup nasihat vermesini bekliyorsunuz.Esinizide taktir ettim doğrusu kolay kolay hiçbir erkek kaldıramaz böyle bir olayı ve siz sabaha kadar sarılıp uyuduk demissiniz.

Duyar kasan sizsiniz. İçki içmiyorum, eşim de içmez. Yaşantıma uymuyor. Ama bu bana tokat atma hakkını vermez, kimseye vermez. Ayda yılda bir içki içip geldi diye adama tokat da atılmaz. Nasıl bir mantıktır bu YARABBİM. Cidden pes diyorum. İyi günler size.

Evi hayal edemiyoruz olabilir. Keşke bu olaylar yasanmasaymis. Olmuş artık. Ne yapacağınıza karar verdiniz mi peki?
Biz bugüne kadar aramızda en ufak sürtüşme, ufacık bir saygısızlık yaşamadık. Kv’min bu saygısızlığımı görmezden gelmesinin sebebide budur. Böyle bir insan olmadığımı bilir. Bu nedenle şuan birşey olmamış gibi devam ediyoruz fakat tavrında değişiklik olur mu bilemem. Bana yanlış gelen sadece anlattığım meseleler oldu

Evet güldük eğlendik bir tiyatronun daha sonuna geldik. Bir adet kezban, bir adet te atanamamis kezban tanıdık. Bugünde böyle geçti ışte. Bu şiddeti meşru görenleri not aldım umarım burada kocam azimi sumsukladi, gafama derlik attı diye acacaklari konuları okumam :)

Kv den korkuya annemi takip pesime gitmem biyere,yatacak yer yoksa sererim, millete kizipda icmis gelmis adama tokat cakmam,kv kocami dövunce basimi oksamadi diye oturupda aglamam...sizde haklisiniz biraz oncede yazdim annenize degil sulalenize anlatirdim bunu

Valla çılgın olan sensin :)))) hadi kv ye soralım seni???
Hani diyorsunuz ya yorumlarda helal kvye çok iyi insanmış diye. Arkadaşlar ben kötü bi insan olsam o kadın belki dediğiniz gibi bana patlatır yapıştırır (sizin benzetmelerinizle) yumruk sallardı. Ama bizim aramızda 9 yılda yaşanan ilk son ve en büyük olay budur. Böyle bir insan olmadıgımı bilir. Çıldırma noktasına gelmişim üst üste olaylar birikmiş ve patlamışım. Beni şaşırtan kvmin anneme anlatması oldu. Olay büyükken dahada büyüdü. Her zaman kavgamıza tartışmamıza şahit olur, şiddete meyilimi görür, küfür ettiğimi duyar gider anneme şikayet ederim anlarım. Ama ilk olay, misafirlikte ilk günümüz... anneme illa söyleyecekse bile dönüşümüzü bekleyebilirdi.

Anladım. Umarım tekrar yaşanmaz. Yine de eşinizle bunu konuşun. Neden öyle bir tepki verdiğinizi ne hissettiğinizi bilsin. Hiçbir şey olmamış gibi davranmak ilişkiyi çok zedeliyor.

Eşiniz yerine sizin kafanız iyi olmuş da hala ayılamamışsınız sanırım. Ne demek "ilk kez yaşanan bu durumun kv yanında olmuş olması büyük hataydı"? İyi bir sonrakinde kimse yokken yaparsınız hata olmamış olur.

Kadın tabii ki hangi sıfatla vurduğunuzu sorgular. Eşim bana vursa ben de "sen kim oluyorsun da bana vuruyorsun" derim, gelinim oğluma damadım kızıma vursa yine aynı cümleyi kurarım. Birilerinin bir şeyi sıfatında olmak size o kişilere istediğiniz gibi davranma hakkı mı veriyor?
Kayınvalide kızı yerine koymuyormuş. Görümceleriniz eşinizi tokat manyağı yapıyor da gelin yapınca suç oldu sanki.

Eşiniz masum değil ama sizin yaptığınız affedilir şey değil.

Arkadaşım kabul et yanlışsın iştee. Bu kadar mı zor ya?? Ben hatalıyım demek??? Kadın bence çoook normal bir kadın. Bak gerçekten diyorum. Hatalısın lütfen büyüklük budur. Hatalıyım, hak ettim demektir.

Yorumlarımda bu cümleyi zaten defalarca kurdum iyi oku istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…