Kv

Bacım sen en başta tavır koymamakta '' olsun dedim giitm ...'' demekle hata yapmışsın herkes haddini bilsin derdim otururdum yerimde çok da güzel tavır koyardım ben olsam
Mesafeli ol yoklarmış say eşinde giderse gider gitmezse gitmez ayy torunları bilmem ne falan da deme torun kıymeti bilecek insan bunu gösterir

Çok haklısın benim 3 abim hariç bütün erkekler evlenince aile delisi oluyor.eşimde evlendi ve tam bir aile delisi oldu bense hiçbirşey.ama işin ilginci abimlerde evlendiler ve ailelerini bırakıp eşlerinin delisi oldular.aileleriyle yilda 3 5 görusurler.enteresan bi durum.her 2 erkek grubunuda çözemedim.ortayı bulanada rastlamadim

Ortayı bulamıyorlar evet. Aslında eşim için o kadar kıymetli değil annesi kendi tek başına gitmiyor onu görmeye çok ilginç.
Gittiği zamanlar ki çok nadirdir ,birbirilerini yerler. Neyse ne halleri varsa görsünler bu saatten sonra.

Ben defalarca tavrımı koydum. Ya gittim geldim de mesafeliyim bakma. Bana geldiği zaman da sohbet filan etmiyorum sadece saygısızlık etmiyorum herşeye rağmen.
Terbiyesizlik yapıyorsa Allaha havale ediyorum genelde ama son günlerde tahammül sınırlarımı aştı.
Ve konuştuğumda çok da ağır konuşurum. Kızım için sinirlenip olay çıkarmak istemiyorum.

Tek bi gerçek var her iki tipde çekilmiyor .
Bazen eş bazen anne- baba mağdur oluyor erkek milleti hep böyle bazen iki kişiye birden aşık olanıda var.
Allah akıl fikir versin böylelerine.
Çoğu erkek maalesef 0-6 yaş kalıyor.

tamamını okumadım
burada kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin
kk da 10 yıllık üyeliğim var, eskiden burada herkes birbirine yardımcı olurdu
çok güzel dostluklarım olmustu
hatta boşanıp yeni bir sayfa açmama sebep olan üyeler vardı, aksamları msn de özelden yazısırdık

şimdi ise herkes kafa ezme derdinde
10 senelik üyeyim ben bile çekınıyorum konu acmaya
kesin banlanacağım ya da sürekli haksızsın diye eleştiri alacagım diye bosver

Ben es hatri falan da dinlemem. Esimin hatri var da benimki yok mu ne munasebet.. jameya senin gibi gelini bulmus yani tabi yapar cunku hic ses cikartmiyosun. Dislerini goster bence artik. Arti bebegi zorla goturup illa gostermek nedir. Birak gormesinler cocugunun nesi eksilcek anlamadim ki?

Niye israrla iyi olmaya calisiyorsunuz ki?
Esimin hatri demeyin bir degil iki degil yani neden israrla katlaniyorsunuz?

Evet karakteri oturan yada olgunlaşan erkek yok ne yazıkki.bayanlar en azından er yada geç olgunlaşiyor.birde empati yetenekleri yok.bi tarafı tutup diger tarafı yermekten ne anlıyolarsa cidden çocuk gibi

:))) ya son açtığım konuda kadına beddua ettim diye yemediğim hakaret kalmadı bende dayanamayıp toplu bi açıklama yapim dedim.
Saygısız değilim diye çirkef gelin düşman başına gelin oldum .
sizi sevmiyor demek ki.. hoş sevmek zorunda da değil sizinde olmadığınız gibi. masadan bir bardak kaldırmadı diye beddua edilmezdi çünkü. siz yinede beddua etmeyin iyi dualar edin... su akar yolunu bulur... onunla muhattap olmak zorunda olmadığınız gibi yardımda beklemeyin...

Ne yaptın ki :)
Dileme sabır daha faZla sabır istemiyorum :)) taş olsa çatlardı heralde.
her tavrına trip yapıyorum laf çarpıtıyordu onun yaptığı şeylere karşı...şöyle bir düşündüm de hep ondan kotu davranış geliyormuş ben de ona karşı kotu davranıyormuş gibi gösteriyor ..gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…