Allahım Allahımmmm..
Önceki konularınızı biliyorum.Kayınvalidenizin ve eşinizin tavırlarını da..Ben de boşanma aşamasındayım.Eşim ve eşimin ailesi tarafından çok fazla haksızlığa maruz kaldım.(Şiddet falan asla yoktu bende))Sanki kayınvalidem beni aramış da yalvarıyormuş gibi hissettim bir an..Son Zaman'larda konularda "Giden pişman olur mu,geri gelir mi?" diye soruluyordu.Buyrun cevabı.
Allahım onları daha da pişman etsin.Nefessiz kalıncaya kadar yalvartsın.Ettikleri haksızlıkları bir bir evlatlarında görsün.
Nasıl oluyormuş elin masum kızını ezmek Allahım onlara göstersin inşallahhhhh.Benimkilerin de ağlaya yalvara kapıma geldiği günleri en kısa zamanda göreyim inşallahhhhh!!!
İki lafa tav olmuşsun. Ne vicdan yapıyorsun ki. Kv'ne de inanma. Herşey lafta iyi güzel.
Bırak sürünsünler!!!!
Onların perişan olmasından sana ne. Sen eğer o evden çıkmasaydın perişan olan sen olacaktın. Ben bazı insanları anlayamıyorum. Konularını okudum birbirinizin yüzüne bakacak durum kalmamış ki. Diyelim ki bu duygu sömürüleri işe yaradı. Aile olmaya nasıl devam edeceksiniz ?
topuğa sıkmak deyimi az kalır bacım delirdin mi kafana sıkacan galiba anası niye arıyor danası arayaymış ya kaç arasa ne olacak evladın kucağındayken adam mortal kombat edasıyla sana tekmeler savurmadı mı bu kadın çıralara ateş atmadı mı ,bakma sen hepsi başına kalacak ev işleri falan ona yığıldı diyedir o numaralar,karısının kucağındayken evladına acımadan karısına tekme atan adam evladına ne verebilir ki .gidersen zaten bitmişsin sen.
ayrı evi açsınlar git. çocuğunu bırakıp mı ayrıldın oradan. çocuğun yanında mı.
Kv haklı şimdi sende yoksun her iş kv düştü aklı başına geld eyvah beleş hizmetçi mız gitti diye dövünüyor yoksa ne sana ne vs acıdığı için üzüldüğünü sanmıyorum
eger gerceksen ki ciddi suphelerim var ya da konularin gercekse eski konularina don bir oku...
Salağım işte bende??? Vicdan yapıyorum, acıyorum, kıyamıyorumbebeğinizle kendinizi kurtarmışsınız, sakın inanıp geri dönmeyin. ne halleri varsa görsünler. ben böylelerinin pişmanlıklarına acımam da inanmam da.
Kadin hizmetcisini, oglu da stres topu ve seks partnerini kaybetmis ondan agliyorlar.
Ama sen bu sifatlardan ibaret degilsin, once insansin, insan gibi davran, bidaha hicbiriyle konusma. hadi ordan diyip kapatmaliydin yuzune telefonu, ne dinledin 2.5 saat onun zirvalarini.
Yalvarışını, hıçkıra hıçkıra ağlayışını....Öncesinimi unutamıyorsun , sımdı soylenenlerı mı?
Senin yediğin dayakların azmettiricisi bu kadın değil miydi? O zaman da bir ANAydı.
Korkarım sen tekrar döneceksin oraya iki gözyaşına tav olmuşsun.
nasıl vicdan yapıyorum diyorsun. illa öldürsün mü sizi .onu mu istiyorsun. ne vicdanı.neyin vicdanı.
Belkide anlattıkları hep yalandır. Sen eve gelene kadardır tüm derdi. Kocan yemeden içmeden kesilmiş madem neden o aramıyor ??
Ah bide ben kurtarabilsem kendimi valla şanslısın ki bu adamdan kaçmışsın peşini bırakmış. Yat kalk şükret canını kurtardığına
Şaka mısın ? Neyin vicdanı bu ? Seni ve bebeğini döven kocadan ne hayır bekliyorsun da vicdana geldin ? Bir de bu duruma azmettirici olan kv'yi saatlerce dinlemişsin... 20 yaşındasın, tekrar git ve çürüt ömrünü tamam ? Hatta bir çocuk daha yap ..
Kesinlikle kurtul o aileden.
Eğer şimdi geri dönersen ilk günler iyi olsalar da sonrasında daha beter muameleye maruz kalacaksın.
kendini ve bebeğini düşün...bırak karşı taraf kendini düşünsün..sen onları düşünme..
hazır kurtulmuşsun . canını kurtarmışsın . ne vicdanı şimdi.
polise gitmeliydin o dayağı yediğinde. bebeğini göz ardı edip kucağındayken de vurduğunu söyleyecektin. bi polis alacaktı bunu . ikinciye bak ne oluyordu. neden polise gitmedin. orası Türkiye den farklı bu konularda.
arkadaşımıza bebeği fazla ağlıyor diye polis gelmiş. komşular bebeğe bi şey mi yapıyorlar da bebek ağlıyor diye şikayet etmişler. polis yine şikayet gelirse bebeği alırız demiş. düşün.
Önceki konunu okudum
Kayınvalıden degıl kocan da ıs yok
Kım kaynanasıyla dort dortluk yasıyor kı ? Veya gecınıyorkı?
Kocalarımız olmasa bızde cok laf yerdık dıyorum
Ayrıca donersenız gram akıl yok sızde
konularınızı hatırlamak için açtığımda sinirim taştı
bilemedim en iyisini siz bileceksiniz tabi ama
eğer dönecekseniz de bol bol şart koşun
kesinlikle uzak ayrı ev sık sık görüşme olmayacak
peki seviyor musunuz eşinizi? o da önemli
yaaa yok bu aileyle olur mu yaaa!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?