• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV'nin yalvarışı ;(

babanız almanya da ama sizden farklı şehirde yaşamıyor muydu
burada ise yurt dışından gelmiş biri olarak diyorsunuz

bu mesajınız da hakim dinledi gibi anlatmissiniz
yazdıklarınızı arada okuyun not alın
bir dahaki sefere hatirlamasi kolay olur

harikasınız Jessey :D

bizde üzülüp duruyoruz burda

Hakikaten İch will für mür deyip belge alabilen biri, yani bu kadar aklı başında veya güçlü ama nasıl dayak yediği adama karşı vicdan yapar????

Böyle olaya "her hausen diebe eine" der geçerim ben de.
bunları bir çevirebilir misiniz rica etsem :)

olabilir, ama böyle bir belge gerekiyor normalde.. şu an emin olmak için tekrar baktım nette evet, aynı benim arkadaşım gibi Almanya ve Kıbrıs da sorun yaşayan çok olmuş..
konu sahibine zerre inanmıyorum ya, şu an Tr den çıkarken bu belgeyi isteseler konu sahibi burnunu çıkaramaz ülkeden..
Konu sahibine bende inanmiyorum , o kayninin odalarinin pisligini anlattigi konusundan beri pembe dizi izler kivamda okuyorum konularini

google translate ten bakınca da "ben huysuz kedi istiyorum" şeklinde çeviriyor :KK70: acaba konu sahibi en az onun kadar eğlendiğimizi görünce kızıyor mudur?:KK53:
Aa sahiden öyle çeviriyormuş :D Fake konu sayesinde ayak üstü almancayı söktüm iyi mi? Hahaha :D

Bence şuan aldığı bana bakıp İch geçiriyor konu sahibi :D

Anlamiyorsunuz??? Usluba bak bende laf anlatiyorum ne yazdigimi okumuyorsunuz bile..

benim arkadaşım gidemedi Kıbrısa, belgeyi sordular.. bu durumda birimiz yalan söylüyoruz :)

Uslubum gayet yerinde cunku yurtdisinda yasamayan ve oturumu olmayan biri olarak bol kepceden yaziyorsunuz.
Evet arkadasiniz gidememistir cunku turkiye disinda baska bi oturum belgesi yok ama yurtdisinda yasayan insanlar 2. Ulke vatandasi olmasa dahi uluslararasi seyahat edebiliyorlar.

Hem sizi tanimam etmem size ne yalan borcum var senede 2 kere cocuklarimla TEK BASIMA Turkiye ye giris yapiyorum eylulde yine gelicem buyrun gelin sabiha gokcene sizi pankartla karsilayim tovbe Yarabbim.
Anliyorsaniz ozaman bidaha net bisekilde soyleyim, ic hatlar babasiz ucusa izin vermiyor dogrudur ama yurtdisi ikameti olan kisiler gayet uluslararasi ucus yapar cocukla belgeye ivira zivira gerek olmadan.
Kibris ic hatlar degil dis hatlar olarak geciyor, 2013 ve 2015 yillarinda oglumla gittim size yalan borcum yok.
Sirf muhalefet olmak icin yazmayin gercekten komik oluyor. 8 senedir surekli cocuklarimla seyahat ediyorum

Son düzenleme:
Uslubum gayet yerinde cunku yurtdisinda yasamayan ve oturumu olmayan biri olarak bol kepceden yaziyorsunuz.
Evet arkadasiniz gidememistir cunku turkiye disinda baska bi oturum belgesi yok ama yurtdisinda yasayan insanlar 2. Ulke vatandasi olmasa dahi uluslararasi seyahat edebiliyorlar.

Hem sizi tanimam etmem size ne yalan borcum var senede 2 kere cocuklarimla TEK BASIMA Turkiye ye giris yapiyorum eylulde yine gelicem buyrun gelin sabiha gokcene sizi pankartla karsilayim tovbe Yarabbim.
Anliyorsaniz ozaman bidaha net bisekilde soyleyim, ic hatlar babasiz ucusa izin vermiyor dogrudur ama yurtdisi ikameti olan kisiler gayet uluslararasi ucus yapar cocukla belgeye ivira zivira gerek olmadan

uzuuun seneler Amerikada yaşadım, nereden biliyorsunuz kim nerede yaşıyor hangi ülkenin vatandaşı :) yılda 2 kere Türkiyeye gelince müneccimlik de default olarak geliyor sanırım :)

dış ülkeden Türkiyeye gelirken o belgenin yanında olma zorululuğu var bakılıp bakılmamasının bir önemi yok.. eşiniz siz Tr de iken oradaki merciilere baş vurup sizi çocuk kaçırmaktan yargılatabilir.. ha tabi şimdi siz çok sık girip çıkıyorsunuz ya kesin bunu da biliyorsunuzdur ama ben söyleyeyim yine de.. bakın ne yazmış İngiltere vizesi sitesinde;

Çocuk, annesi ve babası dışında bir kimseyle yurtdışına çıkacaksa anne ve babası tarafından imzalanmış, noter onaylı muvafakatname gerekir.
Aynı şekilde, ebeveynlerinden biri ile yurtdışına çıkacağı durumda da diğer ebevey tarafından imzalanmış, noter onaylı muvafakatname gerekir.
Şayet ebeveynler ayrı ya da boşanmış ve çocuğu yurtdışına götürecek ebeveyn diğer ebeveyne hiçbir şekilde ulaşamıyor ya da muvafakat alamıyor ise, mahkemeden izin alınabileceği gibi boşanan ebeveynler arasında çocukla ilgili anlaşma protokolü varsa, diğer ebeveynin muvafakati olmadan çocuğun velayetine sahip ebeveyn ile 28 gün süreyle yurtdışına çıkabilir.

Yaniii sizden istenmemiş olması, bu belgenin gerekli olmadığı anlamına gelmiyor.. kaldı ki biz Türk vatandaşları için konuşuyoruz zaten, ama Amerika / Canada pasaportuyla çıkarken de Amerika / Canada bu belgeyi isteyebiliyor.. Anlamışsınızdır umarım..

edit: imla

Son düzenleme:
Neyse ya tartismayin patladimi bu simdi yonetimmi uzaklastirdi kendimi kacti

Baktim eski yorumlarina baskalrinda yazmis gorumcesiyle gorusuyor hatta gorumcesi gizli sahitlik yapmis bence bayan yanlis anlasilmis toparlayamamis. Ama ben sevindim ayrilmasina minicik yavru kucagindayken sana nasil siddet uygukuyosa ona hersey mustehak .o o evladi haketmiyor zaten baba filan denmez ona

Kız fake miymiş?
Ya madem fakeydin, daha aksiyonlu bir konu açaydın ya. Madem konu açacaktın, niye fakeydin, madem fakeydin, daha fakeli bir konu açacaktın, madem kaputu açtın, niye aküyü çalıyorsun, madem aküyü çalacaktın, kaputu niye açtın? :confused:

Eskiden seksli sükslü fakeler olurdu, tadı damağımızda kalırdı, olmuyor böyle, olmuyor :KK53:

Fake olduğu başından belliydi zaten. Çok açık verdi. Herkesin inandığı ilk konularından birine yazmıştım inanmadığımı.Dede olayından sonra dizi tadına varmıştı konu, yavaştan anlamaya başladı diğer üyeler.

Back