KV'nin yalvarışı ;(

ben dayaga karşıyım dayak yerse resmen boşan derim. başka türlü demem.
yorumlarini okudum kararini vermişsin tebrik ederim
hayırlı boşanmalar dilerim...
sonra yükün hafif kuş gibi olsun inşaalah
kv yi dinleme bence onun yüzünden eşinden dayak yemişsin bide yalvariyo o yalvariş ben inanmadim kandiriyo gibi geldi ne bilim samimi bulmadim.
boşver eşin seni boşaninca kıymet bilsin annesini dinlemeseydi yani.
adam anakuzusuymuş zaten.. en iyisi çocuğunla gelecege bak.

anlayacak başka anne mi kalmadı? sen kızının dayak yemesini, oğlunun karısını dövmesi ister miydin? izin verir miydin? böyle annelik olmaz ki.

En son mahkeme Mart'ta oldu o zaman tanıklık yapmıştı.
Martta ki mahkeme kimindi? Boşanma davası değildi heralde?
Daha nisanda dedenin yanında Almanya'da değil miydin? 28nisanda konu açmıştın .
Boşanmak istiyorum, ama eşimden kurtulamıyorum, yapıştı KENE gibi !!! diye.
Hatta 12 mayısta baban gelip Almanya ya sizi barıştırmaya çalışmıştı. O zamanda Almanyadaydın., halanın yanında
Aynı konuya aşağıdaki iletiyi yazmıştın.

o zaman asla birleşme derim. adamın saygısı yoksa bastan sonrasında da o adam düzelmez gibime geliyor. kafanı karıştırmasınlar mutsuzsan çocukta yoksa ayrıl belki hayat karsına ikinci bir şans çıkarır

Eski konularından sadece tekini okudum ve kvnizin "Sen geber de çocuğuna ben bakayım" dediğini yazmışsınız.

Bu laf çok ağır, hele ki loğusa halinizle maruz kaldığınız o psikolojik şiddet... Sanırım dayak da varmış yanlış okumadıysam, bir diğer konu başlığınızda geçiyordu.

Haliyle ayağınıza kapanıp yalvaracak hale gelmeliydi zaten. Ama bir telefon konuşması, herkes için en basitidir. Mesela, küs olduğum, çok kırdığım bir dostumu aramak ve onu yeniden bir arkadaşlığa özürler dileye dileye ikna etmem çok ucuz olmaz mıydı?

Kapısına kadar gidip, birkaç hediye ile "Beni içeri alır mısın?" diyerek, yüz yüze bir özür kadar kıymetli olur muydu?
Kaldı ki sizinki çok ağır bir durum, çok haysiyetsiz laflar, muameleler.

Dönmeyin geri, ne var 2 saatlik telefon konuşmasında? Vicdanınıza oynaması bir yana, ne kolay, ne tembel, ne gayretsiz bir yöntem telafi için.

babanız almanya da ama sizden farklı şehirde yaşamıyor muydu
burada ise yurt dışından gelmiş biri olarak diyorsunuz
"Hakim bunları dinledi" diye bişey ağzımdan çıkmadı? Okurken rica ediyorum doğru okuyun.

bu mesajınız da hakim dinledi gibi anlatmissiniz
yazdıklarınızı arada okuyun not alın
bir dahaki sefere hatirlamasi kolay olur

Aynen öyle yapacağım :)

28 Nisan'da boşanma Davamız devam ediyordu
Şubatın 15-16 açıldı dava. O zaman bi Türkiye'ye izne gitmiştik 2-3 günlüğüne çünkü Babaannem çok hastaydı. Boşanmaya Şubatın başında karar verdim. Gittim. Babamdan hemen sonra ben Almanya'dan döndüm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Babam yurtdışında yaşamıyor. Her sene 3-4 ay Almanya da ??

6 aylık Kızım var :)

Bu mesajda çok açık zaten her şey.
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Artik buna bir dur der misiniz lutfen. Bu kadin bariz kafasindan senaryo uyduruyor.

Bu mesajda çok açık zaten her şey.
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Artik buna bir dur der misiniz lutfen. Bu kadin bariz kafasindan senaryo uyduruyor.
Buna cevap olarak dava şubatın 15-16 sında açıldı yazmış.
Babaaannesine ziyaret gitmişler Türkiye ye o 2-3 günde dava açıvermiş.
Ama sonra dönmüş yine maaile beraber yaşamaya devam etmişler.
28 şubatta açtığı konular duruyor.
Hala beraber yaşarken kayınvalideden şikayetleri falan. Hiç oralarda boşanma davasından bahsetmemiş.
Biz de burada yorum yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…