- 11 Kasım 2014
- 582
- 2.460
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim gecmis konularina baktim aenin kv ruh hastasi acindan olsen bile donme cocugunda umarim sendedir o insan akillanmaz cunkuKızlar dün KV aradı.
22.06.2017 günü Mahkeme sonuçlanacak.
Fakat bir telefon görüşmesinin beni bu kadar erkileyebileceğini düşünememiştim.
Dün ansızın telefon çaldı, tanımadığım bi numara. Açıp, baktığımda ağlamaklı bi sesin bana "Kızım, kızım. " dediğini duydum. Önceleri Öz Annem sandım. Ama "Kimsiniz?" diye sorunca "Annen" demesinden anladım KV olduğunu. Neredeyse 2.5 saat hiç kapatmadan konuştu, ben dinledim.
Ayaklarıma kapanıp yalvarmadığı kaldı. Söyledikleri o kadar etkiledi ki... Karşımda olsa boynuna sarılacaktım. Ama yaptıkları ağır basıyor, aklıma geldikçe nefret kaplıyor yüreğimi, ne yapacağımı bilemez oldum, arada kaldım, çaresizim...
"Sende Annesiz büyüdün, gel ne olur"
"Bi yavrucağı, eksik büyütmek istemezsin herhalde!"
"Babasız dursa, olmaz.. Anasız dursa, o zaten hiç olmaz"
"Bizi sevmiyorsan Kocan'a bari acı" (yemeden, içmeden kesilmiş dee)
"Baban da bekliyor seni, o da sizi düşünmekten kendimi alı koyamıyor"
"AH'ını çekiyoruz, yüreğimiz kaldırmıyor artık.
Ortanca oğlu hapishaneye atılacakmış ,
Kocası kızını dövmüş, işe giderken, ufak çaplı
bi kaza geçirmiş,
Eşim yemeden içmeden kesilmiş, yataklara
düşmüş,
KP gittim gideli 6 kilo vermiş, düşünmekten.
Bunun gibi daha neler, neler anlattı. İçim bi an cız etti. Ama yaptıklarını da unutamıyorum.
"Kusura bakmayın, ben kararımı verdim, akıllanmak için geç kalmışsınız!!" dedim, telefonu kapattım. Ama dünden beri de aklımdan bir türlü çıkmıyor. Anlatmak istedim, yoksa düşün düşün kafam "DANK" etcek
Evet isim degistirdi kendisi o. Eski nicki umutkelebeqi tarzi bir seydi. Kocasi onu dovuyor arkadan iliskiye zorluyor ve yapiyor. Bebegi oldu bebegi kucagindayken kocasi ayakkabiyla dovdu.ya acaba sen ismini değiştirmiş bir üye misin?? hani şu yurt dışında yaşayan. eğer doğru hatırlıyorsam o kişiysen, o kocan olacak kişi seni dövüyordu, o kaynana bütün temizliği sana yıkıyordu, koca herif olan kaynının bütün pisliğiyle sen boğuşuyordun falan filan. bence çok düşün öyle karar ver.
O sekilde iliski de mi vardiEvet isim degistirdi kendisi o. Eski nicki umutkelebeqi tarzi bir seydi. Kocasi onu dovuyor arkadan iliskiye zorluyor ve yapiyor. Bebegi oldu bebegi kucagindayken kocasi ayakkabiyla dovdu.
evet eski konularindan bakabilirsiniz. Adamda her pislik mevcut.O sekilde iliski de mi vardi
Gerçekten bunları yaşadıysa konu sahibi aslaa dönmeyin!!!Evet isim degistirdi kendisi o. Eski nicki umutkelebeqi tarzi bir seydi. Kocasi onu dovuyor arkadan iliskiye zorluyor ve yapiyor. Bebegi oldu bebegi kucagindayken kocasi ayakkabiyla dovdu.
Bir de anlatılan evden çıkmak için kocasından kayinvalideden izin bile alamayan markete tek basina bile gidemeyen üç kuruşu olmayan dili olmayan kadin
Bu kadın Türkiyeye dönmek için kendisi ve bebeğine ucak bileti parası buluyor pasaport işlemlerini hallediyor hiç sorun çıkmıyor Istanbul dan Boluya gidermiş gibi rahatlıkla dönüyor ki aile arkada değildi baba istemiyordu
Bildiğim yurt dışına çıkarken çocuğun babadan da izin alınıyor o hiyar adam nasil imza atsın o belgeye
Ayrıca senelerce uğraşıp çocuksuz dahi olsa yurt dışında ki eşiyle boşanamayan var
Dayak olayini filan biliyorum da o iliski kismini gormemisim demek, simdi daha korkunc bi hal aldi gozumde, konu ve konu sahibi gercek ise..evet eski konularindan bakabilirsiniz. Adamda her pislik mevcut.
Sımdı okudum eskı konunuKızlar dün KV aradı.
22.06.2017 günü Mahkeme sonuçlanacak.
Fakat bir telefon görüşmesinin beni bu kadar erkileyebileceğini düşünememiştim.
Dün ansızın telefon çaldı, tanımadığım bi numara. Açıp, baktığımda ağlamaklı bi sesin bana "Kızım, kızım. " dediğini duydum. Önceleri Öz Annem sandım. Ama "Kimsiniz?" diye sorunca "Annen" demesinden anladım KV olduğunu. Neredeyse 2.5 saat hiç kapatmadan konuştu, ben dinledim.
Ayaklarıma kapanıp yalvarmadığı kaldı. Söyledikleri o kadar etkiledi ki... Karşımda olsa boynuna sarılacaktım. Ama yaptıkları ağır basıyor, aklıma geldikçe nefret kaplıyor yüreğimi, ne yapacağımı bilemez oldum, arada kaldım, çaresizim...
"Sende Annesiz büyüdün, gel ne olur"
"Bi yavrucağı, eksik büyütmek istemezsin herhalde!"
"Babasız dursa, olmaz.. Anasız dursa, o zaten hiç olmaz"
"Bizi sevmiyorsan Kocan'a bari acı" (yemeden, içmeden kesilmiş dee)
"Baban da bekliyor seni, o da sizi düşünmekten kendimi alı koyamıyor"
"AH'ını çekiyoruz, yüreğimiz kaldırmıyor artık.
Ortanca oğlu hapishaneye atılacakmış ,
Kocası kızını dövmüş, işe giderken, ufak çaplı
bi kaza geçirmiş,
Eşim yemeden içmeden kesilmiş, yataklara
düşmüş,
KP gittim gideli 6 kilo vermiş, düşünmekten.
Bunun gibi daha neler, neler anlattı. İçim bi an cız etti. Ama yaptıklarını da unutamıyorum.
"Kusura bakmayın, ben kararımı verdim, akıllanmak için geç kalmışsınız!!" dedim, telefonu kapattım. Ama dünden beri de aklımdan bir türlü çıkmıyor. Anlatmak istedim, yoksa düşün düşün kafam "DANK" etcek
Çocuk nerde sizdemjHaklısınız, kendi kendime acıyorum işte, vicdan yapıyorum çok.
Ay hiç gulecegim yoktu demek timsah ailesi seni yemek istiyor al benden de o kadar daha neler ya dayak hakaret oldu yap yap ağla başka sakın ablacim arkana bile bakma hızla uzaklaş acıma acınacak hale düşersin yenidenTimsah ailesi sizi yemek istiyor o yüzden ağlıyorlar.
Senin bebegin kucaginda yüzüne tekmeler atan ,sana küfürler edip evden kovan insanlar için değil buraya Üzgün konu açmak adlarını anmaman lazım.
"Nooldu oglun basina kalacak diye cokmu korktun kiz "deseydin
Yemezler