kv'nin aynı ilçeye yerleşmesi

ya şimdi adam hazır anlayışla karşıladı üstüne üstüne gidip de uyuyan yılanı uyandırmak istemiyorum.biraz bi zaman geçsin bakalım ucundan dokundurma laflarla bakalım nolucak.
evet böyle gidin ama kesin netliğe kavuşturmadan evlenmeyin
başınızı yakarsınız lütfen

bize de yazın bari

tabi tabi gelişmeleri yazarım:) burada böyle dertleşmek çok güzelmiş ya
güzeldir ...
ama sizin konuyu gördüğümde daha başlığı okudum '' yok artık sanki aynı ev , kadın ölsün bari ne varmış aynı ilçede '' demiştim ki ben bu forumda en büyük anti kaynanacıyım :)
ama konuyu okuyunca işin aslını anladım
evlilik aferesinde koskoca insanları pılısını pırtısını toplaıp sizinle aynı yere yerleşmek istemesi vallahi zangır zangır titredim KORKUNÇ! geldi bana resmen korku filmi gibi

insallah gönlünüze göre olur
ama lütfen unutmayın sevgi karın doyurmuyor
yine unutmayın ki şuan nazlı olan sizsiniz , siz şart koyacaksınız karşı taraf uğraşacak ... çantada keklik değilsiniz tavrınızı net koyun çok başınız ağrır yoksa.
gerekirse evlenmeyin , ben bi süre daha düşüneceğim deyin erteleyin ya da olmadı hiç evlenmeyin ama duruma açıklık getirin
sonradan kötü olacağınıza gerekirse başta kötü olun

yaa ya muhteşem dörtlü . hiç sorma söyledim dün akşam bakalım bu konu tekrar ne zaman açılacak nolucak zamanla görücem.
Bence sen simdiden bi program belirle. Mesela haftaici bir gun ziyaretlerine gitme .Haftasonu sadece birbirinize kalmali. Bazen de onlarla piknik,disarida yemek gibi zamanlar geçirirsiniz.
Ama pilini pirtini toplayıp sizin pesinizden baska memlekete gelen insanlar bu kadarla yetinir mi bilmiyorum..

Hadi geçmiş olsun!!!!!
Bukadar planlar yapılmış SENİN YENİ HABERİN OLUYOR dakka bir gol bir.
Bu erkek anne ve babalarını anlamıyorum gerçekten eeee senin bir tane annen baban varsa kız çocuklarında aynı şekilde ....
Hem evlensin mutlu olsunlar hemde bizden uzak değil g...... dibinde olsunlar bu ne bencillik !!!
Yapabiliyorsan şimdiden taviz verme derim yoksa çok sıkıntılı bir evliliğin olacağı net ortada.

bu konuda düşünce olarak çok netim yani ya ikimizin de ailesi aynı yerde olacak ya da ikisi de uzak olacak diye konuşmuştuk ama tabi işin ciddiyeti yoktu böyle bir tehdit yoktu açıklama gereksinimi hissetmemiştim.Mecburen tedbirimi alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…