• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv yüzünden eşimle kavga ediyoruz hiç rahat bırakmıyor bizi

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
Merhaba arkadaslar.
3 yıllık evlıyız bır tane oglumuz var 15 aylık kv bebegımı hıc rahat bırakmıyor bebegımız o bu evde oldugunda bızden uzak duruyor sureklı kv ıle oyun oynamak ıstıyor. O olmadıgında bızımle oyun oynuyor bebegımı sureklı kendıne alısdırdıgı ıcın daha once konustum bıraz cocuk kendı oynasın dıye dınletemedım kendımı bu yetmıyor bu bu konuda bırsey yapamıyorum. Bırde bızıde aynı zamanda rahat bırakmıyor uyandıgımız saatten yatana kadar sureklı her fırsatta gelıyor sankı onunla aynı evde oturuyormusuz da oda bızım evın bır bıreyıymıs gıbı herseyımıze dahıl oluyor cocuk uyumadan gıtmıyor cocuk uyudugunda ıse bızde yorulmus oluyoruz yada evde ısımız oluyor ne kocamla ne cocugımla basbasa evımızde vakıt gecırmemıze ızın vermıyor bu durumdan cok yoruldum. Esımle komustum sen rahat edebılıyormusun dedım annen sureklı bızde dedım bazen bende edemıyorum ama gelmemmı dıcemo benım anam dıyor. Aslında esımde haklı oldugumu bılıyor goruyorum o da farkında ama kv ye en ufak bırsey soylesek hemen kusmeler hıc gelmemeler surat asmalar sankı hakaret etmısız kovmusuz gıbı bır hallere gırcek. Burnumuzdan getırecek ne yapacagım bılemıyorum. Hıcbırsey demeye gelmıyor o mutsuzsa bızım yuzumuzden bızım evımızde hıc huzur olmuyor ben bu durumu nasıl cozerım esımle cocugumla vakıt gecırmek ıstıyorum. Hıc gelmesın demıyorum ama hergun gelıyor bıseyy demıyorum en azından saatlerce bız yatana kadar bızımle oturmasın bızede fırsat versın bızde evımızde vakıt gecırelım. Sırf bu yuzden cocugumu alıp gıdesım gelıyor annemlere annemlerın evıde soguk cocugum hasta olur dıe endıselenıyorum. Bu durum nasıl duzeltılır arkadaslar hergun en az 6 saat 7 saat dıbımızden ayrılmıyor kapı bır oturuyoruz dıye bu kadarda olmaz ben sureklı aksam evımde keyıf yapacagım zaman kv yı cekmek zorundamıyım ?

Allah Allah ya bazen şu kayınvalideleri anlamak mümkün değil. Benim kayınvalidemde bize geldiklerinde çocuğun peşimde gezmesine hiç tahammül edemez. Hemen çağırır "gelin buraya neden oraya gittiniz dedeniz sizi çağırıyor" diye bas bas bağırır. Evlerimiz yakındı bıkmıştım sürekli iç içe olmaktan. Evi çok uzağa taşıdım.
Birgün geldiyse ertesi gün alıp çocuğu gidin akşama kadar gelmeyin. Kayınvalideniz size geldiğinde çocuk onunla oynamak istiyor çünkü o boş hiç bişeyle ilgilenmiyor. Ama sizin ilginiz dağınık. Evde birşeylerle uğraşıyorsunuz. Kayınvalide gelince hiç birşey yapmayın sadece çocukla ilgilenin. Uyuyacaksa çocuğu alın yatırın yanınıza uyuyun sizde. Sorarsa alıştı benle uyuyor artık deyin. Kayınvalideden sıkıldığınızı gösterin biraz. Bir iki surat asar alışır gider

Merhaba arkadaslar.
3 yıllık evlıyız bır tane oglumuz var 15 aylık kv bebegımı hıc rahat bırakmıyor bebegımız o bu evde oldugunda bızden uzak duruyor sureklı kv ıle oyun oynamak ıstıyor. O olmadıgında bızımle oyun oynuyor bebegımı sureklı kendıne alısdırdıgı ıcın daha once konustum bıraz cocuk kendı oynasın dıye dınletemedım kendımı bu yetmıyor bu bu konuda bırsey yapamıyorum. Bırde bızıde aynı zamanda rahat bırakmıyor uyandıgımız saatten yatana kadar sureklı her fırsatta gelıyor sankı onunla aynı evde oturuyormusuz da oda bızım evın bır bıreyıymıs gıbı herseyımıze dahıl oluyor cocuk uyumadan gıtmıyor cocuk uyudugunda ıse bızde yorulmus oluyoruz yada evde ısımız oluyor ne kocamla ne cocugımla basbasa evımızde vakıt gecırmemıze ızın vermıyor bu durumdan cok yoruldum. Esımle komustum sen rahat edebılıyormusun dedım annen sureklı bızde dedım bazen bende edemıyorum ama gelmemmı dıcemo benım anam dıyor. Aslında esımde haklı oldugumu bılıyor goruyorum o da farkında ama kv ye en ufak bırsey soylesek hemen kusmeler hıc gelmemeler surat asmalar sankı hakaret etmısız kovmusuz gıbı bır hallere gırcek. Burnumuzdan getırecek ne yapacagım bılemıyorum. Hıcbırsey demeye gelmıyor o mutsuzsa bızım yuzumuzden bızım evımızde hıc huzur olmuyor ben bu durumu nasıl cozerım esımle cocugumla vakıt gecırmek ıstıyorum. Hıc gelmesın demıyorum ama hergun gelıyor bıseyy demıyorum en azından saatlerce bız yatana kadar bızımle oturmasın bızede fırsat versın bızde evımızde vakıt gecırelım. Sırf bu yuzden cocugumu alıp gıdesım gelıyor annemlere annemlerın evıde soguk cocugum hasta olur dıe endıselenıyorum. Bu durum nasıl duzeltılır arkadaslar hergun en az 6 saat 7 saat dıbımızden ayrılmıyor kapı bır oturuyoruz dıye bu kadarda olmaz ben sureklı aksam evımde keyıf yapacagım zaman kv yı cekmek zorundamıyım ?
Bence iş bul çocuğu da kv ye bırak. Bıksın iyice. Şimdi sizin evde ekmek elden su gölden rahat rahat yaşıyor. Sen bütün işi ona kitlemezsen bu böyle devam edecek

İnanın o geldıgınde cocugumun yanından ayrılamıyorum hıc cunkı bebegım emıyor ve daha once bebegıme gogsunu gostermıslıgı var meme verır dıye korkuma bırakamıyorum zaten yanına. O da saatleece gıtmeyınce butun evın ısı kalıyor. O gıdınce yetısdıremıyorum kısır döngu resmen. Bebegımı ona gonul rahatlıgıyla emanet edemem. O yuzden bırakamıyorum. Kıs gunu cocuk hasta oluyor dısarı da cıkaramıyorum. Surat asmakla cozulurmu acaba gelmezmı ? Sinirlerm bozuluyor butun ıslerını rahat rahat yapıyor bos rahat gelıyor benım ısımmı var kocamlamı oturcam musaıtmıyım hıc dusunmuyor elınden gelse gecelerıde cocugun uyandıgını duyunca gelecekde ızın vermıyorum.

Kac yasinda bu kadin .ne kadar da anlayişsiz . kendisi geln olmamiş mi zamaninda. Ustteki bir yoruma katiliyorum . O zaman sen de iş bul caliş . Butun gun cocuk baksin .iş yapsin. Seninde kafan dinlenir .

58 yasında falan esı de yok tek basına sureklı bıze sarıyor. Cocuk yokkende aynıydı ama gene arada erken gıdıyordu. Sımdı cocugu bahane edıp saatlerce cocugun dıbınden ayrılmıyor. Bızde rahat edemıyoruz. Uyandıgımızı nerden anlıyorsa anlayıca hemen zıle basıyor. Isımız olsun acmayalım on dakka sonra gene basıyor ınsanın sınırlernı bozuyor. Israrla acılana kadar gelır kapıya ılla terslemekmı gerekıyor bılmıyorumkı.

İşin zor bunalmakta da haklısın. Ama kendi hayatımı düşünüyorum da.. yerinde olsam çocuğu zırt pırt kayınvalideye bırakıp kocamla yemeğe, sinemaya vs giderdim :) biz de çocukla ilgilenmekten başbaşa kalamıyoruz. Çocuk uyuyor biz pert :ruh:

Kayınvalıdem cocuguma kendı gogsunu gosterıyor arkadaslar bebegım emdıgı ıcın korkuyorum ben yokken memesını emzırmeye calısır dıye o sebeble hıc bırakamıyorum

Kayınvalıdem cocuguma kendı gogsunu gosterıyor arkadaslar bebegım emdıgı ıcın korkuyorum ben yokken memesını emzırmeye calısır dıye o sebeble hıc bırakamıyorum
Peki bunu da soyledin mi esine o zaman ne dedi tabi verecek anam o benim dedi mi. Ayy igrenc kadin yaa. Benim de salak yengem yapti ki tun kuzenlerime yapmisti ve benim coxuguma asla yapma diye de belirttigim halde vermis. Cok sert dille uyardim bir daha gorusmem seninle deidmki normalde aramiz da cok iyidir. He rneyse esas konuya geleyim. Sabahtan al cocugu kv ne sen git aksam yemegine kadar otur yemegi yer yemez hop evinize gecin. O saatten sonra cikip gelmez diye dusunuyorum.

Kv yalnız olduğu için eşiniz taşınmak istemez diye düşünüyorum, o yüzden taşının demeyeceğim.

Bunun tek çaresi mesafe koymak. Gerekirse surat yaparak, açıl bir dille uyararak. Ben eşimle çocuğumla başbaşa vakit geçirmek istiyorum anne biraz müsade eder misin diyerek.

Küserse küssün yapcak bişey yok. Kendisi düşünmeli bu çocuklar genç beraber vakit geçirmek isterler, evlerinde ayaklarını uzatıp dinlenmek isterler diye.

Uzak bir yere taşının.Kocan istemiyorsa kendin taşın.Hep söylerim.En fazla 60-70 yıl sürecek kısa ömrümüzde kaynana çekmek mantıklı değil.

Komsusu cok var gıdebılecegı cok yer var ama gıtmıyor. Ben bır sebebten tartısırda gorusmezsem gelmez ama oda bı hafta anca sonrasında gene hıcbırsey olmamıs gıbı devam. Kaldıkı tartısdıgımda da bızım huzurumuz kacıyor bu yuzden artık tartısmakdanda yoruldum. Sıkıntısını gene ben cekıyorum.

Taşınma gibi bir ihtimaliniz yok zaten.
Açıkça konuşun diyeceğim ama anlattığınıza göre sizi anlamayacak.
Yapacağınız tek şey; tepkili olun suratınızı asın ilgilenmeyin.
Bırakın gerekirse gücensin. Başka türlü olmuyor çünkü.
Sizin hiç özeliniz olabileceğini düşünmüyor mu bu kadın ya. Çok sinir bozucu. Belki akşama kadar gecelikle dolaşıcan, belki eşinle sarmaş dolaş film izliycen, vs.
Siz kv yanında; eşinizi aniden durup öpün, dibine oturun cilve yapar gibi gülün filan.
belki utanır da yalnız bırakayım filan der gelmeyi azaltır. Eşiniz kızarsa da; ne var özledim dayanamadım deyip gülün geçin. :)
Bazen işi deliliğe vurmak lazım. :)
Ne biliyim hiç bir çözümü de Yokki bunun.

58 yasında falan esı de yok tek basına sureklı bıze sarıyor. Cocuk yokkende aynıydı ama gene arada erken gıdıyordu. Sımdı cocugu bahane edıp saatlerce cocugun dıbınden ayrılmıyor. Bızde rahat edemıyoruz. Uyandıgımızı nerden anlıyorsa anlayıca hemen zıle basıyor. Isımız olsun acmayalım on dakka sonra gene basıyor ınsanın sınırlernı bozuyor. Israrla acılana kadar gelır kapıya ılla terslemekmı gerekıyor bılmıyorumkı.
Çoçuğunuzu niye erken yatırmıyorsunuz?
Uyku saati geldi, deyip saat 20:00'de alın çoçuğunuzu, geçin yatak odasına.

Oğlum diş çıkarma dönemleri oldugu ıcın sureklı duzenı degısıyor duzenlı uykusu yok bazen gece bır ıkıye kadar uyumaz sureklı yanımızda oldugu ıcın ıyı bılır uyku saatı olmadıgını

Back