• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV'nin yalvarışı ;(

ben zaten bir tek bu forumda gördüm babadan onay olmadan ülke dışına çıkarılan çocukları.. biri daha vardı 3 çocukla yurtdışından Türkiyeye kaçan.. çatır çatır sallıyorlar valla cahil sanıyorlar herkesi de herhalde..

Sallıyorlar mı? Babası olunca gidebilir, annesi olunca gidemez mi? Görümcem nasıl gidip gelebiliyordu peki? Üvey Annem nasıl gitti geldi peki? Halam nasıl gitti geldi? İzne giden nasıl gidiyor? Sizde var demek ki hata

İnternetten biraz daha araştır bakalım gizli tanık dinletilir mi boşanma davasında, velayet ile boşanma beraber mi karar verilir. Araştır iyidir iyi en azından bilgin oluyor sayemizde.

Dinletilmedi zaten, görümcem bana söyledi o zaman. Ben gizli "şahitlik yaparım" diye ? Geçen hafta da yazık kocasından dayak yemiş. KV beni aradı

almanyada olmayan görümce sizin almanyada gördüğünüz şiddetin fotoğrafını nasıl çekmiş
ses kaydını nasıl yapmış
Aklınızda var galiba! Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz? Görümcem Alman vatandaşı? Bebeği görmek için buraya izne geldi? Dayak olayı o buradayken oldu? Fotoğraflar çekmiş. Abisiyle gitmiş konuşmuş? "Niye yaptın? Neden yaptın?" derken ses kaydı almış? Türkiye ye döndüğünde msj atmış bide öyle konuşmuşlar!! Bana anlattı hep ya?? Siz uydurup uydurup anlamadığınızı bilmediğinizi gelip burda bana sunuyorsunuz? KV'nin annesi ve babası da burdalardı olay yaşandığında ki onlar bile şahitlik yaparlardı çünkü hep bana "Senin suçun yok" derlerdi

Boşanma davasında gizli tanıklık yapıyor görümce,
Kv arıyor görümcesinin eşinin dövdüğünü söylüyor ve konı sahibinin haberi öyle oluyor,
Boşanıyor ama velayete sonra karar veriliyor.
Hukuk ve mantık duvarları darmaduman şuan.
Amannn... Of ... Nasıl anlatayım? Ben anlatamıyorum galiba? Nasıl anlıyorsanız

Amannn... Of ... Nasıl anlatayım? Ben anlatamıyorum galiba? Nasıl anlıyorsanız
Sen söylesene boşandıktan ne kadar süre sonra velayet davası açacakmış avukatın.
Görümce şahit oldu dedin, sonra sadece şahitlik yapayım mı dedi diyorsun.
Az önce Jessey Jessey 'e görümce buraya geldi Türkiyede yaşıyor dedin. Burada derken sen Almanyada değilsin ki, Türkiyedesin. Kendini hala yurtdışında mı sanıyorsun :).
İnsanları salak yerine koymana daha fazla tahammül edemeyecek ve seni göz ardı edeceğim. Yoksa hakim tanıdık çıktı vs şikayet edip uğraşacağım bir de işim başımdan aşkın zaten.

Aklınızda var galiba! Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz? Görümcem Alman vatandaşı? Bebeği görmek için buraya izne geldi? Dayak olayı o buradayken oldu? Fotoğraflar çekmiş. Abisiyle gitmiş konuşmuş? "Niye yaptın? Neden yaptın?" derken ses kaydı almış? Türkiye ye döndüğünde msj atmış bide öyle konuşmuşlar!! Bana anlattı hep ya?? Siz uydurup uydurup anlamadığınızı bilmediğinizi gelip burda bana sunuyorsunuz? KV'nin annesi ve babası da burdalardı olay yaşandığında ki onlar bile şahitlik yaparlardı çünkü hep bana "Senin suçun yok" derlerdi

almanya için buraya kelimesini kullanmissiniz insanlar bulundukları yerleri anlatırken bura kelimesini kullanır
demek ki hala almanyadasiniz
hayatınız gerçek olabilir ancak mahkeme kısmı tamamen uydurma
insanların vaktini caliyorsunuz

Sallıyorlar mı? Babası olunca gidebilir, annesi olunca gidemez mi? Görümcem nasıl gidip gelebiliyordu peki? Üvey Annem nasıl gitti geldi peki? Halam nasıl gitti geldi? İzne giden nasıl gidiyor? Sizde var demek ki hata

Noterden vekaletname ile gidip gelmişlerdir
Aksi taktirde olmaz
Biz annemle 17 yaşındaki kardeşimi gürcistana sokmak için bile önce babamdan noter onaylı vekaletname aldık.

Sen söylesene boşandıktan ne kadar süre sonra velayet davası açacakmış avukatın.
Az önce Jessey Jessey 'e görümce buraya geldi Türkiyede yaşıyor dedin. Burada derken sen Almanyada değilsin ki, Türkiyedesin. Kendini hala yurtdışında mı sanıyorsun :).
İnsanları salak yerine koymana daha fazla tahammül edemeyecek ve seni göz ardı edeceğim. Yoksa hakim tanıdık çıktı vs şikayet edip uğraşacağım bir de işim başımdan aşkın zaten.

Böyle bişey demedim, dediğim yeri getir göster bana? Avukatım bana ilk önce boşanmanın gerçekleştiğini ardından da çocuğun kimse kalacağı kararı verildiğini söyledi? Ne bileyim ben bunu bana neden soruyorsunuz. Bu boşanma işlemeleriyle ben değil Avukatım ilgileniyor. Ben anlatamadığımın farkındayım. Sizde beni yanlış anlıyorsunuz. Anlatma becerim yok zaten, onun farkındayım. Hani öyle bi konuşuyorsunuz ki sanki 40. Boşanma Davam???

Benim ağzımdan "Buraya geldi" de demedim. "Olay yaşandığında buraya gelmişti." dedim, çünkü o zaman bende Almanya da yaşıyordum. Ayrıca Görümcem Türkiye de ...

Yalnış bişey söylediğimi düşünmüyorum, anlatamıyorum sadece, nasıl anlatacağımı bilemiyorum, bu yüzden nasıl anlamak istiyorsanız öyle algılayabilirsiniz

Dinletilmedi zaten, görümcem bana söyledi o zaman. Ben gizli "şahitlik yaparım" diye ? Geçen hafta da yazık kocasından dayak yemiş. KV beni aradı

Görümcem gizli şahit oldu hakim bunları dinledi
bunları duyan hakim tabii ki ilk duruşmada boşayacak dediniz az önce

almanya için buraya kelimesini kullanmissiniz insanlar bulundukları yerleri anlatırken bura kelimesini kullanır
Jessey bazen gerçekler ayrıntılarda gizlidir, degil mi ? :)

Böyle bişey demedim, dediğim yeri getir göster bana? Avukatım bana ilk önce boşanmanın gerçekleştiğini ardından da çocuğun kimse kalacağı kararı verildiğini söyledi? Ne bileyim ben bunu bana neden soruyorsunuz. Bu boşanma işlemeleriyle ben değil Avukatım ilgileniyor. Ben anlatamadığımın farkındayım. Sizde beni yanlış anlıyorsunuz. Anlatma becerim yok zaten, onun farkındayım. Hani öyle bi konuşuyorsunuz ki sanki 40. Boşanma Davam???

Benim ağzımdan "Buraya geldi" de demedim. "Olay yaşandığında buraya gelmişti." dedim, çünkü o zaman bende Almanya da yaşıyordum. Ayrıca Görümcem Türkiye de ...

Yalnış bişey söylediğimi düşünmüyorum, anlatamıyorum sadece, nasıl anlatacağımı bilemiyorum, bu yüzden nasıl anlamak istiyorsanız öyle algılayabilirsiniz

peki son bir soru
ucak bileti alamayacak durumda olan siz avukatla nasıl anlastiniz vekalet ücreti konusunda

Noterden vekaletname ile gidip gelmişlerdir
Aksi taktirde olmaz
Biz annemle 17 yaşındaki kardeşimi gürcistana sokmak için bile önce babamdan noter onaylı vekaletname aldık.

Almanya'ya gidip gelen nasıl gidip geliyor ben anlamadım hala. Herkes gidip gelirken sorun yok. Ben gidip gelince "Nasıl?" diye soruyorsunuz? Gürcistan mı farklı? Almanya mı farklı anlamadım gitti? Biz gayet de güzel çıktık bi sorun olmadı? Ha kadının biri " Baba nerde?" diye sordu, bende "Çalışıyor" dedim. "Tatile mi gidiyorsunuz?" dedi. "Evet" dedim.

peki son bir soru
ucak bileti alamayacak durumda olan siz avukatla nasıl anlastiniz vekalet ücreti konusunda

Babam beni bazı şeyler için göz ardı edebilir. Ama sağolsun babam yardımcı. Babam da yurtdışından gelmiş biri olarak bana bi çok konuda destek, Üvey Annem olmasaydı daha çok ilgileneceğinden emindim ama maalesef fazla zaman ayıramıyor.

Görümcem gizli şahit oldu hakim bunları dinledi
bunları duyan hakim tabii ki ilk duruşmada boşayacak dediniz az önce

"Hakim bunları dinledi" diye bişey ağzımdan çıkmadı? Okurken rica ediyorum doğru okuyun.

"Olay yaşanırken buraya gelmişti" demişimdir, çünkü o zamanlar bende Almanya da yaşıyordum. Ama şu an Türkiye de yaşıyorum. Ve orayla bağlantım kesildi ki bunu bi çok mesajımdan da çıkartabilirim

Back