kv'nin haftada en az iki gun bizde kalmasi normal olur mu ?

Bende etmiyorum ama soran yokki bana . Ne desemde ikna etsem diyorum
Haftada 2 gün sizde kalsa diğer çocuklarıyla nasıl ilgilenecek. Birisi çalışıyor diğeri öğrenci. Haftada 1 gün normal diğer zamanlarda da siz gidersiniz kus oldugu kardeşi bütün gün evde olacak değil ya birisi okuyor diğeri calisiyor.

Bastan tavrini koy esinede kv de
Sonra onunu alamazsin ne demek onunda evi ondan once senin evinn sizin evniz rahat edememen cok dogal herkes evini yerini bilsin sakat deil hasta deil kimse kimseye mecbur deil hem senin fikrini bile almadan emrivski yapiyo esin bence buna musade etme yoksa her konuda bastirir seni

Haftada 2 gün sizde kalsa diğer çocuklarıyla nasıl ilgilenecek. Birisi çalışıyor diğeri öğrenci. Haftada 1 gün normal diğer zamanlarda da siz gidersiniz kus oldugu kardeşi bütün gün evde olacak değil ya birisi okuyor diğeri calisiyor.

Ikiside calisiyorda biri okula gtcek eylulde . Oyle ilgili bi anne degl butun gun komsu komsu geziyo bize gelince de tabletinde oyun oynayip telefonundan internete giriyo . Muhabbet ediyoz tele bakmaktan dnlemiyo falN acayip bi cins

Bastan tavrini koy esinede kv de
Sonra onunu alamazsin ne demek onunda evi ondan once senin evinn sizin evniz rahat edememen cok dogal herkes evini yerini bilsin sakat deil hasta deil kimse kimseye mecbur deil hem senin fikrini bile almadan emrivski yapiyo esin bence buna musade etme yoksa her konuda bastirir seni

Tavir koyup kavga ediyorum ama dinleyen yokki

O zmn da kayinvalide ye ayip olmazmi
Haftada iki gün kalınca sana ayıp oluyor mu ?

O zaman şöyle yap gir gün kaynananla otur diğet gün annende kal
Mesela kaynanan 3 gün mü kalacak. Bir gün evde iki gün annende
Sende anneni özlüyorsun

Kocana da şöyle de: eğer kv burda değilken gidip annemde kalırsam başbaşa vakit geçiremeyiz de. Ondan o bursayken gidiyorum de

Sinir oldum

Bence gelmez zaten, bekar oğlu varmış onunla ilgilenmesi gerek. Gelincede istediğiniz gibi takılın sizin eviniz. Niye işten gelince öpemeyeceksin çek Kv nin kapısını, öp eşini öyle içeri girin. Uzanmazsında yanyana oturup tv izlersin mesela. Tabi bunlar en kötü ihtimale karşı hazırlıklar, bence önceliğin eşinin herşey benim dediğim gibi olacak tavrına eğilmek olmalı. Benim eşim sürekli öyle dese heralde yollarımız çoktan kendi bildiğimiz gibi ayrılmıştı, gıcık kaparım öyle insanlardan misal ; kayınbabam... :KK66:

Haftada iki gün gelip kalsa ne olur. Eşinizin annesi o kadın o büyüttü. Aynı şeyi eşiniz sizin anneniz için dese ne yapardınız.
2 gün mıç mıç aynı koltukta tv izlemezseniz ne olur ki? Allah'tan kadının evi varmış. Allah muhtaç etmesin..
Daha yeni evliymiş konu sahibi tabi mıç mıç olacak kv derdimi çekecek 1 yılı dolmadan ne münasebet?gelir görür döner kardeşim her hafta da nedir?Evin işini hizmetini yapan kadın söz hakkına en çok sahip olanda o!!!Kv oğlu oturacak birde misafir çağıracak gelin hizmet etsin oh ne ala..Şimdiden kredisini doldurmasın yaşlanınca hiç istenmez!!

Neden hayatını kisitliyorsun peki?
Giy yine sortunu
Al duşunu
Op kocanı işten gelince
Ben neysem oyum yani
KV geldi diye hiç şortu taytı çıkarıp pantolon giydigimi bilmem
Arada bi laf dokundurur eltinden geliyorum o da böyle kısacık giymiş falan diye :) duymamis gibi yapıyorum

Evet biktirdi bu sormama karstirmama halleeri beni . Eve 10 kisi misafr gelecek 3 saat once den hber veriyo . Ya da bana sormadan herkesi yemege cagiriyo . Bi bakiyorum kardesiyle kapida . Insan bi arar hber verr de ev musait olmaz duzeltirim vs. Ya da yemek konusunda bi sorar . Birini cagirrken bana sormadan cagiriyor . Sonra sanki evin isini kendi yapiyo . Burasi benimde evim evlilik beraber karar vermek bilmiyorsan ogren diyorum . Benim dedigim olacak diyor .
simartmissin.akli sira "erkeklik"yapmaya calisiyor.ayarina inceden bir el at canim

X