kv'nin aynı ilçeye yerleşmesi

hahahahahah ayy son kısmına sesli guldum sen bu azimle ona da bulursun bi çözüm

Kızlar bugünkü desteğiniz için yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.Sabahtan beri içimi dökmeme yardım ettiniz.Problemi hallettik herhalde şimdilik sakince konuştuk hak verdiğini beni huzursuz edecek bişeyin olmasına izin vermeyeceğini bu konuyu da halledeceğini söyledi.Bana güven lütfen üzülüp kafana takma halledicem dedi.Herhalde yoluna girecektir.En azından öyle ümit ediyorum:)

Ayy nasıl mutlu oldum anlatamam ama lafta kalmasın takipte ol Allah gönlüne göre nasip etsin en hayırlısını inşallah güzel haberlerini bekliyoruz burdan merakta bırakma bizi

Senin adına çok sevindim. Güzel bir şekilde cevap vermiş. :) haksızsın Vs dememiş. İyi bari. Maşallah diyorum ve mutluluklar

Hera korkutmak istemem ama bizimki de hep oyle derdi. Bakiyorum da o icerde kus ben salonda kus. Su an ustune gitme bence ama tavrin net olsun. Istemiyorum hayir demeyi ogren. Cozum olarak ben konustum bize hic karismayacaklar merak etme zaten evlerimiz ayri olacak hem onlae bizim kotulugumuzu istemez vs gibi seyler duymaya baslarsan kork ve onlem al bence.

dikkat edicem etmem mi bundan sonra tetikteyim

Canim ayni il ayni ilce ayni sokak hatta ayni apartman hic birsey fark etmez onlarin sizi rahat birakip birakmamasi tamamen senin ve esinin duruşuyla ilgili. Biz aile apartmaninda oturuyoruz. En altta kv var ustunde wltim onun ustunde de ben. Kv eltimin evine istedigi gibi girer cikar ama benim evime giremez. Haftada 1 anca gelir bize dedigim gibi ramamen sizin durusunuz ve tavrinizla ilgili.

Bunu engelleyemezsin canim, kafa yapilari buysa dunyanin bi ucuna gitsen gelirler, ben yurtidisinda yasiyorum, hem de oyle gelismis bi yer de degil, kayinpeder ogretmen kayinvalide ev hanimi, dil yok i sey yok, 3 tane daha cocuklari var, gelelim sizin yaniniza yerleselim diyorlar, duaun yani , her telefonda gelelim 3 ay kalalim, 1 yil kalalim, trde olsam vay halime, sen de ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin

işte bazı kaynanalar oğlunun huyunu bildiğinden içindeki kötülüğü çıkartıyolar. genelleme yapmıyorum ama bazı kaynanalar gelinleri sinir etmeyi çok seviyolar

cnm eğer ayni yerde yaşayacaksanız ve senin bunu engellemek gibi bir lüksün yoksa sana vereceğim öneri şudur ki ilk günden Nasıl alıştırırsanız oyle gider , bi kere haftasonlarını kesinlikle ve kesinlikle biz başbasa geçireceğiz mesajını ver hem eşine hem ailesine !! oyle zırt pırt hadi gelin demesinler tamam anne babadır dusman olunmaz onlara da yazık tek evlat sonuçta ama evlendikten sonra seninle bi aile oluyor . Arada gidersiniz gelirler bunu engelleyemezsiniz ama haftasonlarını sakin ama sakin kaptırma ben yasayan biri olarak söylüyorum cok hata yaptım 3 yıllık evliyim ve ilk Zaman'lar hep arayıp sabah erkenden hemde hadi kahvaltı hazır bi siz eksiksiniz diye sürekli davet ettiler , ilk Zaman'lar Allah razı olsun dedim ama bi Zaman'dan sonra evde kocamla başbasa ya da dışarda kahvaltı yapmak istiyorsun pek mümkün olmuyor .. o yüzden sürekli haftasonuna onlarla plan yapmamayı eşine kabullendir
madem o ilçeyi cok seviyorlar eğer orda ev tutmasalardı sana sürekli yatıya gelir haftalarca gitmezlerdi bir de bu açıdan bak cnm ayni evde de yasamak isteyebilirlerdi Hakkında hayırlısı olsun ins

Biz de ayni sokak uzerinde oturuyoruz. Endişelenmeyin ön yargiyla yaklaşmayin. Sorununuz yokmuş madem, seviyeli ilişkinizi surdurursunuz olur biter. Ustune tuz biber olarak eltin gorumcen olmadigi icin sukret hatta. Simdiden kendini doldurursan evlenince her çagirmalari gozune batar...

Hera90
Biz şu an görev gereği başka bir ülkedeyiz. Ailelerimiz istanbulda. Ben tek çocuğum. Eşim değil...
Ben, evlilik öncesi yaşanan bazı şeyler dolayısıyla eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Ancak eşimin ailesi ile olan ilişkisine de müdahil olmuyorum.
Size de bu saygıyı öneririm.
Çoğu arkadaş demiş, "Nasıl başlarsa öyle gider" diye... Siz saygıyla başlayın, mesafenizi ayarlayın ki kimsenin suistimal etme şansı olmasın.

Yaaa böyle düşünürüz iştee ne yapıcaz diyee sen başında öngörü yapmışsın iyi belki kurtarırsın durumu.. Ben salaklıgıma doymayayım evlendiğimiz düğünümüzün olup bittigi gece bile kalmamışken 8 saatlik yoldaydı evim ne ailem ne kv kp vardı hepsii uzak kafa rahat. Ama rahat battı işte 2 aydır memlekete geri taşındık hemde varya burunlarının dibine. Hayır ben nasıl böyle bişeye tamam dedim hala düşünüyorum. Hemen hemen her gün bende ben ne yemek yaparsam oda yapar akrabalarını getirmeyi düşünüyo. Temizlk yapıo. Sözüm ona iyi olucak. Kes arkadaş önünü kes sınır koy mesafe koy koy bişeyler...

size cins kv denk gelmiş yada iyisi az bilemiyorum hayatımda hiç bu tarz bişey yaşamadığım için allah yardımcın olsn umarım eşin destekçindir :/

Zaten ben genelde mesafeliyimdir. çok içli dışlı olmayı sevmem özel hayatımda da böyle.Haklısın bu tamamen duruş meselesi ona göre davranmak baştan sınır çizmek lazım.Siz çok güzel halletmişsiniz bravo doğrusu.

ayy sizinki de fenaymış ta yurt dışına gelmeyi düşünüyorlar yani o derece allah sabır versin başında böyle sorunlar olan herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…