Bence iş bul çocuğu da kv ye bırak. Bıksın iyice. Şimdi sizin evde ekmek elden su gölden rahat rahat yaşıyor. Sen bütün işi ona kitlemezsen bu böyle devam edecekMerhaba arkadaslar.
3 yıllık evlıyız bır tane oglumuz var 15 aylık kv bebegımı hıc rahat bırakmıyor bebegımız o bu evde oldugunda bızden uzak duruyor sureklı kv ıle oyun oynamak ıstıyor. O olmadıgında bızımle oyun oynuyor bebegımı sureklı kendıne alısdırdıgı ıcın daha once konustum bıraz cocuk kendı oynasın dıye dınletemedım kendımı bu yetmıyor bu bu konuda bırsey yapamıyorum. Bırde bızıde aynı zamanda rahat bırakmıyor uyandıgımız saatten yatana kadar sureklı her fırsatta gelıyor sankı onunla aynı evde oturuyormusuz da oda bızım evın bır bıreyıymıs gıbı herseyımıze dahıl oluyor cocuk uyumadan gıtmıyor cocuk uyudugunda ıse bızde yorulmus oluyoruz yada evde ısımız oluyor ne kocamla ne cocugımla basbasa evımızde vakıt gecırmemıze ızın vermıyor bu durumdan cok yoruldum. Esımle komustum sen rahat edebılıyormusun dedım annen sureklı bızde dedım bazen bende edemıyorum ama gelmemmı dıcemo benım anam dıyor. Aslında esımde haklı oldugumu bılıyor goruyorum o da farkında ama kv ye en ufak bırsey soylesek hemen kusmeler hıc gelmemeler surat asmalar sankı hakaret etmısız kovmusuz gıbı bır hallere gırcek. Burnumuzdan getırecek ne yapacagım bılemıyorum. Hıcbırsey demeye gelmıyor o mutsuzsa bızım yuzumuzden bızım evımızde hıc huzur olmuyor ben bu durumu nasıl cozerım esımle cocugumla vakıt gecırmek ıstıyorum. Hıc gelmesın demıyorum ama hergun gelıyor bıseyy demıyorum en azından saatlerce bız yatana kadar bızımle oturmasın bızede fırsat versın bızde evımızde vakıt gecırelım. Sırf bu yuzden cocugumu alıp gıdesım gelıyor annemlere annemlerın evıde soguk cocugum hasta olur dıe endıselenıyorum. Bu durum nasıl duzeltılır arkadaslar hergun en az 6 saat 7 saat dıbımızden ayrılmıyor kapı bır oturuyoruz dıye bu kadarda olmaz ben sureklı aksam evımde keyıf yapacagım zaman kv yı cekmek zorundamıyım ?
Aynen öyle yapmak gerek baska turlu olmayacakk!!Diş gösterin biraz.Yoksa sinir küpü olursunuz.ılla terslemekmı gerekıyor bılmıyorumkı.
Peki bunu da soyledin mi esine o zaman ne dedi tabi verecek anam o benim dedi mi. Ayy igrenc kadin yaa. Benim de salak yengem yapti ki tun kuzenlerime yapmisti ve benim coxuguma asla yapma diye de belirttigim halde vermis. Cok sert dille uyardim bir daha gorusmem seninle deidmki normalde aramiz da cok iyidir. He rneyse esas konuya geleyim. Sabahtan al cocugu kv ne sen git aksam yemegine kadar otur yemegi yer yemez hop evinize gecin. O saatten sonra cikip gelmez diye dusunuyorum.Kayınvalıdem cocuguma kendı gogsunu gosterıyor arkadaslar bebegım emdıgı ıcın korkuyorum ben yokken memesını emzırmeye calısır dıye o sebeble hıc bırakamıyorum
Çoçuğunuzu niye erken yatırmıyorsunuz?58 yasında falan esı de yok tek basına sureklı bıze sarıyor. Cocuk yokkende aynıydı ama gene arada erken gıdıyordu. Sımdı cocugu bahane edıp saatlerce cocugun dıbınden ayrılmıyor. Bızde rahat edemıyoruz. Uyandıgımızı nerden anlıyorsa anlayıca hemen zıle basıyor. Isımız olsun acmayalım on dakka sonra gene basıyor ınsanın sınırlernı bozuyor. Israrla acılana kadar gelır kapıya ılla terslemekmı gerekıyor bılmıyorumkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?