Kv yüzsüzlüğü deli ediyor beni.

Siz yalnız olsanız sormaz yemek var mı diye. Kızı sizin evde yardımcı olmak, yemek yapmak için var sonuçta. Onu arayıp yemek var mı diye sorması garip değil. Gelse suç, gelmese suç, arasa suç, aramasa suç. Sizin için kayınvalide hep suçlu. Arasa normal konuşacağımız bile sanmıyorum ben.
Yanınızda görümce var nasıl olsa, kayınvalidenin çok gelip canınızı sıkması mı daha iyi olurdu? Her lafı rahatsız ediyor sonuçta. Siz ciddi olarak kendinize dert aramayı seviyorsunuz.

Evet hamileyim diye bana hizmet etsinler... Yaaa cidden bunu mu anladınız yazdığımdan. İnsani bir durumdur bu bir telefonla sorulur bir şeye ihtiyacın var dese ben ondan dağ tepe istemem ki dua et yeter derim. Ama Kv sadece dışarıya iyilik yapan bir kadın. Amacım hizmet etsinler değil anladınız mı?
Tamam canım benim hamilesin sakin ol. Bebeğine odaklan.

Ben yapayalnız doğurdum gelmedi kimse bende çağırmadim kimseyi .Hepsi geçti iyi ki de gelmediler sonra kimsenin minneti altında kalmadım en azından.Bosverin ya yapmamaları daha hayırlı emin olun

Ne günah almasi ya :) arkadaslar makale yaziminda kaynak belirtildigi icin sizin baska bir platformdan yaptiginiz alintiya kaynak demenize gulmusler hakli olarak... yoksa kimse sizden makale beklemiyor:)))
Hıı hııı işim gücüm yok makale yazacağım değil mi? Lütfen bilmeden kimsenin günahını almayın yaaa

Kayınvalide yanınıza yardıma kendi kızını göndermiş , yalnız bunu her kayınvalide yapmaz. Kızıyla haberlesiyordur yengem şöyle böyle diye anneside durumdan haberdardır oyuzden 3 haftadr aramamasi olabilir. Şimdi gelmek istemiş , eğer gelmek istemeseydi insan bı gelmek isterdi ben dogurana kadar hiç evime bile gelmedi diye dert yanardiniz

Kizi gelmis zaten
Kvde de 24 saat dursa üff ne isi var rahat edemiyorum dersiniz :)
Eh tabi yalandan bi arayip sorsaydi iyiydi ama kv sonucta, aşk beklenilecek en son kisi 🥴

Gelmezse gelmesin ya, keşke hiç gelmeseler. Kendi anneniz var görümceniz var daha ne istiyorsunuz, nedir bu kayınvalide aşkı bu kadar? Gelmezse işine de karışamaz öyle düşün.

Tamam da şunu anlamadım. Bu kadın neden böyle yapıyor? Öncesinde de karşılıklı bir şeyler olmalı. Ayrıca görümceyi "getir götür" işleri için kullaniyormussunuz zaten. Herkes hazır ola mi geçsin ben anlamadım 😁
Görümce demek annesi demek zaten fark yok ki. Birisi herşeyi hallediyorsa herkesin kosmasina gerek var mı? Sizinle sorunlu olsa kızına yardım ettirmez. Etrafı dinlemeyin o yaşlı nihayetinde gorumceniz daha genç yapsın bişey olmaz ki.

kaynanalar sevilmiyor bende sevmiyorum ama kadının yaptığı bişey yok kızını yollamış yanında dursun diye kendi de gelse analı kızlı tepeme dikildiler diceksin her gün arasa rahatsız olursun evde tek olsan arardı kızıyla konuşuyordur iyi olduğunu öğrenip tekrar seni de rahatsız etmek istememiştir kadının bi yüzsüzlüğü yok yemeğe geliyim demiş geldin nolucak yemektir gelmeyince bi kere geldi diyosun.
görümcen iyi bak duruyor benimki bana çay bile koymaz deli gibi yapar kendini.

Siz doğum yapana kadar kv hakkında daha kaç konu açmayı düşünüyorsunuz? Bu takıntı size birşey kazandırmaz. Ayrıca ben kendisinin gelmeyip arayıp sormayip kızını göndermesininde öylesine olduğunu düşünmüyorum. Sizinle muhatap olmak istemiyor belliki ama kızını göndererek üzerine düşeni bir şekilde yapıyor.

Ah hamişler ah bende çok bir gebelik geçirdim hemde gurbette tek başıma kimseden bir su bile istemedim insanlar mecbur değil ki bana yardım etmeye birtek eşim akşamdan akşama yardım ederdi o kadar ve bişey umacaksaňız sadece anneniz veya kardeşiniz varsa ondan umabilirsiniz diğer kimse mecbur değil

Siz doğum yapana kadar kv hakkında daha kaç konu açmayı düşünüyorsunuz? Bu takıntı size birşey kazandırmaz. Ayrıca ben kendisinin gelmeyip arayıp sormayip kızını göndermesininde öylesine olduğunu düşünmüyorum. Sizinle muhatap olmak istemiyor belliki ama kızını göndererek üzerine düşeni bir şekilde yapıyor.
Karşılıklı olarak birbirlerini sevmiyorlar.
Konu sahibi sevmediği kayınvalide tarafından sevilmediğini kabullenemiyor.
Kadın en azından hem sevmeyip hem gelinine karışan, hayatının tam ortasında durmaya çalışan türden değil. Bu kıymetini bilen için güzel bir şey bile olabilir. Ama konu sahibine yetmiyor bu. Kayınvalide kafasının içinde hep gündemde.

Son düzenleme:
KV, kızını yollamış. Sizi aramada bile kızını arıyor, oğlunu ( kocanızı yani kendi doğurduğu çocuğu) arayıp bilgi alıyordur. Zaten seviyorsunuz. Anlaşamıyorsunuz niye bu kadar dert ediyorsunuz?

Ayrıca o ev sadece sizin eviniz değil. Gelse niye geliyor, gelmese niye gelmiyor?

Kullanici adini hatiladigim tek kisi sensin galiba, hep ayni takintili konular. Genelde kaynana tarafini hakli bulmam ama gelse suc gelmese suc arasa suc aramasa suc gibi duruyor. Ayrica kac kisinin gorumcesi gelip evinde yemek yapiyor? O yaptığı icin sormus iste sana ne yaptin dememis sonucta. Biraz kendine ve bebegine odaklan boyle şeylere kafa yorup durma bence.

sevmiyorsunuz kayınvalidenizi anlaşıldı
o yüzden kendi gelip yemek yapmıyor bide yemek soruyor diye doluyorsunuz

kızı olduğu için o yapmıştır diye sormuştur

bir dahakine valla hiçbişey yok sen bir gelsen de senin ellerinden yesek vs gibi laflar edin

X