• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla hep tartısyoruz

O eve baglansın dıye degıl ömür boyu beraber olcagız dıye guvendıgım ıcın yaptım burası dansıma yerı degılmı bende danısıyorum olmusla ölmüşe care varmı bundan sonra ne yapabılırım onu soruyom
Tavrını net bir şekilde ortaya koymalısın.
Bence boşanmalısın ama boşanmak istemiyorum dediğin için fikrimi söylemedim.
Boşansan ne değişecek hayatında?
Zaten ortada bir eş yok ki tek başına sabahtan akşama, akşamdan sabaha tek başına bebek bakıyorsun.
Bir de yurt dışındaymışsın çok şanslısın .
Hiç düşünme koy tavrını böyle devam edeceksen bitsin de.

Tavrını net bir şekilde ortaya koymalısın.
Bence boşanmalısın ama boşanmak istemiyorum dediğin için fikrimi söylemedim.
Boşansan ne değişecek hayatında?
Zaten ortada bir eş yok ki tek başına sabahtan akşama, akşamdan sabaha tek başına bebek bakıyorsun.
Bir de yurt dışındaymışsın çok şanslısın .
Hiç düşünme koy tavrını böyle devam edeceksen bitsin de.
Suan aklımda o var ama cesaretım yok nıye bılmıyorum

Eşiniz evli gibi yaşamıyor.
Bu kadar dışarıda vakit geçiren, evi otel gibi kullanan adamın sadakat noktasında sıkıntılı olması yüksek ihtimal.
Sizde sorun çıkmasın diye susmaya çalışıyorsunuz birde. Evde küçücük bebeği, karısı var ama yatmadan yapmaya geliyor beyfendi. Cocugu da seviyormuş, görürse sever tabi.

Suan aklımda o var ama cesaretım yok nıye bılmıyorum
İstersen önce kendine bir hayat kur.
Onu düşünmeden.
Sanki hayatından çıkmışcasına.
Al bebeğini gez, toz.
Ailenle, arkadaşlarına görüş.
Çok konuşma, hesapta sorma sorarsa kısa net cevaplar ver.
Neden böylesin derse senin istediğin gibi ilerliyor işte evliliğimiz dersin.
Kendini hazırla.
Planlar yap, mesela boşandıktan sonra nasıl bir hayat seni bekliyor yeni evi nasıl kuracaksın gibi.
Yavaş yavaş hazırla kendini.

soz verıyom karısmıycam ıstedıgı gıbı gelsın gıtsın dıyorum
Beyefendi doğum kilolarını mı vermeye çalışıyormuş acaba sordunuz mu fitnessa yazılmış ya okurken buradan ben siiiiiniiiirrr oldum paşa hazretleri sizin ne kadar uykusuz kendinize bakmaya fırsatınız olmadığını biliyor mu acaba bebeği alır o spor salonunda emziririm o kadar dar gelir o spor salonu ona 😂😂😂

Beyefendi doğum kilolarını mı vermeye çalışıyormuş acaba sordunuz mu fitnessa yazılmış ya okurken buradan ben siiiiiniiiirrr oldum paşa hazretleri sizin ne kadar uykusuz kendinize bakmaya fırsatınız olmadığını biliyor mu acaba bebeği alır o spor salonunda emziririm o kadar dar gelir o spor salonu ona 😂😂😂
Yuzumu gülümsetınız Allahta sizi güldürsün :)

Eşiniz evli gibi yaşamıyor.
Bu kadar dışarıda vakit geçiren, evi otel gibi kullanan adamın sadakat noktasında sıkıntılı olması yüksek ihtimal.
Sizde sorun çıkmasın diye susmaya çalışıyorsunuz birde. Evde küçücük bebeği, karısı var ama yatmadan yapmaya geliyor beyfendi. Cocugu da seviyormuş, görürse sever tabi.
Zaten guvenim yok o konuda ama yaklayamadim daha suphem var gibi

Kk de hiç sert yorum yapmadım ama size yapacağım..
27 haftalık hamileyim... 4 yaşında ve 10 yaşında da oğullarımız var...
İnanın eşim böyle olmuş olsaydı şuan eşim olmazdı. Büyük konuşuyorum evet, ben evde bakıcı hizmetçi gibi durup akşama kadar yetmedi sabaha kadar kısır döngüde bunalıma gireceğim
O keyfi yaşayacak yok öyle Bi dünya.
Çocuk olmasa da öyle Bi dünya olamaz ben niye evlendim seninle diye çoktan dikilmiştim karşısına. Hayatı işleri stresi paylaşmayıp keyfi yaşanacaksa bu hayat evlilik niye oldu o zaman evlenmeseydin benimle der alır çantamı çıkardım. Elbette bu Bi blöf olurdu başta...
Beni tutmuyor mu o zaman gerçekten giderdim dön diye yalvarana kadar da dönmezdim.
Aklını başına topla geç kalmış değilsin adamı değiştirip görmesini sağlayabilirsin
He değişmiyor mu o zaman ne kadar sevsende güle güle demelisin. Yoksa bebeğinle evde kendini yiyip gençliğini soldurursun. Ama ayrılırsan evladınla çok güzel bir bekar anne olarak hayatını yaşayabilirsin, yeniden sevebilir değer görebilirsin. Tecrübeyle sabit 😉
Allah kolaylık versin...
Öncelikle eşini karşına al ya yaygara çıkar ya insan gibi konuş ama Bi şekilde önünü kes, kesilmiyorsa hala gözü dışarıdaysa hala aynı odaya dönmemekte ısrar ediyorsa şundan emin olmalısın o adam seni sevmiyor...
Bebek ağlıyor diye oda ayırmak nedir ya ananın evinden mi getirdin sen o bebeği, senin evladında onum değil mi?
Herşeyi yüklenme çocuk ağlıyor yoruldum de ver kucağına dön arkanı yat uyumasanda bırak uyutsun sorumluluk ver biraz.

Kk de hiç sert yorum yapmadım ama size yapacağım..
27 haftalık hamileyim... 4 yaşında ve 10 yaşında da oğullarımız var...
İnanın eşim böyle olmuş olsaydı şuan eşim olmazdı. Büyük konuşuyorum evet, ben evde bakıcı hizmetçi gibi durup akşama kadar yetmedi sabaha kadar kısır döngüde bunalıma gireceğim
O keyfi yaşayacak yok öyle Bi dünya.
Çocuk olmasa da öyle Bi dünya olamaz ben niye evlendim seninle diye çoktan dikilmiştim karşısına. Hayatı işleri stresi paylaşmayıp keyfi yaşanacaksa bu hayat evlilik niye oldu o zaman evlenmeseydin benimle der alır çantamı çıkardım. Elbette bu Bi blöf olurdu başta...
Beni tutmuyor mu o zaman gerçekten giderdim dön diye yalvarana kadar da dönmezdim.
Aklını başına topla geç kalmış değilsin adamı değiştirip görmesini sağlayabilirsin
He değişmiyor mu o zaman ne kadar sevsende güle güle demelisin. Yoksa bebeğinle evde kendini yiyip gençliğini soldurursun. Ama ayrılırsan evladınla çok güzel bir bekar anne olarak hayatını yaşayabilirsin, yeniden sevebilir değer görebilirsin. Tecrübeyle sabit 😉
Allah kolaylık versin...
Öncelikle eşini karşına al ya yaygara çıkar ya insan gibi konuş ama Bi şekilde önünü kes, kesilmiyorsa hala gözü dışarıdaysa hala aynı odaya dönmemekte ısrar ediyorsa şundan emin olmalısın o adam seni sevmiyor...
Bebek ağlıyor diye oda ayırmak nedir ya ananın evinden mi getirdin sen o bebeği, senin evladında onum değil mi?
Herşeyi yüklenme çocuk ağlıyor yoruldum de ver kucağına dön arkanı yat uyumasanda bırak uyutsun sorumluluk ver biraz.
Burdaki yazilanlari deniycem 1 hafta boyunca olmazsa gidecegim oyle deniycem olmuyorsa zorlamiycam

Burdaki yazilanlari deniycem 1 hafta boyunca olmazsa gidecegim oyle deniycem olmuyorsa zorlamiycam
Bi çoğunu okudum inşallah birinden biri işe yarar inşallah Allah sana gönlündekini verir.. Elbette yuva yıkmak zordur ama öncesinde o raddeye gelmeden her yol denenmelidir... Kimse istemez ayrılmayı kimse de burda sana hemen ayrıl diyemez ama şunu da unutma böyle devam eden bir evlilik de evlilik değildir

Ne demek kıyamıyorum? Adamın umrunda bile değil bekar hayatı yaşıyor kafasına göre bütün stres sorumluluk sizde. Alıştırmayın,devam etmesin bu düzen böyle. Gerekirse kavga edin ses yükseltin ezdirmeyin kendinizi. çocuk büyüdükçe artacak sizin sorunlar.

Bu adam düzelmez. Madem boşanmak istemiyorsunuz kendinizi garantiye alın. Bulduğunuz her fazla kuruşu biriktirin. Bebeğiniz büyüyünce çalışmaya başlayın eğer o zamana kadar o sizi boşamazsa..

Ben anlamıyorum boşanmaktan neden bu kadar korkulur. Ölüm var yahu.. böyle mi geçip gideceksiniz dünyadan gerçekten…

Nasıl bı hareket kavgada hıc altan almıyorum karsıkşık verıyom bagrıyom evı terk etmekle tehıt ettım her tehdıtı yaptım baska napabılırım cıkıp gıdem mı yoksa acıgını mı bulam aılememı anlatam bılemedım gerı suclu ben olmak ıstemıyorum kanıtlı cıkmak ıstıyorum herkezın karsısına
Annesi madem arkanızda annesiyle tekrar konuşun, muhtemelen geçici düzelme olur. Önce ailelerle çözmeye çalışacaksınız olmazsa evi terketme ve boşanma aşamalarına geçeceksiniz. Ya da böyle kabullenip devam edeceksiniz. Çok seçenek yok maalesef.

Eşin çok kötü vicdansız biri! Benim bebeğim ağladığında komşu bile arardı birşeye ihtiyacın var mı diye. Bunca yıl yiyip içip yatmış bir süre daha spor yapsa ölmez. Şöyle bir herife 2. Çocuk yapma bence. Ne diye ayrı yatıyorsun? O da uyumasın senle. Ben hem çalışan hem çocuklarına bakan bir anne olarak diyorum ki çocuk bakmak çok daha zor. Üstelik işim son derece riskli

Back