Kv

Benim kayınvalidem şu yazdıklarınızın 3’te birini ancak yapmıştır ve ben neredeyse 3 yıldır konuşmuyorum .
Siz neden eşimin hatrı için katlanıyorum diyorsunuz ki?
Eşimi çok severim ama psikolojimi bozan saf kötülükle dolu birini eşimin hatrına bile çekmem ki 7 senenin sonunda annesini hayatımdan çıkardım, o kadar rahatladım ki.
Eşin isterse gitsin,istemezse görüşmesin hiç oralı olmayacağınız yerde bir de aralarını mı düzeltmeye çalışıyorsunuz.
Olan size,psikolojinize,bebeğinizle geçireceğiniz güzel günlere oluyor.
Görüşmeyi kesmek gibi bir seçeneğiniz de var.bi düşünün.

Ben de şuan görüşmeme kararı aldım ama geçici. .yani bazı şeylerin somut olarak düzel mesini bekleme kararı aldım. .eşim de sen bilirsin diyor..gerçekten geçen süre içerisinde gorusmediniz diye eşiniz surat bile yapmadı mi?

Söylediğiniz gibi bende olabilir miyim acaba? Bazen kendi kendime konuşmaya başladım sinirleniyorum söylemediğim sözler icin sonra yalnızken söyleniyorum. Bu kaynanalar ne istiyor anlamadım ben. Görümcem ne vakit arasam veya arasa illa laf sokar. Kv desen o da aynı biraz daha iyisi. Şu iki kadını düşünmek istemiyorum keşke hayatımdan komple çıksalar diyorum nefret ediyorum ya. Nasıl bir duruma gelebildiniz? Ben aramasan Emin’im kocama laf edecekler sanki kendileri çok arıyormuş gibi. Geçen konuşurken selam söylememişim diye eşim demedik laf bırakmadı nankörlüğüm mutlu desen kindarlıgım mı desen herşeyi saydırdı. Ana bacı nasıl dolduruyor çözemedim telefonla dahi hipnoz ediyorlar

Bir kuduz kv vakası daha

En son 3 sene önce ramazan bayramında gördüm.Bu süreçte sesini bile duymadım.
Eşim olayların farkında olduğu için hiç sorun yaşamadık.kayınvalidemin yaptıkları katlanılmaz bir hal almıştı bu durum hem psikolojimi hem de evliliğimi etkiliyordu.ben de 7 yılın sonunda konuşmama kararı aldım.
Eşim istediği zaman ailesini arar,belli periyotta görmeye gider.ben eşime tek kelime etmem, o da bana etmez.

Ben görüşmeme kararı aldım. Şuan istanbula anneme geldim zaten bir süre burda kalıp keyfini çıkarıcam hiç moralimi bozamam o çirkef kv için. Ve gittiğimde de bir araya geldiğim gün ona apaçık onunla görüşmek istemediğimi sırf oğlu için bu zamana kadar katlandığımı söylicem. Ne o bidaha evine gelir ne ben giderim. Yetti artık çünkü insanlık yapmamı haketmiyor.

Canım ben götürmek istemedim zaten ana eşim duygu sömürüsü yapıyor. Annem sevsin istiyorum görsün istiyorum diyor. Ki gördüğünde de bikere yalandan sevme numarası yaptı işte. Geçen gün yine geldi bana iftara utanmıyor da,çocuk kahkaha atıyor o survivor izliyor dönüp bakmıyor bile. Eşime karşı da çocuğu seviyormuş gibi gösteriyor.

Ben sizin hatır olayınıza anlam veremedim.
1 hatır 2 hatır tamam da 3.de hop ne oluyoruz der insan.
Eşimin amcasının hanımı ve 2 oğlu gezmeye gelmişler İstanbul'a. Geçen sene geldiklerinde bebeğim çok ağladığı için dışarıya yemeğe götürdük. Onu da sırf kayınbabamın hatrına yaptım.
Bu sene hiç davet etmedim.
Çünkü ne evlendiğim zaman ne 2 çocuk doğurduğum zaman arayıp tebrik etmemiş insan bu. Tin tin tin elini kolunu sallayarak gezmeye gelmeyi biliyosun Belçika'dan.
Kuzeni mesaj atmış eşime "abi biz geldik müsaitsen görüşelim"diye.
Eşime söyledim kusura bakma hatır da bir yere kadar. Nusr-et'te yemeye devam etsinler.
İnsan bir kıymet verir çocuklara çorap da olsa düşündüğünü gösterir.
Ki kayınvalidem zamanında kendini bunlar için paralamış insan. Her yurtdışından geldiklerinde bütün planını/programını bozup günlerce hizmet etmiş. Kafasına da sonradan dank etmiş ya neyse...
Bak hatır olayı bende de 1 kerecik işte. Uzun uzun yazdım kusura bakma.

Neden bu kadar iyi niyetlisin? Ya da deger mi kocan icin bile olsa bu kadina katlanmaya? Dogurduysa dogurdu tek doguran o mu.. senide anan dogurmus yani..

En doğrusunu yapmışsın,umarım aldığın kararı uygulayabilirsin. Anne yanında biraz toparlanırsın iyi gelir canım sana.
Benim kırılma noktam lohusalığımı zehretmesi oldu ve sonraki süreçte yaptıklarının kötülüğünden olduğunu iyice anlayınca kestirip attım.psikolojim düzeldi.neredeyse 3 yıldır görmüyorum çok çok rahatım artık.
Darısı başına olsun
Bebeğini de sağlıkla mutlulukla büyütmen dileğiyle.

Neden bu kadar iyi niyetlisin? Ya da deger mi kocan icin bile olsa bu kadina katlanmaya? Dogurduysa dogurdu tek doguran o mu.. senide anan dogurmus yani..
Böyle gıcık bir huyum var bayılıyorum şans vermeye. Karşımda ki herkesi insan sanıyorum çünkü. Ama artık görüşmeme kararı aldım hiç bir kuvvet beni bir daha o kadınla yan yana getiremez.

Yaparım inşallah :))
Bebeğim dışında daha değerli birşey yok benim için bu hayatta bu saatten sonra. Biraz bencil olmayı öğrenmem lazım. Malesef yapamıyorum aa yapıcam inşallah :)) teşekkür ederim canım benim

Bebeğinizi görüyor mu? Bende görüşmemeyi düşünüyorum ondan sordum. Benimde lohusalıgımda yapmadığı kötülük kalmadı

Böyle gıcık bir huyum var bayılıyorum şans vermeye. Karşımda ki herkesi insan sanıyorum çünkü. Ama artık görüşmeme kararı aldım hiç bir kuvvet beni bir daha o kadınla yan yana getiremez.
Iyi bi karar.. kararli ol ama yoksa ayni seyleri tekrar yasayabilirsin

Kadın seni öldürse gene gönlünü almaya gidecek gibisin. Neden bu manyağın peşinden koşma gereği hissettin? Büyüklere saygı göstermek lazım tamam ama büyük küçük herkes önce o saygıyı kazanmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…