- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
Eşimin aklına da ben girdim ki..hem de hiç çaktırmadan... yazık yaşları 65 civarı hastalıları var zamanında çok yokluk çekmişler şimdi imkanları varken onlar da gezsin eğlensin bilmem ne diye diye adam bu vaziyete geldi hepimize de iyi oldu ama tatil dönüşleri tam bi işgence direkt bizim eve giriyolar yiyip içip hhoooppp uyumaya napim artık ona bi çözüm bulamadım daha
Ayy nasıl mutlu oldum anlatamam ama lafta kalmasın takipte olKızlar bugünkü desteğiniz için yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.Sabahtan beri içimi dökmeme yardım ettiniz.Problemi hallettik herhalde şimdilik sakince konuştuk hak verdiğini beni huzursuz edecek bişeyin olmasına izin vermeyeceğini bu konuyu da halledeceğini söyledi.Bana güven lütfen üzülüp kafana takma halledicem dedi.Herhalde yoluna girecektir.En azından öyle ümit ediyorum:)
Senin adına çok sevindim. Güzel bir şekilde cevap vermiş. :) haksızsın Vs dememiş. İyi bari. Maşallah diyorum ve mutluluklarKızlar bugünkü desteğiniz için yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.Sabahtan beri içimi dökmeme yardım ettiniz.Problemi hallettik herhalde şimdilik sakince konuştuk hak verdiğini beni huzursuz edecek bişeyin olmasına izin vermeyeceğini bu konuyu da halledeceğini söyledi.Bana güven lütfen üzülüp kafana takma halledicem dedi.Herhalde yoluna girecektir.En azından öyle ümit ediyorum:)
Kızlar bugünkü desteğiniz için yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.Sabahtan beri içimi dökmeme yardım ettiniz.Problemi hallettik herhalde şimdilik sakince konuştuk hak verdiğini beni huzursuz edecek bişeyin olmasına izin vermeyeceğini bu konuyu da halledeceğini söyledi.Bana güven lütfen üzülüp kafana takma halledicem dedi.Herhalde yoluna girecektir.En azından öyle ümit ediyorum:)
teşekkür ederim tabi haber veririm :))Ayy nasıl mutlu oldum anlatamam ama lafta kalmasın takipte olAllah gönlüne göre nasip etsin en hayırlısını inşallah güzel haberlerini bekliyoruz burdan merakta bırakma bizi
teşekkür ederim evet hiç öyle bişey demedi hatta sanki böyle bişey dememi bekliyor gibiydi :)Senin adına çok sevindim. Güzel bir şekilde cevap vermiş. :) haksızsın Vs dememiş. İyi bari. Maşallah diyorum ve mutluluklar
dikkat edicem etmem mi bundan sonra tetikteyimHera korkutmak istemem ama bizimki de hep oyle derdi. Bakiyorum da o icerde kus ben salonda kus. Su an ustune gitme bence ama tavrin net olsun. Istemiyorum hayir demeyi ogren. Cozum olarak ben konustum bize hic karismayacaklar merak etme zaten evlerimiz ayri olacak hem onlae bizim kotulugumuzu istemez vs gibi seyler duymaya baslarsan kork ve onlem al bence.
Canim ayni il ayni ilce ayni sokak hatta ayni apartman hic birsey fark etmez onlarin sizi rahat birakip birakmamasi tamamen senin ve esinin duruşuyla ilgili. Biz aile apartmaninda oturuyoruz. En altta kv var ustunde wltim onun ustunde de ben. Kv eltimin evine istedigi gibi girer cikar ama benim evime giremez. Haftada 1 anca gelir bize dedigim gibi ramamen sizin durusunuz ve tavrinizla ilgili.Merhaba arkadaşlar.bu benim ilk konum , kafam oldukça karışık ben mi yanlış düşünüyorum yoksa bu gerçekten önemli bir konu mu bilmiyorum.Fikirlerinize ihtiyacım var.Bu konuyu daha anneme bile anlatamadım biliyorum ki anlatınca ortalık daha çok karışacak.Kendi başıma çözmek istiyorum.
2 aylık nişanlıyım.Yaz başı düğünüz olacak.Ailelerimiz aynı memleketten aynı ilçeden .Biz işlerimiz gereği yakın bir il e yerleşeceğiz evlenince.Nişanlım tek çocuk kv ve kp emekli.Başka bir meşguliyetleri yok anlayacağınız.Kendi evleri düzenleri memlekette aslında ama nişanlım bizim oturacağımız ilçeyi anne ve babasının çok sevdiğini biz evlendikten sonra bizimle birlikte orada yaşamak istediklerini söyledi dün.Ev kiralayacaklarmış kendilerine bize yakın olacaklarmış oyalanacaklarmış falan.İlk an çok bişey diyemedim ama bütün gece kafama taktım.Benim için bu ilçede oturmanın en büyük avantajı yeni evli olacağız ve kendi düzenimizi daha rahat kurarız diye düşünmem oldu.Yıllardır tek başıma kendi ailemden uzak yaşıyorum.Evlilik bile benim için oldukça zorlu bir fikirdi.Bir de şimdi bu durum beni çok huzursuz etti.Aslında bir sıkıntımız yok kv ve kp ile.Ama ben istemiyorum işte beni anlayan vardır aranızda sebeplerini tahmin eden sadece bir içgörü diyelim olabileceklere karşı.Ailemin de bu durumda sessiz kalacağını sanmıyorum bizi rahat bırakmalarını istiyorlar.Hiç birşey istemedim maddi olarak tabii istemeyince de bir sıkıntı çıkmadı ama isteseydim sıkıntı çıkacağını tahmin ediyorum mesela.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Bunu nasıl önleyebilirim sizce?Şimdiden okuyacak arkadalara teşekkür ederim.
işte bazı kaynanalar oğlunun huyunu bildiğinden içindeki kötülüğü çıkartıyolar. genelleme yapmıyorum ama bazı kaynanalar gelinleri sinir etmeyi çok seviyolarOglu anasi kusecek diye odu kopar..hicbi zaman arayi bulmaz.uyaridada bulunmaz zaten en buyuk suc onda birde tabi bu kadar dusuncesiz davranmayi basarabilen kayinvalidede..insani cidden biktiriyorlar.birde torun mevzu var gun asiri gelip gormek istiyor..onceden 3 4 gundu simdi hemen hemen hergun yada 2 gunde bir mutlaka gorusuyoruz.ama ben biktim insan sevdigi arkadasini bile hergun gormek istemez.ben kocayla yapamiycam bu isi..inanirmisiniz kizim iki yasina geliyo daha caldirip da gelmeyi yeni ogrendi oda olayli bi sekilde.catkapi geliyordu.zile basiyordu kiz uyuyomu uyanikmi hic umrunda degildi.ya benim kvalide varya tam bi karasakiz.ne yapacagimi bilmiyorum artik
Benim ki de bayılır benimki deişte bazı kaynanalar oğlunun huyunu bildiğinden içindeki kötülüğü çıkartıyolar. genelleme yapmıyorum ama bazı kaynanalar gelinleri sinir etmeyi çok seviyolar
ALLAH sabır versin:)Benim ki de bayılır benimki de
size cins kv denk gelmiş yada iyisi az bilemiyorum hayatımda hiç bu tarz bişey yaşamadığım için allah yardımcın olsn umarım eşin destekçindir :/Bırak iyi niyeti iyilik meleği de olsan sökmez bunlara.. yaşamayan anlamaz.. yeni doğum yapmıştım günü var diye kaynanamın evini temizledim o gün yaptıklarını kocamı üstüme salmasını saymıyorum bile.. 2 gün sonra yine de kalktım gittim gününe bikaç eksiğim var diye eve gönderdi beni bende gitmişken namazımı da kılıp öyle geleyim çocuk da uyuyo hazır dedim.. anahtarı da aldım yanıma zil çalmayım diye... ona rağmen yine kapıyı tıklatıp öyle açtım ama Allah büyük yakalancak ya..20 25 dk. Sonra geldim bi de ne duyayım millet gelmiş kaynanam da dedikodumu yapıyo nereye gitti bu namaz diye gitti bu kadar vakit namaz mı olur nereye gittiği belli değil dedi şimdi ben naptım bu kadına yaptığı onca terbiyesizliğe rağmenn... anne zor geldiyse uyuyan çocuğa bakmak ver dedim aldım kucağıma abdest al namaz kıl bu arada öğlen namazı 10 rekat evin arası d 5 dak git gel etti 10 dakika hangi arada napmışım dedim. Yok kem küm falan dedi yine de oturdum kalkıp gitmedim başkası olsa ağzına eder basar giderdi... gördüğün gibi herkes kalbinin ekmeğini yemiyo kardeşim laf onlar
Zaten ben genelde mesafeliyimdir. çok içli dışlı olmayı sevmem özel hayatımda da böyle.Haklısın bu tamamen duruş meselesi ona göre davranmak baştan sınır çizmek lazım.Siz çok güzel halletmişsiniz bravo doğrusu.Canim ayni il ayni ilce ayni sokak hatta ayni apartman hic birsey fark etmez onlarin sizi rahat birakip birakmamasi tamamen senin ve esinin duruşuyla ilgili. Biz aile apartmaninda oturuyoruz. En altta kv var ustunde wltim onun ustunde de ben. Kv eltimin evine istedigi gibi girer cikar ama benim evime giremez. Haftada 1 anca gelir bize dedigim gibi ramamen sizin durusunuz ve tavrinizla ilgili.
ayy sizinki de fenaymışBunu engelleyemezsin canim, kafa yapilari buysa dunyanin bi ucuna gitsen gelirler, ben yurtidisinda yasiyorum, hem de oyle gelismis bi yer de degil, kayinpeder ogretmen kayinvalide ev hanimi, dil yok i sey yok, 3 tane daha cocuklari var, gelelim sizin yaniniza yerleselim diyorlar, duaun yani , her telefonda gelelim 3 ay kalalim, 1 yil kalalim, trde olsam vay halime, sen de ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?