KV'nin yalvarışı ;(

Ortada dayak mı vardı??? Onlar zaten gep pişmandır, ağlayıp yalvarmaya herzaman hazırdırlar. Böyle bir durum varsa konu sahibi dönmemeli. Sakın yumuşama

tabi ya hemde kucağında bebeği varken hırpalanmıştı konu sahibi. k.v olacak daha bağırıyordu oğlunu durmak yerine

+1000
Bir bu konu sahibine birde güvenlik anne mi ne bir konu sahibi vardi asla inanmiyorum

sen dönmezsen bende bir şey bilmiyorum.. bence dön sen, bazıları hakettiğini yaşıyor gerçekten..
Yazdıklatından bu sonuç çıkıyor maalesef. İnsan nasıl acır ki kötü insanlara. lp kızını dövmüş acıyor. Acımak için bu sebep mi? Ben olsam oh, gebersinler diye düşünüp mutlu olurdum.

Ben hala Almanya dan ülkeye elinde bebekle nasıl bu kadar rahat çıktığındayim

ben zaten bir tek bu forumda gördüm babadan onay olmadan ülke dışına çıkarılan çocukları.. biri daha vardı 3 çocukla yurtdışından Türkiyeye kaçan.. çatır çatır sallıyorlar valla cahil sanıyorlar herkesi de herhalde..

Sen gidince evde yemek yapacak hizmetçi kalmadı ondan kilo vermişlerdir. Kucağında bebek olan kadını döven adam ne kadar akıllanabilir? Dönersen eğer tekrar aynı şeyleri yaşayacaksın ve bu sefer sana "müstahak" yazacağım.

Aile bu kadar pişman, süt dökmüş kediye! dönmüş ya kesin izin belgesi de çıkarmışlardır çıkış için.
Son konuları zaten eş ailesini acındırmaya yönelik, inatla affet, barış yorumları bekliyor burdan ama istediği yorumlar gelmiyor bir türlü, amaç ne anlamadım.

Senin yerinde olsam "beter okun, yuzunuz iki cihanda da gulmesin" der kapatirdim. Acinacak insanlar degil bunlar. Acimasiz, vicdansiz insanlar. Sana yapilanlari 5dk burda okuyup çıkan ben bile unutmadim sen nasil unutup kocana donebilirsin ki?

Bir de anlatılan evden çıkmak için kocasından kayinvalideden izin bile alamayan markete tek basina bile gidemeyen üç kuruşu olmayan dili olmayan kadin
Bu kadın Türkiyeye dönmek için kendisi ve bebeğine ucak bileti parası buluyor pasaport işlemlerini hallediyor hiç sorun çıkmıyor Istanbul dan Boluya gidermiş gibi rahatlıkla dönüyor ki aile arkada değildi baba istemiyordu
Bildiğim yurt dışına çıkarken çocuğun babadan da izin alınıyor o hiyar adam nasil imza atsın o belgeye
Ayrıca senelerce uğraşıp çocuksuz dahi olsa yurt dışında ki eşiyle boşanamayan var

Benim kız kardeşim tatile dahi götüremedi, yurt dışına.

Bana yazdiklarin inandırıcı gelmiyor .bence bu mesajları esinin yanından yazıyorsun canım. Çaresizlik kötü birsey gerçekten allah yardimcin olsun.

cok pismanlar yuvani yikma bir sans daha ver ne olursa olsun kucucuk cocugun var boyle pismanlarsa her seyi telafi ederler...

Diyecegimi saniyorsan daha cok beklersin.

Sirf boyle yorumlar almak icin acmissin bu konuyu da.

Affeder de o eve geri donersen yedigin her dayagi hak etmis olursun.

eski konularinizi biliyorum, sakin vicdan yapip geri dönmeyin, bi insan neyse odur.
en fazla bikac ay hadi bilemedin bi yil iyi davranirlar sonrasinda yine ayni kavgalarin icinde bulursun kendini. Hazir kurtulmussun o hatayi yapma

Bebeğini almak için oyun yapiyoda olabilirler sakın gitme affetme asla

Sizi kucağınızla bebekle döven o erkek müsvettesindende ,o ara bozucu,ortalık karıştırıcı,ağzi bozuk kayınvalideden de kurtulmuşsunuz,ne olur dönmeyin.
Beter olsunlar. Anne olsaydı,vicdanlı,merhametli bir insan olsaydı,oğlunu kışkırtip salmazdı üzerinize. Oğlu el kaldırınca geçerdi karşısına vurma derdi.
Sakın dönmeyin sakın. Çocuğunuza yazık. Size acımamış zamanında,şimdi siz acımayın kalpsize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…