kv'nin aynı ilçeye yerleşmesi

İşin çok zor canım. Demek ki hiç bir sosyal çevreleri yok ki bunca yıldır oturdukları yeri bu rakip başka yere yerlesebiliyorlar. Bence sosyallik olarak sadece oğullarını görüyorlar ve sürekli görüşmek gelip gitmek isteyecekler.
Ben de ilk evlendigimde yakindim ve burnumdan getirdiler. Sonra kurtuldum ama sen hep öyle yasayacaksan evlenmemek daha hayırlı olur senin için. Bence nisanlinla yumuşak bi şekilde konuşmalisin bu konuyu

çok teşekkür ederim desteğin için beni anladığınız için minnettarım gerçekten.keşke sorunlar kimsede yaşanmasa ama benzer sorunlar olması insanı teselli ediyor biraz olsun hayat işte.danışmak istediğim bişey olursa yazarım sana mutlaka.

öyle yapıcam bakalım ne kadar yumuşak konuşabileceğim hala etkisindeyim resmen :)

Maşallah yolluyormussun arada ne güzel azmini takdir ettim :) Benim KV kp tam cimriler daha birgün bırak tatili , dışarda cay içtiklerini bilmem

işte oğlundan yüz buluyo canım. oğlunun arayı bulması lazım
Oglu anasi kusecek diye odu kopar..hicbi zaman arayi bulmaz.uyaridada bulunmaz zaten en buyuk suc onda birde tabi bu kadar dusuncesiz davranmayi basarabilen kayinvalidede..insani cidden biktiriyorlar.birde torun mevzu var gun asiri gelip gormek istiyor..onceden 3 4 gundu simdi hemen hemen hergun yada 2 gunde bir mutlaka gorusuyoruz.ama ben biktim insan sevdigi arkadasini bile hergun gormek istemez.ben kocayla yapamiycam bu isi..inanirmisiniz kizim iki yasina geliyo daha caldirip da gelmeyi yeni ogrendi oda olayli bi sekilde.catkapi geliyordu.zile basiyordu kiz uyuyomu uyanikmi hic umrunda degildi.ya benim kvalide varya tam bi karasakiz.ne yapacagimi bilmiyorum artik

Maşallah yolluyormussun arada ne güzel azmini takdir ettim :) Benim KV kp tam cimriler daha birgün bırak tatili , dışarda cay içtiklerini bilmem
Bizimkiler de öyleydi.. bi dönem turizm acentasında çalışmıştım hangi otel iyidir biliyodum akıllarına girdim anlata anlatabi defa tadını aldılar ya şimdi kendileri diyo bize şu yerde hangi otel varsa bize uyan şu tarihlere rezerve yaptır diyolar gece 2de olsa vazgeçmeden hemen yaptırıyorum rezervelerini eşimin de hakkını yiyemem napıcanız bu paraları çatır çatır yiyin bu yaşa getirip evimizi kurdunuz sizden miras falan istemiyoruz tadını çıkarın dedi.. iyi oldu valla darısı başına canımcım

Hera konusmadin mi daha. Hic tanimadimlari bir sehre sirf siz ordasiniz diye gelecekler. Simdiden istemiyorum demezsen ilerde cok daha zor durumda kalacaksin emin ol. Ailen size karsismasinlar diyorsa muhakkak gordukleri ve rahatsiz olduklari bir hissiyatlari vardir. Ailenden gizleme bu noktada. Baktin olmuyor onlar o ilceye tasinsinlar siz baska bir ilceden ev bakin mumkunse. Isterse dunya iyisi olsun sirf size yakin olmak icin adamlar sehir disina tasiniyor. Tehlike canlari cok fena caliyor.

Ayyy maşallah sana da eşine de . Esinde destek olmuş benim ki tam bi öküz ya hadi hayırlısı inşallah ya ben şahsen hayirlisiyla eşim ve cocuklarimla coooooook uzaklara tasinmak istiyorum hemde en acilinden bakalım inşallah

İşiniz cok zor mesafeli davranın şimdiden samimi olmayın ayda yılda bi arayıp sorun derim

mesaisi bitmedi daha akşam olsun da bir an önce konuşucam.biz başka ilçeye taşınamayız şu an mümkün değil en yakın ihtimal iki ailenin de olduğu memlekete tayin istemek ama o da kısa vadede olacak iş değil ki.Ailem annem özellikle bu konuda çok hassas kesinlikle karışmalarını istemiyorlar.zaten baktım olacak gibi değil ister istemez duyacak benimkiler de bu durumu.en azından dünürlerin arasına sıkıntı girmesin diyorum ama bakalım.

Eşimin aklına da ben girdim ki.. hem de hiç çaktırmadan... yazık yaşları 65 civarı hastalıları var zamanında çok yokluk çekmişler şimdi imkanları varken onlar da gezsin eğlensin bilmem ne diye diye adam bu vaziyete geldihepimize de iyi oldu ama tatil dönüşleri tam bi işgence direkt bizim eve giriyolar yiyip içip hhoooppp uyumaya napim artık ona bi çözüm bulamadım daha

Ailelerin baştan konuşması daha iyi olur belki de nişanlınla bi sonuca varamazsan tabi..

Ailelerin baştan konuşması daha iyi olur belki de nişanlınla bi sonuca varamazsan tabi..
böyle bir niyetleri olduğunu en baştan söyleselerdi kız istemede falan konuşulabilirdi mesela çok da iyi olurdu aslında.O zaman aileler de ona göre bir tavır belirlerdi aslında.ama geçmiş zaman işte boşuna kurup duruyorum sanki di mi:)

Geç kalmış sayılmazsın ki.. artıları ve eksileri iyi hesaplamak lazım... hangi çözüm yolu sana daha az zarar veriyosa onu seç.. mesela ailelerin konuşması 2 taraf arasında ufak çaplı bi gerginliğe sebep olabilir ama uzun vadede sana getireleri daha güzel olur.. ki ailen tatlı dille olumlu yanaşırsa isteseler de ters tepki veremezler... zaten eşinle birbirinize alışın öncelikle.. 5 senede falan da evlilik oturuyo ve eşler kıvama gelmeye başlıyo... işin daha da kolaylaşır... önemli olan bütün tatlılığınla nişanlının aklına girebilmen.. konuşurken gerilsen bile ortamı gercek bi şey söyleme iknaya odaklan..

Şu yazdıklarından sonra emin oldum nerdeyse :)) yandın sen sanki. Önyargılı olmayayım diyorum ama ne desem ki...

Çok iyi niyetlisiniz, inşallah hep kendiniz gibi insanlarla karşılaşırsınız.
Amin cumlemiz icin ins. Cok sukur kv dem iyidir kendi ailemde ole ikisinide ayirt etmem zor anlarimda hep yanimda onlar vardi vefali olmak lazim belki bu dusuncem ondan kaynaklidir iyi niyetli olmak onemli herkes kalbinin ekmegini yer hayatta

Amin cumlemiz icin ins. Cok sukur kv dem iyidir kendi ailemde ole ikisinide ayirt etmem zor anlarimda hep yanimda onlar vardi vefali olmak lazim belki bu dusuncem ondan kaynaklidir iyi niyetli olmak onemli herkes kalbinin ekmegini yer hayatta
Bırak iyi niyeti iyilik meleği de olsan sökmez bunlara.. yaşamayan anlamaz.. yeni doğum yapmıştım günü var diye kaynanamın evini temizledim o gün yaptıklarını kocamı üstüme salmasını saymıyorum bile.. 2 gün sonra yine de kalktım gittim gününe bikaç eksiğim var diye eve gönderdi beni bende gitmişken namazımı da kılıp öyle geleyim çocuk da uyuyo hazır dedim.. anahtarı da aldım yanıma zil çalmayım diye... ona rağmen yine kapıyı tıklatıp öyle açtım ama Allah büyük yakalancak ya..20 25 dk. Sonra geldim bi de ne duyayım millet gelmiş kaynanam da dedikodumu yapıyo nereye gitti bu namaz diye gitti bu kadar vakit namaz mı olur nereye gittiği belli değil dedi şimdi ben naptım bu kadına yaptığı onca terbiyesizliğe rağmenn... anne zor geldiyse uyuyan çocuğa bakmak ver dedim aldım kucağıma abdest al namaz kıl bu arada öğlen namazı 10 rekat evin arası d 5 dak git gel etti 10 dakika hangi arada napmışım dedim. Yok kem küm falan dedi yine de oturdum kalkıp gitmedim başkası olsa ağzına eder basar giderdi... gördüğün gibi herkes kalbinin ekmeğini yemiyo kardeşim laf onlar

Canim pişkin insana Hayır demekten yorulmadan usanmadan ısrarla hayir diyeceksin.
-Yemeğin var mı?
-yok.
Bu kadar 3 gün sonra
-yemeğin var mı?
-YOK
-AAA nebicim gelinin yemek yapmıyor musun?
-EVET! YAPMIYORUM.

Bu kadar canım. 1000 kere aynısını sorsan 1000 kere aynı cevabı vermelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…