KV'nin yalvarışı ;(

Yurtdışına çıkartılması için gerekli muvafakatname gökten zembille iniyor, yurt dışında bulunan kocadan hemen boşanılıyor. Ülke içinde bulunan insanlar boşanmak için senelerini harcıyor.Kk değil Alice Harikalar Diyarı burası zaten.
Şimdi araştırdım Almanyadan buraya gelmek için de aynı evrak isteniyor. 2 ebeveyn beraber başvurmalı, şansen başvuramayan varsa noter onaylı muvafakatname vermesi gerekli deniyor.

Arkadasim şu duruşma tebliginin görüntüsünü atsana inanmayanlar için bi görelim agzimizin payını alırız boylece
Var mı ki atsın :)
Az sonra gelir size ispat etmek zorunda degilim der topluca agzımızın payını alırız yani dediğin şekilde vermez payımızı

Ben de jewels_ sem bu kadın o evden adım bile atmadı dışarıya. Barıştım diyip, yeni konular açabilmek için uyduruyor, barış diyin de rahatlasın konu sahibi yoksa dertlerini içine atmaktan hasta olacak. boşanma ilamını görmeden inanmam yazdıklarına ben; ama burada inanıp, akıl verecek kadar iyi yürekli insanlar var, onlara üzülüyorum.

Ben hala Almanya dan ülkeye elinde bebekle nasıl bu kadar rahat çıktığındayim
Almanyada kanun nasil bilmiyorum ama turkiyeden cikista vize islemlerinde baba muvafakati isteniyor , eger bebegin turk pasaportu varsa rahatlikla cikar , bende sadece pasapoetuyla cikardim cocugumu kapida kimse bisey sormadi

Tam olarak anla yamadim. Kim napti size. Esinizmi eziyet etti? Kaynanamiz mi eziyet etti. Kafam allak bullak oldu.

Var mı ki atsın :)
Az sonra gelir size ispat etmek zorunda degilim der topluca agzımızın payını alırız yani dediğin şekilde vermez payımızı

Eskiden beri zaman zaman konusuna denk geldigim bir uye bu hatta nicki farkliydi hic inanadirici gelmemisti o zamanlarda evet gercek bir kisilik olabilir ama ben sizden farkli dusunuyorum dogru evli yurtdisinda kisitli yasayan bir hanim ama dayak yedigini falan dusunmuyorum dil bilmiyor fazla arkadasi yok yasta cok olgun degil cani cok skiliyor burada konu acip zaman geciriyor e bosanirsa konu biter dolayisiyla araya bir vicdan bir barisma girmesi lazim
Zaten elin adami almisti yanina otelde sonra kizinin yaninda sakladi kocasi yollarina gul doktu havai fisek patlatti dedeya yalvardi ama Almanyada sikayete ragmen kocasi iceri alinmadi kismindan sonra bende inanadiricilik sifir kisisel fikrim magdurda degil yazim dili uslubu o tiniyi vermiyor bana

He hee bi de o var, bebek kucakta kadini tekme tokat dovenlerin simdi cocuga aciyasi tutmuş..

Son düzenleme:
2 buçuk saat konusmustaa, yaninda olsaymis boynuna sarilirmistaa bik bik
ay hic bisey demiyorum sana donersen hepsini haketmissn yazik bebegine.

Of ya. Sen zaten kocanın yanındasın dimi? Niye ya niye? Biz de burda yalvarıyoruz sakın dönme diye. Daha bir ay önce bebek emzirmeyle ilgili bir konu açıp hamile olabilirsin diyen bir üyeye Doğum kontrol hapıyla korunuyorum demişsin. Bir önceki konunda da kocam yalvarıyor çok pişman Havai fişekler patlatıyor demişsin. Pffff...

ya acaba sen ismini değiştirmiş bir üye misin?? hani şu yurt dışında yaşayan. eğer doğru hatırlıyorsam o kişiysen, o kocan olacak kişi seni dövüyordu, o kaynana bütün temizliği sana yıkıyordu, koca herif olan kaynının bütün pisliğiyle sen boğuşuyordun falan filan. bence çok düşün öyle karar ver.

Şu konundan sonra sana inanasim gelmiyor,senin yaşadıklarını kim yaşarsa yaşasin,asla bu kadın icin üzülmez,hatta OH OLSUN!!!der.....

Bende cikiyorum, benim butun arkadaslarimda cikiyor, baba iznine gerek duyulmuyor ki yurtdisindan turkiye ye giris yaparken.
Ama istanbuldan izmire ucarken polis onune duruyor yasak diye, o da ayri ilginc

Dayak hakaret ve aldatma yoksa geri dönün, çocuğa yazık ama sanmıyorum bu karar kolay verilebilsin. Aynı evde mi yaşıyordunuz?

Yazdıkların uydurmaysa, Almanya'daysan ve evden kurtulamıyorsan ilk dayakta polisi ara.
Orada durum bizdeki gibi değil, sana mutlaka yardımcı olurlar.

Bende cikiyorum, benim butun arkadaslarimda cikiyor, baba iznine gerek duyulmuyor ki yurtdisindan turkiye ye giris yaparken.
Ama istanbuldan izmire ucarken polis onune duruyor yasak diye, o da ayri ilginc

hayır, muvaffakatname diye bir şey gerekiyor 18 yaşından küçük çocukları çıkartmak için.. bir kaç sene önce benim arkadaşım Kıbrısa tatile gidemedi kızıyla, bu belgeyi sordular.. olay şu aslında, bu belge (yurtdışında bazı ülkelerde) yasal bir gereklilik değil ancak çıkarken ya da geri dönüşte sizden isteyebilirler, veya konu sahibinin eşinin şikayeti ile çocuk kaçırma suçundan yargılanabilir anne.. yani kişi bir çocuğu babasının onayı olmadan yurt dışına çıkarıyorsa başının derde girmesi tek bir şikayete bakıyor..

tam tersi, ülke içine seyahatte sorulmuyor.. size işgüzar bir tip denk gelmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…