Eksik ve babasız mı? Ne babası lan? Böyle baba mı olur şerefsiz? Bundan baba mı olur pislik? Deseydin ya. O baba ölse geberse az bana. Eski konuyu okudum acayip sinirlendim. Of o adamı gebertirdim. Çok sinirlendim.
Arkadaşının teyzesi çıktı ve gizli tanık oldu görümce demek. Devlet tarafından tanık koruma programına dahil edildi mi peki görümcen? O kadar sinirleniyorum ki şu an. Sana inananlara yazık.Görümcem gizli şahitlik yaptı. Ses kayıtları, kolumda ayağımda morluk vardı, onları telefonuna çekmiş ben uyurken. Abisinin kendisine yazdığı mesajlar, Facebook vs gibi yerlerde "Al karıyı, vur duvara" "Bi vuracaksın şu kadına, iskeleti çıksın! (S....) gibi yazılar yazmış. Görümcem göstermişti. Mahkeme de sonlara doğru sinir krizi geçirmeler "Gebertcem seni, Öldürcem seni, Bebeği alıcam senden" gibi tehditler. Hakim de zaten arkadaşımın teyzesi çıktı. Arkadaşım da biliyordu, durumlarımı. Avukatım çok iyi biri zaten. Ona bişey diyemem !! Gidişat böyle yani başka da bişey yok.
ve o kadar emin ki ilk duruşmada karar çıkacağından
orası harikalar diyarı galiba
Boşanma ile velayet beraber görülür. Ayrı davalar değildir bu aşamada. Hakim velayete de karar verir.Senin acilen bu siteden uzaklaştırılman gerekli.Bütün herşey o kadar açık ve net ortada ki tek celsede boşayacak bizi Hakim. O kadar delil görüp, o kadar kanıt görüp beni o adamla evli bırakan Hakim'e de hayretler içinde bakarım. Velayet davası için daha bekleyeceğim ama şu an şu boşanma bi gerçekleşsin başka bişey istemiyorum. 22.06 kesin karar çıkar dendi. Sanki usta bi Avukatım ben. Öyle bi konuşuyorsunuz ki sanki işleri yürüten BEN
Yok dönmem.Dönme sakın dönme vallahi hızımı alamıyorum döneceksin diye ödüm kopuyor.
Dönmeyeceğim. Niyetim bu değilAklını basına topla. Topla aklını başına lütfen. Kocan bebeğini ve seni döverken bu kadın sana orosbu kahpe defol diye bağırıyordu. Lütfen aklını başına topla içim cız etti olaylarını fln bırak artık
Doğru çok haklısınızya başlarına gelen olaylardan kendinizi suçluyor olmanıza inanamıyorum. Siz dayak yerken iyiydi de kızları yiyince mi zorlarına gitmiş. hiç bişey değişmez daha da kötü olur hatta nasılsa boşanamadı diye daha çok ezerler. Genelde bu kadar köşeli konuşmam ama sizin konularınız beni çok etkilemişti. annesinin dayak yediğini gören bi çocuk mu anne-babası boşanmış bir çocuk mu daha mutsuz olur sizce?
Ah bi bilsenSize ne yaptılar bilmiyorum. Ama çok hataları varsa bırak sürünsünler. Ama tamiri mümkün şeylerse, sprunlarınızın tekrarlanmayacağına inanıyorsanız, bir şans daha verin. Meseleyi bilsem daha net konuşurdum.
O zaman vicdan yapma, bırak ağlasın, çocuğunun açlığını süzüldüğünü düşünen baska bir annenin evladına bunu hak görmezdi. Onun ki evlat da sen evlat değil mısın ? Boşver önüne bak. İstedikleri kadar ağlasınlar, zamanında seni ağlattıklarına saysınlar..Yok, çok güzel hayallerim var. Ömrümü hayallerimin peşinde çürüteceğim. Bugün beni döven Kocam, yarın Kızını da döver. Ben kendim her türlü işkenceyi çekebilirdim belki ama EVLAT başka. Evladıma böyle bi kötülüğü asla yapmam. Aslaaa.
Bir de telefonda sana nasıl utanmadan "annen" diyor.
Sen tekme tokat bebeğin kucağında dayak yerken nerdeydi?
Onlar seni zerre düşünmüyor. Aç gözünü.
Yok oğlu yememiş içmemiş de kp kilo vermişte diğer oğlu bilmem ne olmuş da
Hepsi bulsun belasını.
Ama sen yumuşayacak gibisin.
Bütün herşey o kadar açık ve net ortada ki tek celsede boşayacak bizi Hakim. O kadar delil görüp, o kadar kanıt görüp beni o adamla evli bırakan Hakim'e de hayretler içinde bakarım. Velayet davası için daha bekleyeceğim ama şu an şu boşanma bi gerçekleşsin başka bişey istemiyorum. 22.06 kesin karar çıkar dendi. Sanki usta bi Avukatım ben. Öyle bi konuşuyorsunuz ki sanki işleri yürüten BEN
Boşanma ile velayet beraber görülür. Ayrı davalar değildir bu aşamada. Hakim velayete de karar verir.Senin acilen bu siteden uzaklaştırılman gerekli.
Görümcem Almanya da değil.peki ben şeyi merak ediyorum
almanyadaki görümce Türkiyedeki davada nasıl şahit oldu
konuştukça batiyorsunuz velayete boşanma davasinda karar verilir
hatta dava açıldığında ilk karar verilecek konu dava süresince çocuğun kimde kalacagidir
Evet.Ben anlamadım bebek konu sahibinin yanında mı?
Ben hala Almanya dan ülkeye elinde bebekle nasıl bu kadar rahat çıktığındayim
Görümcem Almanya da değil.
Boşanma davasında gizli tanıklık yapıyor görümce,almanyada olmayan görümce sizin almanyada gördüğünüz şiddetin fotoğrafını nasıl çekmiş
ses kaydını nasıl yapmış
Boşanma davasında gizli tanıklık yapıyor görümce,
Kv arıyor görümcesinin eşinin dövdüğünü söylüyor ve konı sahibinin haberi öyle oluyor,
Boşanıyor ama velayete sonra karar veriliyor.
Hukuk ve mantık duvarları darmaduman şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?