• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV'nin yalvarışı ;(

Buna cevap olarak dava şubatın 15-16 sında açıldı yazmış.
Babaaannesine ziyaret gitmişler Türkiye ye o 2-3 günde dava açıvermiş. :işsiz:
Ama sonra dönmüş yine maaile beraber yaşamaya devam etmişler.
28 şubatta açtığı konular duruyor.
Hala beraber yaşarken kayınvalideden şikayetleri falan. Hiç oralarda boşanma davasından bahsetmemiş.
Biz de burada yorum yapıyoruz. :confused:
Hunharca uyduruyor durduramiyoruz:KK53:

Hayır işin hukuki kısmını geçtim, herkes anlamaz diye düşündü heralde, ama anlayan arkadaşlar yazdı çoktan, gizli tanık vs..
Ama bari tarihlere dikkat eder insan. :KK53:
Tirnak icine alip yazmaya gosterdigi ozeni keske tarih uydururken gosterseydi. Otur sifir :D

Sen söylesene boşandıktan ne kadar süre sonra velayet davası açacakmış avukatın.
Görümce şahit oldu dedin, sonra sadece şahitlik yapayım mı dedi diyorsun.
Az önce Jessey Jessey 'e görümce buraya geldi Türkiyede yaşıyor dedin. Burada derken sen Almanyada değilsin ki, Türkiyedesin. Kendini hala yurtdışında mı sanıyorsun :).
İnsanları salak yerine koymana daha fazla tahammül edemeyecek ve seni göz ardı edeceğim. Yoksa hakim tanıdık çıktı vs şikayet edip uğraşacağım bir de işim başımdan aşkın zaten.

almanya için buraya kelimesini kullanmissiniz insanlar bulundukları yerleri anlatırken bura kelimesini kullanır
demek ki hala almanyadasiniz
hayatınız gerçek olabilir ancak mahkeme kısmı tamamen uydurma
insanların vaktini caliyorsunuz

Buna cevap olarak dava şubatın 15-16 sında açıldı yazmış.
Babaaannesine ziyaret gitmişler Türkiye ye o 2-3 günde dava açıvermiş. :işsiz:
Ama sonra dönmüş yine maaile beraber yaşamaya devam etmişler.
28 şubatta açtığı konular duruyor.
Hala beraber yaşarken kayınvalideden şikayetleri falan. Hiç oralarda boşanma davasından bahsetmemiş.
Biz de burada yorum yapıyoruz. :confused:
yorumlarınızı hayretler içinde okudum. aylarca bizi bi güzel kandırmış. benim gibi hukuk bilgisi olmayanlar inanıyo tabi. ayrıntıları güzel yakalamışsınız. bebek şiddet görüyo diye ne kadar üzüldük. belki ortada bi bebek bile yok :confused:

yorumlarınızı hayretler içinde okudum. aylarca bizi bi güzel kandırmış. benim gibi hukuk bilgisi olmayanlar inanıyo tabi. ayrıntıları güzel yakalamışsınız. bebek şiddet görüyo diye ne kadar üzüldük. belki ortada bi bebek bile yok :confused:

hayatı yalan mı değil mi bir şey diyemem
ama bana göre mahkeme kısmı uydurma
yani hala o evde böyle konular açıyor ki 1 2 kişi eve dön desin o da yeni konularında eve döndüğünü yazabilsin

Bebeğimin "Deutsche Reisepass" var. Neden zor olsun ki, bende bunu anlamadım şimdi. Bebeğimi istersem Doğumdan sonra 1 günlükken getiririm bu zor değil ki. Gideceğine yakın bi foto çektir "Rathaus"a git " İch will für mein Baby den Reisepass" dedin mi, sana bir günde çıkarıyorlar zaten. Elinde de biletin varsa git-gel yap ne var ki bunda ??

önceki konularında öyle çaresiz anlatıyordun ki kendini,
tek başına evden çıkamayan, cebinde beş parası olmayan, bu yüzden yaşadıklarına bunca zaman katlanmış bir kız canlanmıştı kafamda, o yüzden şaşırdım, konularına bir göz atarsan ne demek istediğimi anlarsın.
demek seni bunca zaman durduran başka şeylermiş,
neyse, hayırlısı olsun.

önceki konularında öyle çaresiz anlatıyordun ki kendini,
tek başına evden çıkamayan, cebinde beş parası olmayan, bu yüzden yaşadıklarına bunca zaman katlanmış bir kız canlanmıştı kafamda, o yüzden şaşırdım, konularına bir göz atarsan ne demek istediğimi anlarsın.
demek seni bunca zaman durduran başka şeylermiş,
neyse, hayırlısı olsun.
Hakikaten İch will für mür deyip belge alabilen biri, yani bu kadar aklı başında veya güçlü ama nasıl dayak yediği adama karşı vicdan yapar????

Böyle olaya "her hausen diebe eine" der geçerim ben de.

Hakikaten İch will für mür deyip belge alabilen biri, yani bu kadar aklı başında veya güçlü ama nasıl dayak yediği adama karşı vicdan yapar????

Böyle olaya "her hausen diebe eine" der geçerim ben de.

dimi ya, bi çaresizdi, çıkmazdaydı, maaşallah istese tak diye bebeği kucağına alıp uluslararası seyahat edebilirmiş, biz yurt dışına çıkmak için aylarca bilet parası biriktiriyoruz :olamaz:

Yine aklımızla dalga geçilen bir konu bu nasıl bir hukuk sistemi acaba hiç görmediğimiz birşey gizli tanıklar ses kayıtları ağır ceza mahkemeniz Yok hanımefendi aile mahkemesi bu eğer şayet varda öyle bir davanız

hayır, muvaffakatname diye bir şey gerekiyor 18 yaşından küçük çocukları çıkartmak için.. bir kaç sene önce benim arkadaşım Kıbrısa tatile gidemedi kızıyla, bu belgeyi sordular.. olay şu aslında, bu belge (yurtdışında bazı ülkelerde) yasal bir gereklilik değil ancak çıkarken ya da geri dönüşte sizden isteyebilirler, veya konu sahibinin eşinin şikayeti ile çocuk kaçırma suçundan yargılanabilir anne.. yani kişi bir çocuğu babasının onayı olmadan yurt dışına çıkarıyorsa başının derde girmesi tek bir şikayete bakıyor..

tam tersi, ülke içine seyahatte sorulmuyor.. size işgüzar bir tip denk gelmiş..
Anlamiyorsunuz sanirim GEREKMIYOR.
8 yildir yurtdisindaym 2 cocugum var ve senede esim olmadan 2 kere turkiyeye giris cikis yapiyorum cocuklarla.
Daha dun arkadasim gitti kizininalip, haftaya diger arkadasim gidiyor.
Kibrisa da cocuklarimi alip gittim esim olmadan,istanbul uzeri di hatlar aktarmadan havaalaninda kayrilacak halimiz yok dimi.
Ama istanbuldan antalya ichatlarla ucamiyorum onume polis duruyor.
Yurtdisinda yasayan kisiler esleri olmadan cocuklariyla baba onayi olmaksizin ucabiliyor

Anlamiyorsunuz sanirim GEREKMIYOR.
8 yildir yurtdisindaym 2 cocugum var ve senede esim olmadan 2 kere turkiyeye giris cikis yapiyorum cocuklarla.
Daha dun arkadasim gitti kizininalip, haftaya diger arkadasim gidiyor.
Kibrisa da cocuklarimi alip gittim esim olmadan,istanbul uzeri di hatlar aktarmadan havaalaninda kayrilacak halimiz yok dimi.
Ama istanbuldan antalya ichatlarla ucamiyorum onume polis duruyor.
Yurtdisinda yasayan kisiler esleri olmadan cocuklariyla baba onayi olmaksizin ucabiliyor

Anlamiyorsunuz??? Usluba bak bende laf anlatiyorum ne yazdigimi okumuyorsunuz bile..

benim arkadaşım gidemedi Kıbrısa, belgeyi sordular.. bu durumda birimiz yalan söylüyoruz :)

Son düzenleme:
Anlamiyorsunuz??? Usluba bak bende laf anlatiyorum ne yazdigimi okumuyorsunuz bile..

benim arkadaşım gidemedi Kıbrısa, belgeyi sordular.. bu durumda birimiz yalan söylüyoruz :)
Pasaport kontrolunde calisanlarla alakali bir durum olabilir , bende oglumu rahatlikla yurtdisina cikardim , ulkeye girerken de kimse birsey sormadi..
Sadece vize basvurusu yaptigimizda muvafakatname istediler onun disinda giris ve cikista kimse birsey sormadi

Pasaport kontrolunde calisanlarla alakali bir durum olabilir , bende oglumu rahatlikla yurtdisina cikardim , ulkeye girerken de kimse birsey sormadi..
Sadece vize basvurusu yaptigimizda muvafakatname istediler onun disinda giris ve cikista kimse birsey sormadi

olabilir, ama böyle bir belge gerekiyor normalde.. şu an emin olmak için tekrar baktım nette evet, aynı benim arkadaşım gibi Almanya ve Kıbrıs da sorun yaşayan çok olmuş..
konu sahibine zerre inanmıyorum ya, şu an Tr den çıkarken bu belgeyi isteseler konu sahibi burnunu çıkaramaz ülkeden..

Kayînvalide yalan konuşuyor sakın inanma , gayet başarılı rol yapmış size . haaa birde kocan olacak adam hiç aradı mï çocugu görmeye geldi mi bu dönemde çocugun ihtiyaçlarını karşïladı mı ? O neler yaptı sizi tekrar kazanmak için , belliki kv evdeki hizmetçiden olmuş onun peşinde .

olabilir, ama böyle bir belge gerekiyor normalde.. şu an emin olmak için tekrar baktım nette evet, aynı benim arkadaşım gibi Almanya ve Kıbrıs da sorun yaşayan çok olmuş..
konu sahibine zerre inanmıyorum ya, şu an Tr den çıkarken bu belgeyi isteseler konu sahibi burnunu çıkaramaz ülkeden..
Doğru gerekiyor, 18 yalından küçük bir kız annesiyle yurtdışına turistik gezi yapacaktı babasından muvafakatname istediler adamda gidip noterden çıkardı.

Back