Ortada dayak mı vardı??? Onlar zaten gep pişmandır, ağlayıp yalvarmaya herzaman hazırdırlar. Böyle bir durum varsa konu sahibi dönmemeli. Sakın yumuşama
+1000Çünkü son iki konusu hikaye, kocasının sürprizler yaptığı bir konusu vardı, orda dedim burda da diyim. Dayaklı konusunda o evden ayrılmazsa şikayette bulunup, çocuğu onların elinden aldırmak isteyenler oldu. Bu hanım da başladı evden ayrılmış da şimdi de herkes ona yalvarıyormuş modunda hikayeler yazmaya. Birileri ona ayrılma, barış desin diye bekliyor ki şu anda yaşadığı dayaklı konuları yazıp, rahatlayabilsin.
Ben hala Almanya dan ülkeye elinde bebekle nasıl bu kadar rahat çıktığındayimsen dönmezsen bende bir şey bilmiyorum.. bence dön sen, bazıları hakettiğini yaşıyor gerçekten..
Evet hatırladım konuyu. İnşallah konu sahibi bir hata yapmaz.tabi ya hemde kucağında bebeği varken hırpalanmıştı konu sahibi. k.v olacak daha bağırıyordu oğlunu durmak yerine
Öyleymiş, bebekle birlikte Türkiyeye dönmüş en son.Ben anlamadım bebek konu sahibinin yanında mı?
Yazdıklatından bu sonuç çıkıyor maalesef. İnsan nasıl acır ki kötü insanlara. lp kızını dövmüş acıyor. Acımak için bu sebep mi? Ben olsam oh, gebersinler diye düşünüp mutlu olurdum.sen dönmezsen bende bir şey bilmiyorum.. bence dön sen, bazıları hakettiğini yaşıyor gerçekten..
Ben hala Almanya dan ülkeye elinde bebekle nasıl bu kadar rahat çıktığındayim
Aile bu kadar pişman, süt dökmüş kediye! dönmüş ya kesin izin belgesi de çıkarmışlardır çıkış için.ben zaten bir tek bu forumda gördüm babadan onay olmadan ülke dışına çıkarılan çocukları.. biri daha vardı 3 çocukla yurtdışından Türkiyeye kaçan.. çatır çatır sallıyorlar valla cahil sanıyorlar herkesi de herhalde..
Bir de anlatılan evden çıkmak için kocasından kayinvalideden izin bile alamayan markete tek basina bile gidemeyen üç kuruşu olmayan dili olmayan kadinben zaten bir tek bu forumda gördüm babadan onay olmadan ülke dışına çıkarılan çocukları.. biri daha vardı 3 çocukla yurtdışından Türkiyeye kaçan.. çatır çatır sallıyorlar valla cahil sanıyorlar herkesi de herhalde..
Benim kız kardeşim tatile dahi götüremedi, yurt dışına.ben zaten bir tek bu forumda gördüm babadan onay olmadan ülke dışına çıkarılan çocukları.. biri daha vardı 3 çocukla yurtdışından Türkiyeye kaçan.. çatır çatır sallıyorlar valla cahil sanıyorlar herkesi de herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?