- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.681
- 78
Öyle sizin dediğiniz gibi olmaz. Babanızın kapısından getirmediniz ya, oturup sizle eni konu çocuk yapıyorsa sırtında taş da taşısa eve gelince size ve çocuğa zaman ayırmak zorunda. Sizin de kendinize vakit ayırabilmeniz için işlerini ona göre planlamak zorunda. Alsın iki dumbbell evde yapsın sporunu, siz de arkadaşınızla bir kahve için. Siz her şeye yetmeye çalışırken hiçbir şeye yetemediğini düşünen sadece desteğe ihtiyacı olan bir annesiniz ve emin olun geçecek bu günler o evlat büyüyecek birlikte gezip tozacağınız günler gelecek. Ama siz kendinize bu zorlu dönemde yardımcı olmayan eşinizin tavırlarını unutabilecek misiniz.?Merhaba ben 4 yılık evlıyım ve 3 aylık bi bebegım var eşim bebek dogdugundan berlı yogun calısyordu hep ben calısmasına bırsey demıyorum calısabılır iş bu ama sorun su kalan bos vaktını ya arkdaslarıyla geceye kadar dısarıda gecırıyor bu cocuk yokkende boyleydı cocuktan sonra fıtnese baslası spor yapcagım dedı yazıldı basladı bunda bos vaktınj oraya gıdıyor spor yapıyor sonra arkdaslarıyla duruyor orda saat 23den once eve gelmıyor spora 2 gun gıdıyor 1 gun evde o evde oldugu gunde ıla bı ıs cıkıyor bızde bubyuzden tartısıyoruz hephergun sonra suclu benım ben kendımı toplan gerekıyor oluyor zaten cocuk gecelerı uyumuyor aglıyor oda calısyor dıye 2 haftadır ayrı yatıyoruz baska odalarda ne yaocagımı sasırdım hergun aglamaktan yoruldum sevıyorum gerı kıyamıyorum ona ama cok yıpardım yenı annelık ve esımın bu hali sırf cocugum ıcın hayata gülümsüyom Son zamandır bosanmak ıstemıyorum kendıme soz verıyom karısmıycam ıstedıgı gıbı gelsın gıtsın dıyorum onuda yapamıyorum sosyal hayatım zaten yok yemek yemege dusa gırmeye zor vakıt buluyorum yenıdoganım oldugu ıcın annelıgımı bıle sorguluyorum suclu kendım gıbı hsıedıyorum ama suclu degılm dıyorum napcam ben ya![]()
![]()