- 27 Nisan 2012
- 15.284
- 17.993
- 498
babanız almanya da ama sizden farklı şehirde yaşamıyor muydu
burada ise yurt dışından gelmiş biri olarak diyorsunuz
bu mesajınız da hakim dinledi gibi anlatmissiniz
yazdıklarınızı arada okuyun not alın
bir dahaki sefere hatirlamasi kolay olur
bunları bir çevirebilir misiniz rica etsem :)Hakikaten İch will für mür deyip belge alabilen biri, yani bu kadar aklı başında veya güçlü ama nasıl dayak yediği adama karşı vicdan yapar????
Böyle olaya "her hausen diebe eine" der geçerim ben de.
Konu sahibine bende inanmiyorum , o kayninin odalarinin pisligini anlattigi konusundan beri pembe dizi izler kivamda okuyorum konulariniolabilir, ama böyle bir belge gerekiyor normalde.. şu an emin olmak için tekrar baktım nette evet, aynı benim arkadaşım gibi Almanya ve Kıbrıs da sorun yaşayan çok olmuş..
konu sahibine zerre inanmıyorum ya, şu an Tr den çıkarken bu belgeyi isteseler konu sahibi burnunu çıkaramaz ülkeden..
Ben yardımcı olayım gülendambunları bir çevirebilir misiniz rica etsem :)
Ben yardımcı olayım gülendam
Şair ''her hausen deibe eine'' derken
HER HAVUZUN DİBİ AYNI diyor
İşte onu ben de bilmiyorum"İch will für mür"bu ne demek peki meki?
ahaahahahBen yardımcı olayım gülendam
Şair ''her hausen deibe eine'' derken
HER HAVUZUN DİBİ AYNI diyor
Kadın demiş ya Ich will für bilmem ne falan deyip belge almış ben de ona istinaden dedim onu"İch will für mür"bu ne demek peki meki?
google translate ten bakınca da "ben huysuz kedi istiyorum" şeklinde çeviriyorKadın demiş ya Ich will für bilmem ne falan deyip belge almış ben de ona istinaden dedim onu
Aa sahiden öyle çeviriyormuşgoogle translate ten bakınca da "ben huysuz kedi istiyorum" şeklinde çeviriyoracaba konu sahibi en az onun kadar eğlendiğimizi görünce kızıyor mudur?
ahahaha daha çok geçirirAa sahiden öyle çeviriyormuşFake konu sayesinde ayak üstü almancayı söktüm iyi mi? Hahaha
Bence şuan aldığı bana bakıp İch geçiriyor konu sahibi
niye banlanmışki, gerçekten herşey uydurmamıymışAa sahiden öyle çeviriyormuşFake konu sayesinde ayak üstü almancayı söktüm iyi mi? Hahaha
Bence şuan aldığı bana bakıp İch geçiriyor konu sahibi
Anlamiyorsunuz??? Usluba bak bende laf anlatiyorum ne yazdigimi okumuyorsunuz bile..
benim arkadaşım gidemedi Kıbrısa, belgeyi sordular.. bu durumda birimiz yalan söylüyoruz :)
Uslubum gayet yerinde cunku yurtdisinda yasamayan ve oturumu olmayan biri olarak bol kepceden yaziyorsunuz.
Evet arkadasiniz gidememistir cunku turkiye disinda baska bi oturum belgesi yok ama yurtdisinda yasayan insanlar 2. Ulke vatandasi olmasa dahi uluslararasi seyahat edebiliyorlar.
Hem sizi tanimam etmem size ne yalan borcum var senede 2 kere cocuklarimla TEK BASIMA Turkiye ye giris yapiyorum eylulde yine gelicem buyrun gelin sabiha gokcene sizi pankartla karsilayim tovbe Yarabbim.
Anliyorsaniz ozaman bidaha net bisekilde soyleyim, ic hatlar babasiz ucusa izin vermiyor dogrudur ama yurtdisi ikameti olan kisiler gayet uluslararasi ucus yapar cocukla belgeye ivira zivira gerek olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?