kv'nin aynı ilçeye yerleşmesi

ayy geçmiş olsun mu diyim ne diyim tekrar başka bir yere taşınma ihtimaliniz yok mu?

Burda en buyuk rol esine dusuyor sen tavrini koydukca o annecim annecim der durursa bu durum sizi ve evliliginizi yopratacak kavgalara yol acacaktir bunu esinizle pesin pesin konusun.

yok yok yani öyle bişeyi asla kabul edemem ben haftanın beş günü çalışıyorum öyle haftalarca misafirlik zaten misafirlik değil yani üstelik kayınpederle falan olacak iş değil yani. bu ilçeyi sevmek gibi gelmiyor bana açıkçası memleketle bizim yaşayacağımız ilçe yani çok benziyor yapı olarak birbirine hatta memleket daha bile düzenli güzel.O yüzden zaten bunu saçma buluyorum.

Burda en buyuk rol esine dusuyor sen tavrini koydukca o annecim annecim der durursa bu durum sizi ve evliliginizi yopratacak kavgalara yol acacaktir bunu esinizle pesin pesin konusun.
Evet haklısın.Ben şimdiye kadar hiç bişey hakkında konuşmadım böyle bişey aklıma gelmedi gelseydi keşke

Sizin aradakı herhangı bır gergınluık olmadan gösterebileceğiniz tepki cok yersiz olur.Nişanlınız tarafından da hosgoru ıle karsılanabilecegını sanmıyorum.Allah hakkınızda hayırlısını versın.

evet oyalanacaklarmış ben çevreyi bilmediğim için destek olacaklarmış onlar da bu sayede oyalanacaklarmış.

İyi de orası onların da mekanı değil ki. Yanlış anlamadıysam ilk defa yerleşiyorlar.

Ben anlamıyorum yıllarca yaşadığı yeri bırakıp yeni bir düzenı nasıl kuracak komşu yok arkadaş yok muhtemelen akrabada yok geriye ne kaldı tabiki siz...Allah kolaylik versin

evet oyalanacaklarmış ben çevreyi bilmediğim için destek olacaklarmış onlar da bu sayede oyalanacaklarmış.
hem gülüyorum hem haline üzüldüm senle oyalanacaklar öyle mi bence sene vlenmeyi bir kez daha gözden geçir zira arkandan sağlam ali cengiz oyunu oynanıyor nişanlın da baş kahraman bence.

yaa ya muhteşem dörtlü . hiç sorma söyledim dün akşam bakalım bu konu tekrar ne zaman açılacak nolucak zamanla görücem.
ben söyleyim bu konu bir daha açılmayacak sen evleneceksin kaynananlar eşyayı kamyona yükleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…