- 25 Aralık 2017
- 200
- 289
- 23
Bendekiler de o kategoride yalnız görümce KVYi sollar
Benimki oğlunu kıskandı. 15 saat sunı sancıyla normal Doğum yaptım gelene gidene Apokalipto hiçbirsey yapmadı Doğumda oğlum olmasa başaramazdı bile dediNiYe böyle bunlar yahu? Bir kadının en özel anıdır doğum ve sonrasını sakin geçirmesi gerekir. Resmen kıskanıyorlar bunlar.
Ne alaka yahu :) oğlu mu ıkınmış,oğlu mu sancı çekmiş?Benimki oğlunu kıskandı. 15 saat sunı sancıyla normal Doğum yaptım gelene gidene Apokalipto hiçbirsey yapmadı Doğumda oğlum olmasa başaramazdı bile dedibirde doktorlar hemşireler onu tebrık etmıs böyle bir evlat yetiştirdiği için.
Ay okudum da cvp yazamadım. Kafayı yiyorlar ya oğulları evlenince. Ciddi ciddi bakırköye yatırmalık hepsi :))Benim iki görümce var, ama daha küçükler o yüzden ne yararlarını gördüm ne zararlarını.
Zaten bir tane kuduz yeterli benim için bununla zor uğraşıyorum
Hayır çok manyak gördüm de ciddi ciddi ağzından köpükler saçanı ilk kez gördüm
Çok kararlıyım canım :) inşallah eşimşe kötü olmayız,olursak da boşanmak istediğimi söylerim daha fazla şansını zorlamaya devam ederse.Iyi bi karar.. kararli ol ama yoksa ayni seyleri tekrar yasayabilirsin
Esin gorussun tabii ama seni bu kdr uzen biriyle bi araya gelmenin manasi yok. Bundan zararli cikan hep sen. Degmez inan iyi yapiyosunÇok kararlıyım canım :) inşallah eşimşe kötü olmayız,olursak da boşanmak istediğimi söylerim daha fazla şansını zorlamaya devam ederse.
Ben çoktan sildim aslında hayatımdam görmezden geldim hep.Esin gorussun tabii ama seni bu kdr uzen biriyle bi araya gelmenin manasi yok. Bundan zararli cikan hep sen. Degmez inan iyi yapiyosun
Cok iyi biliorum o mevzulari ama iste kan bagi degil can bagi gerek. Heleki dogum zamani yasanilanlar asla unutulmuyor. Bilmiyorum belkide ben kinci vicdansiz biriyimdir.. o yuzden boyle dusunuyorumdurBen çoktan sildim aslında hayatımdam görmezden geldim hep.
Ama doğumdan sonra sinirlerimi çok yıprattı görmezden gelmek mümkün olmuyor pek.
Değmediğinin farkındayım bende. Sevmediğin insanlarla görüşmek benim sinirlerimi bozuyor zaten her zaman görüşmek istemediğim insanları hayatından sildim,ama bu biraz zor oldu. Malüm eş ailesini silmek kolay olmuyor.
Cok iyi biliorum o mevzulari ama iste kan bagi degil can bagi gerek. Heleki dogum zamani yasanilanlar asla unutulmuyor. Bilmiyorum belkide ben kinci vicdansiz biriyimdir.. o yuzden boyle dusunuyorumdur
Ay okudum da cvp yazamadım. Kafayı yiyorlar ya oğulları evlenince. Ciddi ciddi bakırköye yatırmalık hepsi :))
Onlar da bunu çekemiyorlar zaten :)Valla oğlunu himayem altına aldım kusura bakmasın
Bana kalsa bir bardak su uzatmam öyle insana.Önce ki konuna da göz gezdirdim. O konuda bana göre de hatalısın. Kadının ne olduğunu nasıl olduğunu biliyorsun. Madem zorla da olsa davet ettin yedirdin niye beklentiye girip yedirdiklerini haram ediyorsun ki. Madem yemeği sadece kocana yaptın onu da yok say. Yemeğe sokaktan biri gelmiş gibi davranabilirsin. Yedirip arkasından saydırmak tuhaf olmuş
Onlar da bunu çekemiyorlar zaten :)
Valla canım çeksin çekemesin bir kere hiç takmıcaksın. Ben şu an hiç görüşmüyorum ama, bu kadar yapamam dersen de bu iyi niyetini biraz bi kenara bırakman lazım. Malesef bazen anne bile olsalar gram iyi niyeti güzelliği haketmeyen insanlar olabiliyor, bize böylelerinden denk gelmiş.
O yüzden içinden geldiği gibi davran, eşinin annesi diye iyi davranmak zorunda hissetme kendini. Bende başlarda eşim kırılmasın üzülmesin aman boşver diyordum ama, en son kendiside gördü gerçekleri benim anlatmama dahi gerek kalmadı.
Hatalı olduğun konu sadece fazla iyi niyetin. Yapma bunu, boşver sen üzüleceğine başkası üzülsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?