• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla hep tartısyoruz

Bu adam düzelmez. Madem boşanmak istemiyorsunuz kendinizi garantiye alın. Bulduğunuz her fazla kuruşu biriktirin. Bebeğiniz büyüyünce çalışmaya başlayın eğer o zamana kadar o sizi boşamazsa..

Ben anlamıyorum boşanmaktan neden bu kadar korkulur. Ölüm var yahu.. böyle mi geçip gideceksiniz dünyadan gerçekten…
Eskidendi o kuruş biriktirme ki. Şimdi elinde ev araba olmadıktan sonra boşa yani. Neyse hemen işe başlamalı. Ben ilk çocuğumda 4,5 aylık başlamıştım. Böyle bir heriften bir cacık olmaz

Eskidendi o kuruş biriktirme ki. Şimdi elinde ev araba olmadıktan sonra boşa yani. Neyse hemen işe başlamalı. Ben ilk çocuğumda 4,5 aylık başlamıştım. Böyle bir heriften bir cacık olmaz
Almanyadaysa eğer 2 yıllık izin boyunca işssizlik maaşı gibi bir şey alıyor kadınlar. Fena para da değil, boşnasa da yaşayabilir konu sahibi

Nasıl oldu son durum? Konuştunuz mu?

Normalde hemen aldatıyor vs demem kimseye aklıma da gelmez ama kendi sosyal medyasını kapatıp sizide gizlemesi, spora vs gitmesi çok normal gelmedi üzgünüm ama aldatıyor büyük ihtimalle

Back