Kv yüzünden eşimle kavga ediyoruz hiç rahat bırakmıyor bizi

valla küserse küssün alınırsa alınsın deyip kapıyı bile açmazdım.bir olur iki olur da bu kadar pişkinlik de fazla.kocanla mı evlisin kv ile mi belli değil.

Al karsina konuş,her zaman buyur gel ama biraz biz de kendi kendimize vakit geçirmek istiyoruz bize de zaman kalsın gel yemek yiyelim git,gel kahve içelim git ,,illa kavga etmeyelim diye anlat

Ben de bazı konularda aynı durumdayım sizinle. Ama ben hep kendimi suçluyorum. Sanki bebeğimi kıskanıyo gibiyim. O oturup çocuk kucağında ikisaat aralıksız seviyoken ben o ara yemek koymak çay koymak veya ev işi yapmak zorunda kalıyorum diye içten içe hem çocuğumu özleyip hem de kıskanıp sonra da ne fesatsın kızım deyip kendime kızıyodum. Aynı konudan mğzdarip birini görünce şaşırdım zira kendimi tek sanıyodum

Ben aksıne kv oldugu zaman hıcbır ıs yapamıyorum bebegımı onunla yalnız bırakamıyorum

Her kapıyı caldıgında acma musaıt degıldım deyın esım bırakmadı kı acayım kapıyı deyın bır ıkı kuser sonra alısır saat uygulaması koyun

Beni bu kadar bunaltan bir insan kırılmış mı, küsmüş mü azıcık bile düşünmem ya. Uzak bir yere taşınma imkanım yoksa, ömrümü böyle geçirmektense, küsmesini göze alır açık açık söylerdim; ailemizle baş başa zaman geçirmeye ihtiyacımız var, bize biraz alan bırakın, diye. Eşim destek olmuyorsa, onu da bir güzel haşlardım. Buradaki bazı insanların "insanüstü" sabrı beni gerçekten çok şaşırtıyor. Valla on kere cinnet geçirmiştim yerinizde olsam.

Özel hayatınız filan kalmamış ne demek 7 saat hergün siznnle geçirmek herşeyin ortası iyidir aşırısı huzur bozar haftada çok yakın yerde oturuyorsanız hadi 3 kere gelse 3 saat kalıp gitse neyse de ama insan kendisinden bile bıkıyor inşaAllah kk üyeleri iyi bir çözüm bulurlar bu derdinize Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah

Tepkini koymazsan yakında evleri birleştirelm derler benimkide öyleydi ben geldiğinde çok muhatap olmadm çok fazla konşmadım eşimde sinirli bi yapıya sahip annem sonçta birley diyemem desede sinirli halleriyle annesine belli etti gelmemesi gerektiğini şuan kafam rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…