ayy geçmiş olsun mu diyim ne diyim tekrar başka bir yere taşınma ihtimaliniz yok mu?Yaaa böyle düşünürüz iştee ne yapıcaz diyee sen başında öngörü yapmışsın iyi belki kurtarırsın durumu.. Ben salaklıgıma doymayayım evlendiğimiz düğünümüzün olup bittigi gece bile kalmamışken 8 saatlik yoldaydı evim ne ailem ne kv kp vardı hepsii uzak kafa rahat. Ama rahat battı işte 2 aydır memlekete geri taşındık hemde varya burunlarının dibine. Hayır ben nasıl böyle bişeye tamam dedim hala düşünüyorum. Hemen hemen her gün bende ben ne yemek yaparsam oda yapar akrabalarını getirmeyi düşünüyo. Temizlk yapıo. Sözüm ona iyi olucak. Kes arkadaş önünü kes sınır koy mesafe koy koy bişeyler...
Burda en buyuk rol esine dusuyor sen tavrini koydukca o annecim annecim der durursa bu durum sizi ve evliliginizi yopratacak kavgalara yol acacaktir bunu esinizle pesin pesin konusun.Zaten ben genelde mesafeliyimdir. çok içli dışlı olmayı sevmem özel hayatımda da böyle.Haklısın bu tamamen duruş meselesi ona göre davranmak baştan sınır çizmek lazım.Siz çok güzel halletmişsiniz bravo doğrusu.
yok yok yani öyle bişeyi asla kabul edemem ben haftanın beş günü çalışıyorum öyle haftalarca misafirlik zaten misafirlik değil yani üstelik kayınpederle falan olacak iş değil yani. bu ilçeyi sevmek gibi gelmiyor bana açıkçası memleketle bizim yaşayacağımız ilçe yani çok benziyor yapı olarak birbirine hatta memleket daha bile düzenli güzel.O yüzden zaten bunu saçma buluyorum.cnm eğer ayni yerde yaşayacaksanız ve senin bunu engellemek gibi bir lüksün yoksa sana vereceğim öneri şudur ki ilk günden Nasıl alıştırırsanız oyle gider , bi kere haftasonlarını kesinlikle ve kesinlikle biz başbasa geçireceğiz mesajını ver hem eşine hem ailesine !! oyle zırt pırt hadi gelin demesinler tamam anne babadır dusman olunmaz onlara da yazık tek evlat sonuçta ama evlendikten sonra seninle bi aile oluyor . Arada gidersiniz gelirler bunu engelleyemezsiniz ama haftasonlarını sakin ama sakin kaptırma ben yasayan biri olarak söylüyorum cok hata yaptım 3 yıllık evliyim ve ilk Zaman'lar hep arayıp sabah erkenden hemde hadi kahvaltı hazır bi siz eksiksiniz diye sürekli davet ettiler , ilk Zaman'lar Allah razı olsun dedim ama bi Zaman'dan sonra evde kocamla başbasa ya da dışarda kahvaltı yapmak istiyorsun pek mümkün olmuyor .. o yüzden sürekli haftasonuna onlarla plan yapmamayı eşine kabullendir
madem o ilçeyi cok seviyorlar eğer orda ev tutmasalardı sana sürekli yatıya gelir haftalarca gitmezlerdi bir de bu açıdan bak cnm ayni evde de yasamak isteyebilirlerdi Hakkında hayırlısı olsun ins
Evet haklısın.Ben şimdiye kadar hiç bişey hakkında konuşmadım böyle bişey aklıma gelmedi gelseydi keşkeBurda en buyuk rol esine dusuyor sen tavrini koydukca o annecim annecim der durursa bu durum sizi ve evliliginizi yopratacak kavgalara yol acacaktir bunu esinizle pesin pesin konusun.
ayy geçmiş olsun mu diyim ne diyim tekrar başka bir yere taşınma ihtimaliniz yok mu?
evet oyalanacaklarmış ben çevreyi bilmediğim için destek olacaklarmış onlar da bu sayede oyalanacaklarmış.oyalanacakmis derken sizinle mi oyalanacaklar?
evet oyalanacaklarmış ben çevreyi bilmediğim için destek olacaklarmış onlar da bu sayede oyalanacaklarmış.
tabi tabi beraber keşfedeceğiz 5 yaşında çocuk gibi!İyi de orası onların da mekanı değil ki. Yanlış anlamadıysam ilk defa yerleşiyorlar.
onların fikrine göre tabiİyi de orası onların da mekanı değil ki. Yanlış anlamadıysam ilk defa yerleşiyorlar.
Ben anlamıyorum yıllarca yaşadığı yeri bırakıp yeni bir düzenı nasıl kuracak komşu yok arkadaş yok muhtemelen akrabada yok geriye ne kaldı tabiki siz...Allah kolaylik versinMerhaba arkadaşlar.bu benim ilk konum , kafam oldukça karışık ben mi yanlış düşünüyorum yoksa bu gerçekten önemli bir konu mu bilmiyorum.Fikirlerinize ihtiyacım var.Bu konuyu daha anneme bile anlatamadım biliyorum ki anlatınca ortalık daha çok karışacak.Kendi başıma çözmek istiyorum.
2 aylık nişanlıyım.Yaz başı düğünüz olacak.Ailelerimiz aynı memleketten aynı ilçeden .Biz işlerimiz gereği yakın bir il e yerleşeceğiz evlenince.Nişanlım tek çocuk kv ve kp emekli.Başka bir meşguliyetleri yok anlayacağınız.Kendi evleri düzenleri memlekette aslında ama nişanlım bizim oturacağımız ilçeyi anne ve babasının çok sevdiğini biz evlendikten sonra bizimle birlikte orada yaşamak istediklerini söyledi dün.Ev kiralayacaklarmış kendilerine bize yakın olacaklarmış oyalanacaklarmış falan.İlk an çok bişey diyemedim ama bütün gece kafama taktım.Benim için bu ilçede oturmanın en büyük avantajı yeni evli olacağız ve kendi düzenimizi daha rahat kurarız diye düşünmem oldu.Yıllardır tek başıma kendi ailemden uzak yaşıyorum.Evlilik bile benim için oldukça zorlu bir fikirdi.Bir de şimdi bu durum beni çok huzursuz etti.Aslında bir sıkıntımız yok kv ve kp ile.Ama ben istemiyorum işte beni anlayan vardır aranızda sebeplerini tahmin eden sadece bir içgörü diyelim olabileceklere karşı.Ailemin de bu durumda sessiz kalacağını sanmıyorum bizi rahat bırakmalarını istiyorlar.Hiç birşey istemedim maddi olarak tabii istemeyince de bir sıkıntı çıkmadı ama isteseydim sıkıntı çıkacağını tahmin ediyorum mesela.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Bunu nasıl önleyebilirim sizce?Şimdiden okuyacak arkadalara teşekkür ederim.
evet oyalanacaklarmış ben çevreyi bilmediğim için destek olacaklarmış onlar da bu sayede oyalanacaklarmış.
Vallahi onyargili olmak istemiyorum ama killandim bu ise. Sanki muhteşem 4'lü olacaksiniz gibime geldi.evet oyalanacaklarmış ben çevreyi bilmediğim için destek olacaklarmış onlar da bu sayede oyalanacaklarmış.
Vallahi onyargili olmak istemiyorum ama killandim bu ise. Sanki muhteşem 4'lü olacaksiniz gibime geldi.
ben söyleyim bu konu bir daha açılmayacak sen evleneceksin kaynananlar eşyayı kamyona yükleyecekyaa ya muhteşem dörtlü . hiç sorma söyledim dün akşam bakalım bu konu tekrar ne zaman açılacak nolucak zamanla görücem.
ben söyleyim bu konu bir daha açılmayacak sen evleneceksin kaynananlar eşyayı kamyona yükleyecek
ısrarla aç derim ben sanayaaa of o zaman açılsın bu konu daha iyi .
ya şimdi adam hazır anlayışla karşıladı üstüne üstüne gidip de uyuyan yılanı uyandırmak istemiyorum.biraz bi zaman geçsin bakalım ucundan dokundurma laflarla bakalım nolucak.ısrarla aç derim ben sana
Amin :)ALLAH sabır versin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?