• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla hep tartısyoruz

Merhaba ben 4 yılık evlıyım ve 3 aylık bi bebegım var eşim bebek dogdugundan berlı yogun calısyordu hep ben calısmasına bırsey demıyorum calısabılır iş bu ama sorun su kalan bos vaktını ya arkdaslarıyla geceye kadar dısarıda gecırıyor bu cocuk yokkende boyleydı cocuktan sonra fıtnese baslası spor yapcagım dedı yazıldı basladı bunda bos vaktınj oraya gıdıyor spor yapıyor sonra arkdaslarıyla duruyor orda saat 23den once eve gelmıyor spora 2 gun gıdıyor 1 gun evde o evde oldugu gunde ıla bı ıs cıkıyor bızde bubyuzden tartısıyoruz hephergun sonra suclu benım ben kendımı toplan gerekıyor oluyor zaten cocuk gecelerı uyumuyor aglıyor oda calısyor dıye 2 haftadır ayrı yatıyoruz baska odalarda ne yaocagımı sasırdım hergun aglamaktan yoruldum sevıyorum gerı kıyamıyorum ona ama cok yıpardım yenı annelık ve esımın bu hali sırf cocugum ıcın hayata gülümsüyom Son zamandır bosanmak ıstemıyorum kendıme soz verıyom karısmıycam ıstedıgı gıbı gelsın gıtsın dıyorum onuda yapamıyorum sosyal hayatım zaten yok yemek yemege dusa gırmeye zor vakıt buluyorum yenıdoganım oldugu ıcın annelıgımı bıle sorguluyorum suclu kendım gıbı hsıedıyorum ama suclu degılm dıyorum napcam ben ya :KK43: :KK43:
Öyle sizin dediğiniz gibi olmaz. Babanızın kapısından getirmediniz ya, oturup sizle eni konu çocuk yapıyorsa sırtında taş da taşısa eve gelince size ve çocuğa zaman ayırmak zorunda. Sizin de kendinize vakit ayırabilmeniz için işlerini ona göre planlamak zorunda. Alsın iki dumbbell evde yapsın sporunu, siz de arkadaşınızla bir kahve için. Siz her şeye yetmeye çalışırken hiçbir şeye yetemediğini düşünen sadece desteğe ihtiyacı olan bir annesiniz ve emin olun geçecek bu günler o evlat büyüyecek birlikte gezip tozacağınız günler gelecek. Ama siz kendinize bu zorlu dönemde yardımcı olmayan eşinizin tavırlarını unutabilecek misiniz.?

Kadınlar belki genç yaşta evlenebilir ki bana göre hiç bir kadın 27 den önce evlenmemeli. Kendi değerini bilip maddi gücünü eline alıp evlenmeli. Erkekler 30nda bile hala olgunlaşamamışken 22 23 yaşında evlenenler hala ergenlikte oldukları için evlilik sorumluluğunu alamıyorlar. Birde bir heves çocuk isteyip onu da lafın gelişi seviyorlar. O yüzden yapabileceğiniz değiştirebileceğiniz pek bir şey yok.Zamanla hayattan hevesini alınca düzelir inş. Ben eşinizin de genç olduğunu düşünrek yazıyorum ama eğer genç değilse bekleme boşuna arkadaşım. Değişmez

Merhaba ben 4 yılık evlıyım ve 3 aylık bi bebegım var eşim bebek dogdugundan berlı yogun calısyordu hep ben calısmasına bırsey demıyorum calısabılır iş bu ama sorun su kalan bos vaktını ya arkdaslarıyla geceye kadar dısarıda gecırıyor bu cocuk yokkende boyleydı cocuktan sonra fıtnese baslası spor yapcagım dedı yazıldı basladı bunda bos vaktınj oraya gıdıyor spor yapıyor sonra arkdaslarıyla duruyor orda saat 23den once eve gelmıyor spora 2 gun gıdıyor 1 gun evde o evde oldugu gunde ıla bı ıs cıkıyor bızde bubyuzden tartısıyoruz hephergun sonra suclu benım ben kendımı toplan gerekıyor oluyor zaten cocuk gecelerı uyumuyor aglıyor oda calısyor dıye 2 haftadır ayrı yatıyoruz baska odalarda ne yaocagımı sasırdım hergun aglamaktan yoruldum sevıyorum gerı kıyamıyorum ona ama cok yıpardım yenı annelık ve esımın bu hali sırf cocugum ıcın hayata gülümsüyom Son zamandır bosanmak ıstemıyorum kendıme soz verıyom karısmıycam ıstedıgı gıbı gelsın gıtsın dıyorum onuda yapamıyorum sosyal hayatım zaten yok yemek yemege dusa gırmeye zor vakıt buluyorum yenıdoganım oldugu ıcın annelıgımı bıle sorguluyorum suclu kendım gıbı hsıedıyorum ama suclu degılm dıyorum napcam ben ya :KK43: :KK43:
Yatağı da ayırmayın siz yatın odanızda, o da gece sizin nasıl uykusuz kaldığınızı görsün. Çocuk yaparken iki değil 102 kere düşünsün.

Çocuktan önce de böyle olan bir adamın neyine güvenerek evlat sahibi oldunuz daha baştan belliymiş bu adamın bir evlat sorumluluğu almayacak biri olduğu. Sizinle bile ilgilenmemiş hayatını bekar gibi yaşıyor. Spor yapmasın arkadaşlarıyla zaman geçirmesin demiyorum ama evi ve eşiyle alakası sıfır olan biriyle de çocuk yapıyorsanız söylenmeye hakkınız yok diye düşünüyorum. Siz böyle kabul etmişsiniz bu adamı sonuçta ve bu adamın böylr devam edeceği belliymiş. Siz yine de çocuk istediyseniz bu şartlarda mecbur siz kendiniz ilgileneceksiniz yapacak bir şey yok. Kendi düşen ağlamaz siz de ağlamayın. Boşanın demiyorum boş yere zaten yapmayacaksınız kıyamıyormuşsunuz 😂
Her ne olursa olsun konu sahibi şuan psikolojik olarak çok kötü durumda görünüyor. Buraya yazıp belki kafasını dağıtma gereği duydu. Eşimi de seviyorum kıyamıyorum diyor. Ağlıyorum her gün duş alacak vakit ya da uyuyacak vakit yok diyor. Eleştiriniz asla yapıcı değil.

Cocuk yokken de aynı davranıslardan rahatsız oldugunuz adama cocuk yapmaya sizi ikna eden motivasyonunuz nedir? he sey cocuk olunca düzelir diceksiniz, yada korunurken kaldınız.
Bu soruyu hic sormadım sayın. İnsanlar kadın erkek fark etmeksizin sevdiği insanla vakit gecirir, ve
Bu icten gelir. İcten gelmeyen bi durum varsa dısardaki organizasyonu her ne ise sizden daha fazla değer veriyor o dısardaki akısa, daha fazla rahatlatıyor kendini iyi hissediyor ve seviyor o ortamı. Gercek seven erkek inanın arada bırakmıyor, sevdiği kadının cocugunun yanında oluyor.
Ayrı yatmanız karşısında esinizin tepkisi ne oldu sevgili konu sahibi?umırsamadı değil mi?
sizin evliliğiniz cekirdekten ayrılmış, ben böyle görüyorum.
Yorumla sizi kırdıysam affola. Ama gercekler cok ortada.
Sevginin cinsiyeti yoktur kadında olsa erkekte olsa onla vakit gecirmek ister.
Benim bildiğim bu

Merhaba ben 4 yılık evlıyım ve 3 aylık bi bebegım var eşim bebek dogdugundan berlı yogun calısyordu hep ben calısmasına bırsey demıyorum calısabılır iş bu ama sorun su kalan bos vaktını ya arkdaslarıyla geceye kadar dısarıda gecırıyor bu cocuk yokkende boyleydı cocuktan sonra fıtnese baslası spor yapcagım dedı yazıldı basladı bunda bos vaktınj oraya gıdıyor spor yapıyor sonra arkdaslarıyla duruyor orda saat 23den once eve gelmıyor spora 2 gun gıdıyor 1 gun evde o evde oldugu gunde ıla bı ıs cıkıyor bızde bubyuzden tartısıyoruz hephergun sonra suclu benım ben kendımı toplan gerekıyor oluyor zaten cocuk gecelerı uyumuyor aglıyor oda calısyor dıye 2 haftadır ayrı yatıyoruz baska odalarda ne yaocagımı sasırdım hergun aglamaktan yoruldum sevıyorum gerı kıyamıyorum ona ama cok yıpardım yenı annelık ve esımın bu hali sırf cocugum ıcın hayata gülümsüyom Son zamandır bosanmak ıstemıyorum kendıme soz verıyom karısmıycam ıstedıgı gıbı gelsın gıtsın dıyorum onuda yapamıyorum sosyal hayatım zaten yok yemek yemege dusa gırmeye zor vakıt buluyorum yenıdoganım oldugu ıcın annelıgımı bıle sorguluyorum suclu kendım gıbı hsıedıyorum ama suclu degılm dıyorum napcam ben ya :( :(
Bazı kadınlar ne kadar iyi sabırlı ve fedakar keske erkek olsaydim sizinle evlenirdim

Üzgünüm ama çok benzer senaryoyu bende yaşadım eşim 2 ay çocuğu kucağına bile almadı zarar veririm diye her şeye karışmaya gelince karışırdı ama neden emmiyo neden az kilo aliyo neden mama veriyon vs. Ama gece uyaniyo diye yanimizda bile uyumazdi. Çocuğunu gerçekten sevmek bence yanına gelip okşamakla opmekle bitmiyor ilgi şefkat göstermek zaman geçirmek gerek. Şimdi ne durumda miyiz aynı evde 2 yabancı. Biz eşimle 2 haftadır konuşmuyoruz eşim çocukla da sınırlı iletişimde erkekler bu olayı gerçekten yanlış anlıyor. Benle küsünce çocuğuyla da küsüyor. Kızım 3 yaşında alıp bi gezdireyim parka götüreyim ilgileneyim yemek yedireyim bisey yok yani. Umarım sizin eşiniz düzelir ama kesinlikle aman kavga çıkmasın karismayayim demeyin öyle dedikçe daha da kötüye gidiyor durum. Varsın kavga çıksın ama erkek de sorumluluklarını bilsin bilmiyorsa zaten olay gideceği yere varıyor

Cocuk yokken de aynı davranıslardan rahatsız oldugunuz adama cocuk yapmaya sizi ikna eden motivasyonunuz nedir? he sey cocuk olunca düzelir diceksiniz, yada korunurken kaldınız.
Bu soruyu hic sormadım sayın. İnsanlar kadın erkek fark etmeksizin sevdiği insanla vakit gecirir, ve
Bu icten gelir. İcten gelmeyen bi durum varsa dısardaki organizasyonu her ne ise sizden daha fazla değer veriyor o dısardaki akısa, daha fazla rahatlatıyor kendini iyi hissediyor ve seviyor o ortamı. Gercek seven erkek inanın arada bırakmıyor, sevdiği kadının cocugunun yanında oluyor.
Ayrı yatmanız karşısında esinizin tepkisi ne oldu sevgili konu sahibi?umırsamadı değil mi?
sizin evliliğiniz cekirdekten ayrılmış, ben böyle görüyorum.
Yorumla sizi kırdıysam affola. Ama gercekler cok ortada.
Sevginin cinsiyeti yoktur kadında olsa erkekte olsa onla vakit gecirmek ister.
Benim bildiğim bu
Ben bı kac kere gerı gelmesı ıcın tepkı verdım ama gelmedı gerı yataga ve bugunde tartıstık ve ayrı yatcak

Kendine ait sosyal medya hesabı vardı onu kapatı benım hesplarımıda özele cekti :KK43:
kendininkini kapattı ki sen ne haltlar karıştırdığını görme diye senden habersiz yeni açtı
seninkini özele aldı ki haltlar karıştırdıkları sana kolay ulaşamasın

sen yine boşanmak isteme hobi olarak ama
nasılsa eşin seni yakında boşayacak

kendininkini kapattı ki sen ne haltlar karıştırdığını görme diye senden habersiz yeni açtı
seninkini özele aldı ki haltlar karıştırdıkları sana kolay ulaşamasın
Benım suphemde bundan yana ama daha yakalamadım

Bosanmak tek cozum mu sizce benım yasım kucuk yanlıs kararlar almak ıstemıyorum duzelmez mı ?

düzelir mi sence
küçük yaşta evlilik
tüm sorumluluklardan arınmış kendi hayatını yaşayan bir adam
çocuğu bakılıyor yemeği yapılıyor
donları çorapları yıkanıyor
ana baba dırdırı da çekmiyor
ve bütün bunlara ses çıkarılmıyor
neden düzelsin

düzelir mi sence
küçük yaşta evlilik
tüm sorumluluklardan arınmış kendi hayatını yaşayan bir adam
çocuğu bakılıyor yemeği yapılıyor
donları çorapları yıkanıyor
ana baba dırdırı da çekmiyor
ve bütün bunlara ses çıkarılmıyor
neden düzelsin
sanırım herkez haklı ben cabalıyorum ama ne ıcın kım ıcın belkı kızımla daha saglıklı mutlu olcagım bı hayat var bu streseten uzak

sanırım herkez haklı ben cabalıyorum ama ne ıcın kım ıcın belkı kızımla daha saglıklı mutlu olcagım bı hayat var bu streseten uzak
Harekete geçmen lazım, sen cinnet geçirmeden bu adam düzelmez. Kıyemet koptuktan sonra düzelirse durumu değerlendirirsin ama kendi kendine düzelmesini bekleme

Harekete geçmen lazım, sen cinnet geçirmeden bu adam düzelmez. Kıyemet koptuktan sonra düzelirse durumu değerlendirirsin ama kendi kendine düzelmesini bekleme
Nasıl bı hareket kavgada hıc altan almıyorum karsıkşık verıyom bagrıyom evı terk etmekle tehıt ettım her tehdıtı yaptım baska napabılırım cıkıp gıdem mı yoksa acıgını mı bulam aılememı anlatam bılemedım gerı suclu ben olmak ıstemıyorum kanıtlı cıkmak ıstıyorum herkezın karsısına

Cok ıstıyordu hamılık boyunca ne zmn gel ek dıye dıye öldü ki erken dogum yaptım kızınıda cok sevıyor gelır sever
Sever tabii ki babası önemli olan arada gelip sevip sonra kendi hayatına dönmesi değil o bebeğe gerçekten babalık yapması, onu hayatına alması.
Eşiniz ne sizi ne de bebeğinizi hayatınıza dahil etmiyor.
Her gece eve 23 t geldikten sonra o hayatı birlikte paylaşmış olmuyorsunuz.
Eş olmak bu değil.
Böyle adamları eve bağlamak için çocuk yapıyorsunuz sonra şikayet ediyorsunuz.

Sever tabii ki babası önemli olan arada gelip sevip sonra kendi hayatına dönmesi değil o bebeğe gerçekten babalık yapması, onu hayatına alması.
Eşiniz ne sizi ne de bebeğinizi hayatınıza dahil etmiyor.
Her gece eve 23 t geldikten sonra o hayatı birlikte paylaşmış olmuyorsunuz.
Eş olmak bu değil.
Böyle adamları eve bağlamak için çocuk yapıyorsunuz sonra şikayet ediyorsunuz.
O eve baglansın dıye degıl ömür boyu beraber olcagız dıye guvendıgım ıcın yaptım burası dansıma yerı degılmı bende danısıyorum olmusla ölmüşe care varmı bundan sonra ne yapabılırım onu soruyom

Ben bı kac kere gerı gelmesı ıcın tepkı verdım ama gelmedı gerı yataga ve bugunde tartıstık ve ayrı yatcak
neden gelmedi sizce peki yatağa esiniz?
Severek mi evlendiniz bilmiyorum ama, 2 taraflı bi sevgi olduğunu düşünmüyorum. Esiniz muhtemelen evleneyim çocuğum olsun düşüncesiyle hareket eti yada görücü usulü evlendiniz.
Ben size sevgisi oldugunu düşünmüyorum
Ve bu sekilde yasamak cok zor
Düzelir diye bi cocuk daha doğurmayın olur mu? Sevgisizlik düzelmez

neden gelmedi sizce peki yatağa esiniz?
Severek mi evlendiniz bilmiyorum ama, 2 taraflı bi sevgi olduğunu düşünmüyorum. Esiniz muhtemelen evleneyim çocuğum olsun düşüncesiyle hareket eti yada görücü usulü evlendiniz.
Ben size sevgisi oldugunu düşünmüyorum
Ve bu sekilde yasamak cok zor
Düzelir diye bi cocuk daha doğurmayın olur mu? Sevgisizlik düzelmez
Zaten ıstemıyorum bı kızım var Allah isteyene versın

Back