Kv yüzsüzlüğü deli ediyor beni.

Ya bosverin niye böyle şeyler düşünüyorsunuz ? En güzel zamanlariniz bugünler üzmeyin sinirlenmeyin, Arkadaşlara katılıyorum, gelse zaten görümce var ne gerek var dersiniz, o kızından haberleri aliyordur zaten

Ölse bi yudum su vermeyecektin. Hala beklenti içindesin. Bebeğini düşüneceğine sürekli kvyi takıyorsun sürekli aynı şeyler aynı konular. Odak noktan bu olmamalı. Biz ne diyelim kadına napalım. Haklısın torununu hiç düşünmüyo bu kadın diye seni gazlayıp, erken doğumamı sebep olalım.
Görümce yanında sana yardımcı yerinden kalkmak zorunda değilsin. İyi yönünden baksana

Yaaa ama bunun hormonlarla alakası yok ki insani birşey değil mi bu. Yani yabancı olsa anlarım
Benim kvalidem de gelmedi. Kafam rahattı... Görümcem gelirdi yardım ederdi arada. Genelde annem kaldı. Ki problemli hamilelik geçirdim. Kvalide darlarım diye gelmemiş. Sonradan söyledi. Aslında bende gelsin istemedim. Çok karışır...

Gelse bile problem bence. Birşey der alınırsın üzülürsün. Fark ediyorsan gelmiyor diyorsun. Üzülüyorsun. Çok mu seviyorsun. Bence bu hormonlarla ilgili.

Doğduktan sonra da sürekli tepemde diyeceksin. sütün yok, üşüyor, mama ver gibi şeyler yaşayacaksın. Üzerine lohusa. Bu günün Keyfini çıkar

Eş ailelerinden ve kök ailelerden fazla beklentiye girmeyin yemeği eşiniz yapsın temizliği vs de yapamıyorsa hazır alsın yardımcı tutsun gerekirse sizde bir tabağa koyup gayet te karnınızı doyurabilirsiniz.

Bende böyle düşünüyorum bişeyler yapılsa dert yapılmasa ayrı dert .. hadi kv aramıyor sen ara büyüğün sonuçta böyle şeylere takılmaya ne gerek var yemek konusunda da katılıyorum kızı orda diye rahat davranmıştır veya yemek sorsa bile iki lokmanın hesabını mı yapacaksınız kızlar gerçekten ben şok geçiriyorum okudukça herkesin fikri farklı ama olgun olmak çok başka bir şey evlisiniz çoğunuz anne baba olma yolunda veya anne baba oldunuz. Böyle düşünceler size yakışmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…