- 29 Mayıs 2021
- 13.305
- 86.200
- 36
Anlıyorum hamilesin ama sen hamilesin diye bütün erkek tarafı sana hazır olda bekleyıp asker gıbı dıkılemezSiz anlamayın beni boşverin.
Tamam canım benim hamilesin sakin ol. Bebeğine odaklan.Evet hamileyim diye bana hizmet etsinler... Yaaa cidden bunu mu anladınız yazdığımdan. İnsani bir durumdur bu bir telefonla sorulur bir şeye ihtiyacın var dese ben ondan dağ tepe istemem ki dua et yeter derim. Ama Kv sadece dışarıya iyilik yapan bir kadın. Amacım hizmet etsinler değil anladınız mı?
Hıı hııı işim gücüm yok makale yazacağım değil mi? Lütfen bilmeden kimsenin günahını almayın yaaa
Cevap bile vermedim:)) tatlı tatlı yazmışsınız siz :))Ne günah almasi ya :) arkadaslar makale yaziminda kaynak belirtildigi icin sizin baska bir platformdan yaptiginiz alintiya kaynak demenize gulmusler hakli olarak... yoksa kimse sizden makale beklemiyor:)))
Görümce demek annesi demek zaten fark yok ki. Birisi herşeyi hallediyorsa herkesin kosmasina gerek var mı? Sizinle sorunlu olsa kızına yardım ettirmez. Etrafı dinlemeyin o yaşlı nihayetinde gorumceniz daha genç yapsın bişey olmaz ki.Tamam da şunu anlamadım. Bu kadın neden böyle yapıyor? Öncesinde de karşılıklı bir şeyler olmalı. Ayrıca görümceyi "getir götür" işleri için kullaniyormussunuz zaten. Herkes hazır ola mi geçsin ben anlamadım
Karşılıklı olarak birbirlerini sevmiyorlar.Siz doğum yapana kadar kv hakkında daha kaç konu açmayı düşünüyorsunuz? Bu takıntı size birşey kazandırmaz. Ayrıca ben kendisinin gelmeyip arayıp sormayip kızını göndermesininde öylesine olduğunu düşünmüyorum. Sizinle muhatap olmak istemiyor belliki ama kızını göndererek üzerine düşeni bir şekilde yapıyor.