cnm eğer ayni yerde yaşayacaksanız ve senin bunu engellemek gibi bir lüksün yoksa sana vereceğim öneri şudur ki ilk günden Nasıl alıştırırsanız oyle gider , bi kere haftasonlarını kesinlikle ve kesinlikle biz başbasa geçireceğiz mesajını ver hem eşine hem ailesine !! oyle zırt pırt hadi gelin demesinler tamam anne babadır dusman olunmaz onlara da yazık tek evlat sonuçta ama evlendikten sonra seninle bi aile oluyor . Arada gidersiniz gelirler bunu engelleyemezsiniz ama haftasonlarını sakin ama sakin kaptırma ben yasayan biri olarak söylüyorum cok hata yaptım 3 yıllık evliyim ve ilk Zaman'lar hep arayıp sabah erkenden hemde hadi kahvaltı hazır bi siz eksiksiniz diye sürekli davet ettiler , ilk Zaman'lar Allah razı olsun dedim ama bi Zaman'dan sonra evde kocamla başbasa ya da dışarda kahvaltı yapmak istiyorsun pek mümkün olmuyor .. o yüzden sürekli haftasonuna onlarla plan yapmamayı eşine kabullendir
madem o ilçeyi cok seviyorlar eğer orda ev tutmasalardı sana sürekli yatıya gelir haftalarca gitmezlerdi bir de bu açıdan bak cnm ayni evde de yasamak isteyebilirlerdi Hakkında hayırlısı olsun ins